Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
da, ali ova sredina je netačna. Uopšte neće biti ovakva siguran sam.Tritolone je napisao/la:Bi, ali zato ova sredina izgleda komicno kad je usporedis sa Juventusovom.
Mago je napisao/la:Milan ima najjači napad. Sreda će bit najjača sasvim sigurno jer će Čelo veliki mag da nadje jos kakvog Hondu dok je odabrana svakako najjača u calciu.
Scudetto je sigurno Milanov. Nema potrebe ni da se igra.
World class Honda i ekipa će da prekucaju ligu
Slažem se, zaboravio sam spomenuti i Milanovu širinu, koja nije tako daleko od Napolijeve. Što se tiče prve postave, mislim (sezona će svakako reći svoje) da će Rossoneri po tom pitanju biti najopasniji.IlPrincipe je napisao/la:Hajd kad si kod "širine napada" ne zaboravi da i mi u tome svemu na klupi imamo Pazzinija,Meneza i Taarabtajust sayin..
Širina je bitna ali ta 1. postavka je ono što dobija u 70% slucajeva
Za razliku od vase odbrane koja he najjaca u evropiMaGiCa je napisao/la:To shto ti pominjesh je shirina mediokriteta, a ne klase.
Higuaina, Michua, Mertensa, Insignea i Callejona uzimam svakog dana i noci pre toga shto ima Milan, a 2x nedeljom.
A cenim da je tako i kod vecine ostalih, sem naravno kod ostrashcenika.
Kao shto neko reche: dzaba vam taj napad, kad pozadi duva sa svih strana.
A odbrana Napolija je tema diskusijemuxa je napisao/la: Za razliku od vase odbrane koja he najjaca u evropi
Dzaba napad kad sredina ne valja, a dzaba i sredina da valja, kad joj je napad vishe kvantitet nego kvalitet.muxa je napisao/la:Procitaj prvo sta sam pises pa komentarisi tudje postove! Komentarisalo se o jacini napada,a ti napises dzaba napad kad nazad puse sa svih strana. I kad ti ja kazem kako ni vasa odbrana nije bajna onda nam ti fino kazes kako to nije tema:-?
Toliko od mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.