Hoću da te malo ''izmaltertiram''.
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
PavelNedved
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Jock, eto ti znash.
Kakav si k'o čovjek? 

Breaking News: Michu passes medical at Napoli
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije u Interu i Chelsea, jer je bio po 4-5 meseci.IlCapitano je napisao/la:Rafa gdje god dođe pravi špansku koloniju.![]()
Duvaj ga Zapata..
Perisic > NE
Perisic > NE
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Slomio čovjeku kičmeni pršljen. Haloooo, jesi li ti normalan? U glavi dobro sve aa?
Zuniga sam sebe treba malo na hlađenje.
Zuniga sam sebe treba malo na hlađenje.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Zunigi treba kip podići jel je mali smrad dobio šta je zaslužio i libo me taki za takve padavičare 
Start je bio nesretan jer u svakoj utakmici ima 10 gorih startova koji završe bez povrede. Isto je i sa Kolašincem kad je startovao na Jessea zato mani šuplje.
Start je bio nesretan jer u svakoj utakmici ima 10 gorih startova koji završe bez povrede. Isto je i sa Kolašincem kad je startovao na Jessea zato mani šuplje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Bravo majmune evo ti banana. I tebi i ovom crnji iz Kolumbije. Gajba cijela._forzamilan_ je napisao/la:Zunigi treba kip podić jel je mali smrad dobio šta je zaslužio i libo me taki za takve padavičare
- _forzamilan_
- Kontakt:
sekretar je napisao/la:Bravo majmune evo ti banana. I tebi i ovom crnji iz Kolumbije. Gajba cijela._forzamilan_ je napisao/la:Zunigi treba kip podić jel je mali smrad dobio šta je zaslužio i libo me taki za takve padavičare

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nažalost, dijelimo zrak sa svakavim bolesnicima. Kako nekom uopće može pasti na pamet da slavi tako nezgodnu povredu, povredu koja direktno može imati daleko gore posljedice od neigranja jbnog fudbala?
Samobanuj se, učini nam uslugu.
Samobanuj se, učini nam uslugu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Dobro je. Imate druga mjesta za licne razmirice.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Gonalons, Sandro, Sissoko, na kraju Benitez dovodi Lucasa Leivu
mislio sam da je Bigon pametniji i da ce dodatno pojacati klub, spominjala su se fina imena na kraju ce doc skart igraci koji nisu bolji od ovih koji napustaju klub(Behrami, Pandev, Dzemaili)...
- Alen Škoro
- Kontakt:
Napoli završio posao oko Michua, posudba sa opcijom otkupa od 10 miliona €.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Michu joins Napoli on season loan with option to buy

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tako je.Treba trpati shto vishe napadacha u roster, a bekove k'o jbe, da prostite.
Janmaat je van domashaja, a Benitez kazhe da su Maggio, Mesto i Zuniga dovoljno dobri, a da je Ghoulam buducnost kluba.
Janmaat je van domashaja, a Benitez kazhe da su Maggio, Mesto i Zuniga dovoljno dobri, a da je Ghoulam buducnost kluba.
Taman što sam pomislio da sa boljom odbranom možete uzet skudeto, ovi ko da namjerno hoće da ne budem upravu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Allegri ce pomoci, ali mislim da je Roma ozbiljniji takmac od Napolija. 
Nesto procita da rafa hoce alonsa ,pise li se sta o tome u talijanskim medijima ? neki poglup izvor 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.