Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
a ko je garantovao da ce Ronalda zaobici povrede kad je placen 100mil ?zgembo89 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Puno im 2mil-OK
kako ce samo žalit' kad momak za 2 godine bude vrijedio 20ko ce garantovati da ce ga zaobici povrede i da ce sazreti u pravog nogometasa ?? ako si gledao utakmice protiv Argentine bio njabolji pa sve losije i losije..Veliki problem ima sa selekcijom faula uglavnom nije ni vazno ali ne trebamo pretjerivati on igra za Ferencvaros trenutno
Kad vidis da je jedan David Luiz placen 50mil,onda mogu reci da ce i Besic za par godina vrijediti 20..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Daj taj Werder, zajedno sa Hajrovicem, pa da otvaram novu temu na pdf-u Bundesliga. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Werder 
zgembo89 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Puno im 2mil-OK
kako ce samo žalit' kad momak za 2 godine bude vrijedio 20ko ce garantovati da ce ga zaobici povrede i da ce sazreti u pravog nogometasa ?? ako si gledao utakmice protiv Argentine bio njabolji pa sve losije i losije..Veliki problem ima sa selekcijom faula uglavnom nije ni vazno ali ne trebamo pretjerivati on igra za Ferencvaros trenutno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Bundes,Spanija ili Engleska ,uzeti klub po mjeri i izgraditi se 
- Consigliere
- Kontakt:
Weder ne bi bio los, radi jezika i zemlje- nema prilagodbe, samo udaraj 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
haj mume u Arsenal ba, trebalo bi ti 7 minuta da izbaciš Artetu iz prve postave

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Onaj rece da imate Flaminijanedim93 je napisao/la:haj mume u Arsenal ba, trebalo bi ti 7 minuta da izbaciš Artetu iz prve postave![]()
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- hule_barca
- Kontakt:
Martinez said on ESPN that he's watched Besic since he was 17 and appeared for Bosnia and Herzegovina U21s.
Mes Que Un Club
"Neki ljudi smatraju da trebam napustiti ovaj klub, međutim poštujem Ferencvaroš. Mi ćemo odabrati ono što bude najbolje za klub i za mene"
Ako je ovo rekao Besic onda ne mogu vjerovat. Ispada da ce ostat tamo. Ako poslije SPa se ne proda nece se prodat jos barem do evropskog prvenstva za dvije godine i to pod uvjetom da se plasiramo...
Ako je ovo rekao Besic onda ne mogu vjerovat. Ispada da ce ostat tamo. Ako poslije SPa se ne proda nece se prodat jos barem do evropskog prvenstva za dvije godine i to pod uvjetom da se plasiramo...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nemoj u werder ziv bio sad kad su kandidati za cvajtu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
samo bundesliga
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Muhamed Bešić
Da ga nije 2 godine ignorirao već sad bi igrao u nekom velikom klubu!!! Reci da je Pape sada zaslužan je u najmanju ruku bezobrazno!!!
Ovakav kapacitet 2 godine nije dobijao poziv, i to je sramota, a igrali bez Def veznog glavne mečeve, Slovačka Itd!!!
Sent from my Home using fingers
Ovakav kapacitet 2 godine nije dobijao poziv, i to je sramota, a igrali bez Def veznog glavne mečeve, Slovačka Itd!!!
Sent from my Home using fingers
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 29 jun 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Necemo sad pretjerivati.emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
Idi u englesku lakse mi citat njihove forume
ovak nemam blage veze ni spanski ni njemacki
ovak nemam blage veze ni spanski ni njemacki
Dokazi suprotno , pa da se slozim.Goalgetter je napisao/la:Necemo sad pretjerivati.emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
Ali znam da je tesko priznati
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, HariTz, IgmanskiVukovi, mukydesign, Shevko, Soli, StevieG8, Zgemboo89 i 77 gostiju.