Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 jun 2014, 13:06

bagrcavi je napisao/la:Ne kontam kako neko ima obraza kritikovati ikoga osim "stručnjaka" sa naše klupe koji je u najvažnijoj utakmici izveo formaciju 3-6-1 bez dva standardna odbrambena igrača koja su uigravana zadnjih pola godine :crazy:
Znači nemaš obraza ako kritikuješ Spahićeva amaterska dodavanja Nigerijcima? Sjedi, jedan.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 29 jun 2014, 13:12

MB7 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Znaci da zavrsimo.Ako imamo standardnog stopera Levekuzena,cetvrte najbolje ekipe Bundeslige ,iskusnog igraca sa skoro 80 utakmica u drzavnom dresu a ako su mu alternative igraci Zorye Lugansk,turskog drugoligasa Elazigspora ili u najboljem slucaju pozajmljeni igraci Chieva iz Verone onda zdrav razum govori da tu u stvari i nemamo nikakvog izbora.
A kolika je cijena toga ?? poraz od Francuske,blamaza od Egipta,poraz od NIgerije i atmosfera cisto sranje u reprezentaciji gdje se igraci odvajaju po grupicama,ovi koji su mladji i skorašnje "došlje" oni idu sa autobusom i spavaju u hotelima na vrijeme,a ovi koji su starosjedioci oni hodaju sa bijesnim automobilima i provode se..sto niko nije demantovo ono sto je prenijela FTV
Zato je sve kriv Pape on sastavlja spisak igraca - hrpu limitirani igraca je ubacio u rep.BIH znamo razlog..a posle toga taj isti sastavlja formacijenije samo Nigerija... imali smo mi i Slovacku koja nije iskoristila xy greski u nasoj osnovnoj postavci :facepalm: sva sreca uskocila je bomba Izeta.
Pusic postao heroj, odveo nas na SP :facepalm:
U jednu ruku si upravu. Susic je kriv sto je pap.ka Spahica trpio sve ovo vrijeme u repci. On je licno kriv sto Spahic lumpuje po restoranima sa Dzekom i Ibricicem dok prve zrake sunca ne ugledaju dan.
Susic jeste kriv sto nije znao udariti rukom od sto isto onako kao sto je udario diktafonom od sto na press konferenciji u Bukurestu nakon katastrofalne igre pojedinaca.
Susic jeste kriv sto profesionalac Emir Spahic jedva ceka okupljanja repke da bi se odmorio od nogometnih obaveza, a za lose partije nema veze. Imamo demagogiju koja kod BiH ovaca sa cistom runskom vunom PALI ali svaki puta.
Susic je kriv sto Spahic u prvim minutama utakmice napravi skoro idealne asistencije za Nigerijce umjesto da loptu doda svojim igracima ili je degazira na tribine.
Susic je kriv sto Spahica prozivaju sve i jedan novinar, a sigurno je on kriv i sto Spahic ne zeli pred novinare da stane i da objasni bilo sta!

Ma sve je Susic kriv.

Ne branim Susica niti sekunde sa ovim postom, medjutim jednostavno je glupost najveca pripisivati Spahicevo seljacko i neandertalsko ponasanje Susicu.

Nebrojeno puta je Spahic pokazao kakav je i ko je, i samo lud ili kapriciozan covjek ne moze sebi priznati da je taj covjek smrad na kvadrat. Nesto poput Dodika! :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 29 jun 2014, 13:29

Jok Ciro je kriv :facepalm: :salut:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jun 2014, 16:16

LenBias je napisao/la:poredjenje maldinija i spahica :facepalm:
Čitam i ne vjerujem. :lol:

Zato je ovo najjači forum u regionu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BKwizard
Kontakt:

Post Postao/la BKwizard » 29 jun 2014, 16:35

.
Zadnja izmjena: BKwizard, dana/u 17 sep 2014, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC

