trenutno realno stanje
uh kad bi pero doveo ovog kolumbijca (ne polomljenog tigra), kakav bi to praznik bio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Testiran jos na FMu 2012rambo16 je napisao/la:ovo mi je furka...kad ljudi pošize za nekim igračem nakon par dobrih tekmi....
p.s. samo mi nemojte prodavat priču da ste ga gledali u Monacu xd
Jer nije produzio ugovor,a vjerovatno mu je djecacki san igrati za realBelmin6 je napisao/la:@Raule
Što misliš da ce Bajern pustiti Krosa Realu ?
Ako zele zaraditBelmin6 je napisao/la:@Raule
Što misliš da ce Bajern pustiti Krosa Realu ?
Samo se ceka da se vodja vrati s brazilskih plaza i posalje nekih 70Mrambo16 je napisao/la:Svi znamo gdje će Sami....a s njim Abda i Ángel
I ja sam se nadao Krosu u Unitedu, ali su Švabe bile jasne po tom pitanju. Ne prodaju najbolje igrace, pa makar otišao za kiflu, kao i Balak. Oni imaju para kao blata, kao i Real, a vi cete im i do godine biti najveci konkurenti za osvajanje LP, tako da je to još jedan minus za Real.Raul_64 je napisao/la:]
Ako zele zaradit![]()
Mislim najrealnije je bash zbog toga sto mu istice ugovor 2015 a zeli platu koju mu Bayern nije spreman dati.
Mada ne bi bilo prvi put da bavarci budu tvrdoglavi i zadrze igraca do kraja ugovora ma makar otisao besplatno sljedece ljeto ( vidi pod Ballack).
Nadam se da ce razum prevladati.
Mi dobiti svog veznjaka , Kroos svoju zeljenu platu , a Bayern 25-30 mil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.