SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

MB7
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la MB7 » 28 jun 2014, 14:49

IronMany je napisao/la:
MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jel ovo se falis sa svojim izjavama tv stanicama? :mrgreen:
Ma BIH treba 4 mill slijepaca :roll:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 28 jun 2014, 15:39

Ne mogu da vjerujem jest kod nas raja kolektivno zatucana.
Nakon onakve sramotne postavke safeta sušića , sramotne igre naših reprezentativaca i sramotnog suđenja sudije, biloje dovoljno par nota Edina Džeke Spahe i ostalih da to savršeno opravdaju i narod im onako kolektivno povjeruje i neuspjeh predstavlja kao uspjeh.
A tek ono što spaha radi protiv medija, srami se kapitenu :puke:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 28 jun 2014, 20:13

nedim93 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem jest kod nas raja kolektivno zatucana.
Nakon onakve sramotne postavke safeta sušića , sramotne igre naših reprezentativaca i sramotnog suđenja sudije, biloje dovoljno par nota Edina Džeke Spahe i ostalih da to savršeno opravdaju i narod im onako kolektivno povjeruje i neuspjeh predstavlja kao uspjeh.
Poltrona sa podanickim mentalitetom je vazda bilo i bice.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jun 2014, 22:14

Ima li negdje video Full-Highlightsa utakmica protiv Irana i Nigerije :?:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 28 jun 2014, 22:16

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem jest kod nas raja kolektivno zatucana.
najveći poltron na ovim prostorima je Marjan, kakav spin priče u 2 dana čovjek da ne povjeruje.

dupelizac nekim od reprezentativaca , drugog objašnjenja nema, nije toliko nenormalan da se sam po sebi popiša preko noći :puke:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2014, 23:49

Naravno da je kod nas narod čudan. Daj im alkohola i dobro im je, sve će odmah proći.

Nigeriju neću nikad prežaliti, nešto slično kao Mađarsku u rukometu gdje smo pokradeni kao niko ranije od sudaca do delegata.

Sušić je glavni krivac za bruku protiv Nigerije, pojedini igrači su svoj napor sa facebook-a, twitter-a i sličnih gluposti trebali prebaciti i malo na teren da ih pojedinci ne driblaju kao amateri.

Imamo strašnu ekipu i gledajući na tim susret sa Argentinom je bio za prvu mjesto, ali eto, na kraju nas je velesila Nigerije sa igračima iz druge engleske lige, izraelske lige, te njihove domaće izbacila.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 29 jun 2014, 00:03

Pa sam Sušić i savez i igrači su rekli da im je cilj 1/8 finala i kad su primili kritike prije svega od forumaša jer je očigledno da ga čitaju što se moglo vidjeti po izjavama i Marjanu, onda su prebacili lopticu na nas i medije kako to oni nisu zaslužili bla bla, a masa je počela pljuvat po onima koji su ih kritikovali nakon Nigerije, sa pričom vi bi bili nezadovoljni i da izgube u finalu, miševi i sve one gluposti koje su im nametnuli pojedinci :| .

većina ljudi u Bosni se ponijela kao ovce koje idu za svojim čobanom, niko nije u stanju da uključi jednu moždanu vijugu pa da razmisli malo, da pogleda ove nelogične izjave, da pogleda malo stanje unutar reprezntacije, al jok lakše je govorit kako Džeko radi ovo radi ono, kako nas je Sušić prvi odveo na veliko takmičenje, kako bi Spahić dao nogu na terenu, a što to nema veze sa mozgom u trenutnoj situaciji to nema veze :facepalm:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2014, 00:15

U nas se kritika, teška ali zaslužena kritika naziva pljuvanjem. Osoba koja to radi nije ni sa čim zadovoljna.

Umjesto da kritika urodi plodom kod nas postaje sve gore, pa se priča o milion tema samo da se odmakne od one prave.

Kritika i teška kritika na račun pojedinaca radi odnosa prema timu, navijačima, simpatizerima je predstavljena kao mržnja prema BiH, a ti isti se nazivaju miševima.

Ja sam siguran da bi se Marjan derao "GDJE STE MIŠEVI" kada je Džeko dao gol Iranu.

Sada ima dosta vremena da se sve detaljno analizira ali Safet mora otići. Čovjek je zakazao kada je bilo najpotrebnije, protiv Nigerije gdje nije igrao Kolašinac. Da smo dobili Iran sa 10:0, opet bi to bila samo tri boda, tri boda koja su nas poslala kući.

Najčešće izjave koje sam čuo kroz godine i godine utakmica, nebitno fudbal, rukomet, košarka, tenis itd je: "Nismo imali sreće", "Sudija je kriv".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jun 2014, 01:13

Neutral je napisao/la:
Sada ima dosta vremena da se sve detaljno analizira ali Safet mora otići.
Svakako da mora otići, ali najzanimljivije je to što svi kao kritikuju Safeta, a onda ga dočekaju aplauzom na aerodromu, pri povratku reprezentacije.
S jedne strane niko ne može reći da smo mi doživjeli totalni neuspjeh, jer smo pred početak prvenstva svi rekli da smo već pobjednici s ostvarenim plasmanom. S druge strane svi jedino mogu biti ljuti na reprezentativce zbog nedovoljnog zalaganja protiv Nigerije. Nije da se oni nisu trudili, ali kada ti treba toliko bitna pobjeda, onda pružiš još par procenata više, prosto trebaš na kraju utakmice da padaš od umora koliko si ginuo na terenu.