"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 jun 2014, 19:39

http://sportsport.ba/ino_fudbal/heleni- ... amp/134735" onclick="window.open(this.href);return false;

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ovo su prave patriote, ovo su ljudi koji vole svoju zemlju.
Hem sto vec 10 godina igraju svaku utakmicu vise od 100% i sto daju vise nego vrijede, hem zele sami finansirati kamp :tokralju: :tokralju: :tokralju:

A nas kapiten i njegova drugarica stareleta ne zele icu u super moderan koji smo dobili kao sadaku, nego zele u Hrasnicu da bi se mogli opijati, kurvati i mangupisati :puke: :puke: :puke:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2014, 20:04

pisac je napisao/la:A nas kapiten i njegova drugarica stareleta ne zele icu u super moderan koji smo dobili kao sadaku, nego zele u Hrasnicu da bi se mogli opijati, kurvati i mangupisati :puke: :puke: :puke:
Kapiten će uvijek staviti ruku na srce kad svira himna i poslaće srceparajuću poruku navijačima na Facebook. Time će uvijek kupiti naivčine, a njih hvala Bogu ima dovoljno ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 29 jun 2014, 20:06

Nema smrada od Nigerije ni na fejsu. U misiju rupu se sakrio smrad!

Kakav kapiten. MIS MEKINJAS!

slika
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 29 jun 2014, 20:14

pisac je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/heleni- ... amp/134735

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ovo su prave patriote, ovo su ljudi koji vole svoju zemlju.
Hem sto vec 10 godina igraju svaku utakmicu vise od 100% i sto daju vise nego vrijede, hem zele sami finansirati kamp :tokralju: :tokralju: :tokralju:

A nas kapiten i njegova drugarica stareleta ne zele icu u super moderan koji smo dobili kao sadaku, nego zele u Hrasnicu da bi se mogli opijati, kurvati i mangupisati :puke: :puke: :puke:
nek im prodaju ovaj nas nije puno presao

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 jun 2014, 20:16

Ali fakat, koji ce im izgovor biti kad pripreme za naredne utakmice opet budu organizovane na Ilidzi i na hrasnickom tepihu? :wtf:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 jun 2014, 20:20

Primljen je u bolnicu zajedno sa Džekom, imaju bolove u analnom otvoru dijagnoza Marjan Mijajlović.

IronMany je napisao/la:Nema smrada od Nigerije ni na fejsu. U misiju rupu se sakrio smrad!

Kakav kapiten. MIS MEKINJAS!

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 jun 2014, 20:22

Virtu4l je napisao/la:
pisac je napisao/la:A nas kapiten i njegova drugarica stareleta ne zele icu u super moderan koji smo dobili kao sadaku, nego zele u Hrasnicu da bi se mogli opijati, kurvati i mangupisati :puke: :puke: :puke:
Kapiten će uvijek staviti ruku na srce kad svira himna i poslaće srceparajuću poruku navijačima na Facebook. Time će uvijek kupiti naivčine, a njih hvala Bogu ima dovoljno ;)
Tako je
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 jun 2014, 20:28

BadrHari je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Tako je

Zasto me to sve podsjeca na istu retoriku jednog kabadahije iz Laktasa kojem nepismene mase klicu i smatraju ga spasiocem i herojem, najzasluznijim za ono sto danas imaju, a realnost je da im je sve pokrao i sve radio u vlastitom intresu? :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 jun 2014, 20:53

Kad vidim koliko ljudi brane Spahića kad se okrivi za neke greške čovjek bi pomislio da je bio general Armije BiH 92-95.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 29 jun 2014, 20:57

Sissoko je napisao/la:Kad vidim koliko ljudi brane Spahića kad se okrivi za neke greške čovjek bi pomislio da je bio general Armije BiH 92-95.
+ 100000000000000000000

Spahic je ovde kod nekih oslobio Bosnu izgleda.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 29 jun 2014, 20:57

