FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Neka od pojacanja koja se vezuju za Crvenu Zvezdu na pocetku prelaznog roka su Gacinovic iz Vojvodine (1995.) , odlican u svom uzrastu , moze igrati i desnog i levog veznog. Obeng Regan iz krusevackog Napretka (1994.), takodje igrac sredine terena. Prema transfermarkt cena ovog igraca je nesto manja od pola miliona eura. Nenad Gavric, (1991.) ,Reganov saigrac , igra u napadu. Trzisna vrednost nesto veca od pola miliona eura. Tu je naravno i Aleksandar Lukovic.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Zvezda prvo mora da nadje 7 miliona eura. A transferi u smeru Crvena Zvezda - neko drugi trenutno ne idu nikako. Tu su Lazovic i Kovacevic kao i Kasalica ( ne znam kakav ugovor ovaj ima ) gde bi nesto moglo da se izvuce, za Bajkovica ne ocekujem neki preveliki novac. I hitno da se otarasi 6-7 igraca koji u Zvezdi ne trebaju igrati "ni pod razno ", ukoliko finansijska situacija ne dozvoljava drugacije , a sve su sanse da je tako, ovo nadomestiti prebacivanjem nekoliko omladinaca u prvi tim i pruziti im kakvu takvu sansu iz prostog razloga jer i ovi na koje se odnosi ovo nisu imali nikakvu zapazenu ulogu i timu, tako da takav rez ne bio bio drastican u datom momentu.Till je napisao/la: Zvezda mora nakon oduzimanje UEFA-licence da gradi novi tim!
Sve si u pravu, sem ovog " i da se nastavi po starom" , tesko ce ikada vise moci po starom a i dobro je sto je tako.Till je napisao/la:Nadovezujem se - da rasprodaje sve sto je sada u kadru a nesto vrijedi na trzistu, gdje moze da ubode neku paru, pa kada zakrpi dupe, da krene ispocetka sa novim snagama... Ili da se nadje neka sponzorska budala pa im pokloni nekoliko miliona... I da se nastavi po starom...
@Trib, vadi ovo iz govana. Stari ce na aparate ako ovaj haos u CZV potraje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
O tome se i radi, Terzic je muljara na kvadrat , covek za kojim su raspisivane poternice i sta sve ide uz to, takodje je uz ono sto mu se pripisuje za nedelo poneo i teret nekih drugih " iz prvog reda" , i nema mnogo mesta za manipulacije slicne onima iz prve dekade ovog veka. Njegovo postavljanje je verovatno politicka odluka nama dobro poznate stranke , ako uzmemo za validne ( a tu ima mnogo istine, iako se skoro nikad ne pozivam na njih) gradske price da je Kokeza insistirao na njegovom dovodjenju a znamo odlicno koga navedeni gospodin Kokeza zastupa u Zvezdi. Lagana priprema za privatizaciju Crvene Zvezde . Navijacima ce reci da je to neizbezno , sto vecina i sama zna odavno .Till je napisao/la:
Ne potcjenjuj mogucnosti uglednih sportskih radnika i preduzetnika u Srbiji...
@ Rooney, bice sve u redu, institucija smo mi .
Lalatović: Zvezda se neće ugasiti!

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ce-ugasiti" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... ce-ugasiti" onclick="window.open(this.href);return false;
Privatizacija i jeste jedino resenje, samo u ovom trenutku jos nema model kako bi trebalo to da izgleda. Do tada i Zvezda i Partizan moraju da proizvode igrace i da ih prodaju za nekolko miliona i na taj nacin da funkcioniraju. Zvezda je duzna 7 miliona i ako to ne isplati nece igrati JSL. Nejc Pecnik nece da ide za dzabe, vec hoce da i klub zaradi nesto od njegovog transfera 
& Црвена $ ¥ је $ у 10 " " за нову сезону. " Црвене $ на ' " новог тренера $ ? $ се 34 ", ' " су " $ $ ".
На " " $ " " су ? " – ", ? " ? – те " " су ? уговор са ? – ", " " '. Са ? ? " $ у $, $ - се " $ ? - " % $ сезону у црвено-?.
Od ovoga nema nista.Novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović više puta je isticao da mu je pozicija špica trenutno najveća briga, a prema saznanjima Večernjih novosti ideja na "Marakani" je da taj problem reše vraćanjem 27-godišnjeg Andrije Kaluđerovića, koji je po odlasku iz Ljutice Bogdana branio boje Pekinga, Rasing Santandera, Vojvodine i kiparskog AEL-a.
"Zvaničnih razgovora sa Zvezdom za sada još nema. Imam ponude iz inostranstva, ali još ništa nisam odlučio. Trenutno se odmaram, a iduće nedelje ću razmotriti opcije. Sve je još otvoreno", rekao je Kaluđerović za Novosti.

$ ? Црвене $ ове сезоне је ? успех за ' – ", $ " $ % ? ? су " ". У & ? " & су по % сезоне " " ? " $ ?, " $ су се $ $ $ " " $ се $ - за & $ " " ? " у " ". У & ' " & су ? сезоне " " у " 2013/2014.
http://www.mojacrvenazvezda.net/92524/2 ... -sampiona/" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno Olimpiakos nudi 2.000.000. eura za Lazovica, uz to i Kataia koji bi bio prosledjen na jednogodisnju pozajmicu.
