1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Zaboravio si mobitel na trafici levatu jedan, de stani vise, nek' ti ga ljudi dadnu.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Slaba tekma, Nizozemcima ocito vise smeta ova vrucina iako ni kod Meksikanaca nema one prepoznatljive trke.
Cudne rokade radi LVG, ima de Guzmana na klupi ali se ipak odlucio umjesto de Jonga uvesti India, za kojeg se ne sjecam da je ikada igrao beka
, da bi Blind mogao na tog DMF-a iako u ovoj postavci Meksikanaca centarsutevi mogu biti jedina opasnost po Ochoau a Blind sigurno sa boka moze ubaciti upotrebljivu loptu za RvP-a dok kroz sredinu od njega tesko da ima koristi. Verhaegh se nije bas najbolje snasao, nekoliko puta su tu Meksikanci probili po njegovoj strani, ne znam fkt zasto Janmaat nije opet startao.
Vlaar je imao 2 greske koje su mogle skupa kostati Nizozemce ali na njihovu srecu - nisu. Sve u svemu, Nizozemska nije na nivou prethodnih utakmica, ako ovdje zele do gola morat ce mnogo vise da se potrude.
Cudne rokade radi LVG, ima de Guzmana na klupi ali se ipak odlucio umjesto de Jonga uvesti India, za kojeg se ne sjecam da je ikada igrao beka
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
A brate dragi al smaraju sa ovim lopovom Merlinom.
Meksikanci bolji u prvom poluvremenu,ali nedostaje ta realizacija.
Imali su par opasnih pokusaja pred golom holandjana,ali uvijek izostane ta zavrsnica.
Zato ce Chicarito u drugom poluvremenu to da nadoknadi.
@Dado
Nije fazon u temperaturi,vec igraju sporije da ameri imaju gdje reklame ubacit.

Meksikanci bolji u prvom poluvremenu,ali nedostaje ta realizacija.
Imali su par opasnih pokusaja pred golom holandjana,ali uvijek izostane ta zavrsnica.
Zato ce Chicarito u drugom poluvremenu to da nadoknadi.
@Dado
Nije fazon u temperaturi,vec igraju sporije da ameri imaju gdje reklame ubacit.
IronMany je napisao/la:Zaboravio si mobitel na trafici levatu jedan, de stani vise, nek' ti ga ljudi dadnu.
- Ljiljani87
- Kontakt:
IronMany je napisao/la:Zaboravio si mobitel na trafici levatu jedan, de stani vise, nek' ti ga ljudi dadnu.
Al' ipak on konta da se oni hoce slikat
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Igra Indi standarno beka u Feyenoordu. Blind je sve vreme bio u sredini, mislim da je Kuyt taj koji igra wing back-a, a Indi treci stoper.Rooney88 je napisao/la:Cudne rokade radi LVG, ima de Guzmana na klupi ali se ipak odlucio umjesto de Jonga uvesti India, za kojeg se ne sjecam da je ikada igrao beka, da bi Blind mogao na tog DMF-a iako u ovoj postavci Meksikanaca centarsutevi mogu biti jedina opasnost po Ochoau a Blind sigurno sa boka moze ubaciti upotrebljivu loptu za RvP-a dok kroz sredinu od njega tesko da ima koristi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uspavanka.
Ne svidjaju mi se Holandjani sa svojom defanzivnom taktikom i sa usporenim Kuytom.
Da je barem na njegovom mjestu Depay pa da mozemo ocekivati neki prodor, ovako nista.
Ne svidjaju mi se Holandjani sa svojom defanzivnom taktikom i sa usporenim Kuytom.
Da je barem na njegovom mjestu Depay pa da mozemo ocekivati neki prodor, ovako nista.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pustili ovima posjed...prolaze Meksikanci ako se ovako nastavi.
auuu Moreno ne može nastaviti
evo šanse RVPu i Robenu, evo problema Mexicu
zaluženo meksiko vodi
Dos Santos

Dos Santossssssssss ...vamos Mexicooo!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ubi **** 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Tako jeeeeeeeeeeeee !!!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sent from my RM-914_eu_bosnia_and_herzegovina_1017 using Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Takooo jeeeeee
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
E sad ce Holandija mora jace, a to je jos opasnije po njih, Mexico tek tada moze da ih unisti. Sjajan gol Giovannia.
Izgleda da ovo vrijeme nikako ne godi holandiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.