Ja mislim da smo i u pogledu kapitena jedinstveni u svijetu fudbala. Da takav moralni patuljak bude kapiten sve ove godine i prodaje nam lazni patriotizam to nema nigdje. Ko lopatom nas je kupio nadri patriotskim ispadima i dobrim izdanjima protiv nebitnih reprezentacija i u nebitnim utakmicama, a mi naivni kakvi jesmo napravismo od njega legendu. To vise govori o nama nego o njemu, jer su.p.aka je bilo i bit ce, ali samo kod nas se slave i uzdizu...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 29 jun 2014, 20:58

Sad ce opet neki vrli pariota da se javi da kaze kako je on nas najbolji igrac kako nas je zaduzio i da poznatu recenicu : "kapitenu, ne zasluzujemo te"
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 jun 2014, 21:06

lolcina je napisao/la:Ja mislim da smo i u pogledu kapitena jedinstveni u svijetu fudbala. Da takav moralni patuljak bude kapiten sve ove godine i prodaje nam lazni patriotizam to nema nigdje. Ko lopatom nas je kupio nadri patriotskim ispadima i dobrim izdanjima protiv nebitnih reprezentacija i u nebitnim utakmicama, a mi naivni kakvi jesmo napravismo od njega legendu. To vise govori o nama nego o njemu, jer su.p.aka je bilo i bit ce, ali samo kod nas se slave i uzdizu...

Ovo se zove priznanjem vlastite greske i gledanje istini u oci :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Mi koji smo se godinama borili ovdje i dokazivali "nedokazivo" docekali smo svojih pet minuta i potvrdu da ipak nismo izdajice i mrzitelji :kafa:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 29 jun 2014, 21:09

Meni je ipak vrhunac odbrane kapitena drummer-ov post od sinoć:
drummer je napisao/la:Ti si sad nabrojao samo najgore od Spahica a zaboravio si spomenut silne utakmice u kojima nas je spasavao,sam drzao odbranu i bez tih njegovih partija mi ne bi ni igrali protiv Nigerije jer svjetskog prvenstva ne bi ni vidjeli.Bez Spahica u kvalifikacijama mi ne bi bili prvi,ne bi bilo Nigerije,razumijes me.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 jun 2014, 21:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
Janez je napisao/la:Meni je ipak vrhunac odbrane kapitena drummer-ov post od sinoć:
drummer je napisao/la:Ti si sad nabrojao samo najgore od Spahica a zaboravio si spomenut silne utakmice u kojima nas je spasavao,sam drzao odbranu i bez tih njegovih partija mi ne bi ni igrali protiv Nigerije jer svjetskog prvenstva ne bi ni vidjeli.Bez Spahica u kvalifikacijama mi ne bi bili prvi,ne bi bilo Nigerije,razumijes me.
Ma drummer je decko od 14 godina, nemojte ga shvatati ozbiljno.
Drummer nije ništa pogriješio. U kvalifikacijama za SP Emir Spahić je odigrao svaku utakmicu, nije dobio ni jednu javnu opomenu (žuti, crveni), te pored činjenice da nam je odbrana najslabiji dio tima, Spahić ju je takoreći sam držao. Odigrao je fantastično protiv glavnog konkuremta Grčke, naročito u Zenici. Svi se dobro sjećamo da je samo dan nakon hirurške intervencije na sinusima, odigrao odlično. U jednom trenutku je krv liptala iz njegovih sinusa, a Karabeg je tražio izmjenu. Tada nam je bio heroj- Prigovarati Spahi na odigranim utakmicama u kvalifikacijama je čisto spinovanje.
Spaha je jedan od najzaslužnijih za odlazak na SP i to je činjenica pri čemu ne želim umanjiti doprinos ostalih igrača i stručnog štaba.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], hansbosna, Hardzavi, Majestic-12 [Bot], Napapijri, Proximic, Vaya i 39 gostiju.