Problem je u našem mentalitetu i taj što mi mislimo da smo za Nigeriju velesila i da je trebamo pokositi, razbiti i rasturiti. Takve protivnike treba ozbiljnije shvatiti.....Ali teško mi učimo, pa nas onda lako nešto klepne po glavi i probudi iz sna.... ;)

A svakako da je Safet zeznuo taktiku skroz protiv Nigerije. On je meni tu krivac broj 1, pa onda tek par igrača. A koliko samo lud moraš biti da Kolašinca ostaviš na klupi. O drugim propustima da ne govorimo... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 jun 2014, 01:29

Iskoristili su tekmu protiv NIgerije za izmirivanje racuna izmedju sebe.

Zapamtite dobro , vrlo lako moze desiti da nas cekaju crni dani naseg fudbala. Prica Emir Spahic ce trajati godinama . Nadam se da nisam u pravu al imam zajebane slutnje i osjecaj. A dovoljno sam star da nisam idealista. Nadam se da cu ispasti samo pajac i da se nista od ovoga nece ostvariti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 09:37

nedim93 je napisao/la:
SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
najveći poltron na ovim prostorima je Marjan, kakav spin priče u 2 dana čovjek da ne povjeruje.

dupelizac nekim od reprezentativaca , drugog objašnjenja nema, nije toliko nenormalan da se sam po sebi popiša preko noći :puke:
Marjan :lol: :lol: :puke: :puke:

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 29 jun 2014, 12:42

kimbo je napisao/la:Iskoristili su tekmu protiv NIgerije za izmirivanje racuna izmedju sebe.

Zapamtite dobro , vrlo lako moze desiti da nas cekaju crni dani naseg fudbala. Prica Emir Spahic ce trajati godinama . Nadam se da nisam u pravu al imam zajebane slutnje i osjecaj. A dovoljno sam star da nisam idealista. Nadam se da cu ispasti samo pajac i da se nista od ovoga nece ostvariti.
i ja isto
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 29 jun 2014, 17:12

Mostar i danas izgleda ovako.
Većina gradskih ulica je i dan danas okićena zastavama.

slika

Da nije bilo sebičnosti selektora i naših razmaženih tzv. zvijezda,gorilo bi sutra.
Ovako,onaj na Stradunu,onaj na Maldivima,onaj kao ne može se othrvati silnim ponudama,svi ga žele kao trenera...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jun 2014, 17:18

kimbo je napisao/la:Iskoristili su tekmu protiv NIgerije za izmirivanje racuna izmedju sebe.

I na sve to neko hoce da selektor bude Barbarez jer je legenda, patriota, ima "pobjednicki mentalitet" :lol: , eto ostali selektori imaju gubitnicki. A najgore od svega toga sto je sa Spahicem dobar jaran, pa tek bi Emir sa njime manipulirao.

Uglavnom, zahvaliti se Emiru i jos pojedinim i nece biti problema ako nas preuzme pravi selektor. Sad jedino da ovaj sa strane bude pravio neke probleme za reprezentaciju, mada mislim da to nece moci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 jun 2014, 05:59

@Effe

Prva sljedeća pobjeda BiH i euforija je opet tu. Takav nam je mentalitet, ako Safet ostane trener Safet heroj, ako ode i dođe novi trener, taj novi trener će biti heroj, milion puta bolji od Safeta itd.

Niko ne misli da smo velesila za Nigeriju ali objektivno je BiH kvalitetnija reprezentacija od Nigerije i to ne samo po mišljenju Bošnjaka, nego i po mišljenju cijele Evrope.

Trebali su ga dočekati transparentom "Safete, odlazi".

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 30 jun 2014, 08:50

tepsija je napisao/la:Mostar i danas izgleda ovako.
Većina gradskih ulica je i dan danas okićena zastavama.

slika

Da nije bilo sebičnosti selektora i naših razmaženih tzv. zvijezda,gorilo bi sutra.
Ovako,onaj na Stradunu,onaj na Maldivima,onaj kao ne može se othrvati silnim ponudama,svi ga žele kao trenera...
jeste jeste, kao on ima mnogo ponuda pa vaga :wtf:
uvjeren sam da se sprema njegov ostanak a onda demonstracije pred NSBiH nisu daleko. siguran sam da ni turski prvoligasi nisu zaiteresovani za njega.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 30 jun 2014, 22:50

Poslje svake utakmice pustaju ovu pjesmu od dine merlina :D
kolko je morao platit za ovo haha
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 16 jul 2014, 16:19

MB7 je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jel ovo se falis sa svojim izjavama tv stanicama? :mrgreen:
Ma BIH treba 4 mill slijepaca :roll:
tacno dok je sutio izgledao mi je pametniji ... placi majko rodila si debila :urnebes: :urnebes:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 jul 2014, 18:02

Veceras na JS tacnije Bht-u od 21:00 emisija posvecena upravo ovoj temi, pa vrijedilo bi ispratit cisto da vidimo na koji nacin ce prezentirati javnosti svoj dojam. Prije toga nevezano direktno za nastup BiH na mundijalu u 20:00 intervju sa Vahidom Halilhodzicem na istom kanalu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jul 2014, 21:07

da li moze neko postaviti intervju s Vahom ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.