&: " су ? у ", $ " & 840.000 евра
Deo intervjua Kokeze za " Kurir"
Deo intervjua Kokeze za " Kurir"
- " " УЕФА, $ $ " је & ? ? " у ? & $ је 6. ' " % $ $ ' $ ? 840.000 евра. $ ' то ? $ 13. ', " нас не " " " Европе. $ " га је " % - се $ & сутра ? " ? евра. $ ' $ $ је то % ?.
O Zecevicu i PantovicuНа $ Управног $ $ " ¥ $ је $ 13. ' ? $ ? 840.000 евра. " ' ? УО 26. ' % су " у ? разговору ? " УЕФА. $ " управе су " се $ " $: “' " ?, % знају " " УЕФА, не & " $ ?, " ' то ?.“ & се ? $ су " ? УЕФА, не ' % " је то ¥ ?.
" " је жао % ' & $ ? & $ % $. То се, ?, ? & " & % ' $ &. $ су ' ? $ ' ? 840.000 евра, " ' $ " $ $ $ тај новац " ? " " у ". " ", $ не " " " ", ? " '.
$ " " $ у ? " ' " $ 2.000 $ 4.000 евра. Не ' $ - & " 5.000. ?, & $ $ " ", " - " - ?, ? " - ? 10.000 евра '. " тренер " " је ? ? ?, а ? је " $ $ за " него $ ' $ њега.
Zvezda se nalazi u dosta teskoj situaciji trenutno, a u medijima smo najzastupljeniji kad su transferi u pitanju. Da je tako kad su odlasci u pitanju mozda ne bi bilo cudno, ali "dovodjenje" brojnih igraca u Zvezdu svkakako cudi. Danas su novinari "doveli" u Zvezdu 2-3 igraca ne racunajuci Kataia kao deo realizacije Lazovicevog transfera u Grcku. Pomenuli su i Đorđa Despotovića za koga bih ja voleo da se vrati u svoj klub nakon epizode u Belgiji, pitanje je u kakvoj je formi jer se u Lokerenu nije naigrao (5 utakmica-0 golova) . Radi se o kvalitetnom fudbaleru za koga sam siguran da bi brzo nadoknadio propusteno i da bi se vratio u zeljenu formu u kratkom roku . Verovatno bi bio jedan od nosilaca igre Crvene Zvezde .
!
!
Đorđe Despotović je zajedno sa Filipom Đuričićem, Aleksandrom Kovačevićem, Andrejom Mrkelom i Urošem Ćosićem bio član Zvezdine "generacije 92", koju je posle jednog poraza u omladinskim kategoriji od Partizana tadašnji direktor omladinske škole Zlatko Krmpotić kompletno raspustio.
"Džaja mora da se vrati, da bude svakog dana prisutan. Da l' kao počasni predsednik ili savetnik, svejedno. Njegovi saveti su dragoceni, unikatni. Da ne pričam kako Zvezda s njim ili bez njega nije isti klub. Mora da bude pored mene, nema mu druge", rekao je Terzić u velikom intervjuu za Sportski žurnal.
jarani... lica sa potjernica... solidarnost...Tribalian je napisao/la:![]()
"Džaja mora da se vrati, da bude svakog dana prisutan. Da l' kao počasni predsednik ili savetnik, svejedno. Njegovi saveti su dragoceni, unikatni. Da ne pričam kako Zvezda s njim ili bez njega nije isti klub. Mora da bude pored mene, nema mu druge", rekao je Terzić u velikom intervjuu za Sportski žurnal.
još samo da karadzic postane neki počasni član
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Razmisljao sam ja i o toj opciji. Tesko izvodljivo.DANTES je napisao/la: još samo da karadzic postane neki počasni član
Lako izvodljivo.Kurir: Gasprom kupuje Crvenu zvezdu
Mislim da Gazprom jedva ceka da zavrsi sponozrski ugovor pa da pogenu odavde i ne verujem da ce kupiti CZ. Spominjao se i Pini Zahavi, fudbalski menadzer, mada ako bi on kupio CZ bi mu sluzila kao izlog za igrace tako da ni to nije bas najbolja opcija.
Sve su ovo nagadjanja,samo sam rekao da bi Gazprom to lako mogao da odradi ,za Zahavija ne znam.
a šta ce njima zvezda? koji će im qrac bilo koji srpski klub? nikakvog marketinškog, ekonomskog niti emotivnog.motiva...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zvezda ima publiku, ime, trofeje, stadion, imovinu van stadiona koja se moze unovciti dobro. Uz korektnu privatizaciju moze se vratiti na ono sto je nekad bila . Emotivni motivDANTES je napisao/la:a šta ce njima zvezda? koji će im qrac bilo koji srpski klub? nikakvog marketinškog, ekonomskog niti emotivnog.motiva...
Igramo sa Dortmundom 5. avgusta na stadionu Rajnpark u Vaduzu u Lihtenštajnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.