terabajt je napisao/la:Haselbank vam uprlja temu .
Ma djeca se prepiru, i sa jedne, i sa druge strane..
Nista dok raspust ne završi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
terabajt je napisao/la:Haselbank vam uprlja temu .
wienultras je napisao/la:i dalje stojim iza tih rijeci,sloboda ce igrati veliku ulogu u prvenstvu,ali vidinolimit je napisao/la:Moze li na, ova fukara napisati titule njegovog seoskog tima?da napomenemo fukaru da pise na temi dvostrugog sampiona ex yu,visestrukim osvajacem bh kupa,i visetrukim sampionom BiH,i nasim najuspjesnijim timom u evropi poslije rata,ipak ste vi drugoligasi! Kaze znamo nase limite do juce pisao na temi slobode o evropi i milionski pojacanjima kako on rece neznate vi ko je azmir
u slobodu dolaze mladi igraci,i svi moraju potpisati visegodisnje ugovore,hadzija je otisao najvise zbog takvog ugovora,jer nemoze otici kada pozeli,redjepi se jos premislja,nije istina da su otisli jer ich nemozemo platiti,recimo Hadzic je od azmira trazio pare i bonuse zbog kojih nebi nasao angazman ni u mnogo jacim ligama od nase..a da je dobio povisicu jeste,ako dovodimo igrace mlade zeljne dokazivanja,koje bi koliko toliko mogli unovciti,to radite i vi upravo,zasto je to u sarajevu prikazano kao nesto bombasticno,dok vecina tvojih kolega pljuje po slobodi,a radimo,fakticki isto..
hertinho je napisao/la:Ovih admina nema kad treba, a znaju par havera braniti banom drugih clanova i tako dalje..i za svaku glupost odstraniti s foruma a evo covjek tacnije pacijent, citav dan na temi prosipa sovinizam i papanluk i nece biti sankcionisan?!Nista novo..
Hajde taman i ti sada pocni pa neka opet ide sve u tri lijepe materine i tema i sve.Pa koji je vaka pojedinima ,svega vam??????UltraDobrinja je napisao/la:Sloboda smrdi

Samo da pozdravim Ramu,naseg Nostradamusa..rammstein je napisao/la:tisina je znak opasnosti... il je prosla ili dolazi
Po meni je bolje da je tisina , nek se u tisini i miru radisocrates je napisao/la:Samo da pozdravim Ramu,naseg Nostradamusa..rammstein je napisao/la:tisina je znak opasnosti... il je prosla ili dolazi
Nakon svih dolazaka igraca u zadnju liniju nema on mjesta realno , i kroz samu izjavu se vidi da je svjestan da ce na posudbu,i pozitivno je sto on na to gleda normalno,onako kako treba,i kaze kako je najvaznije da igra,pa nek je to i Bosna,i sa te strane pohvale za momkaSuki46 je napisao/la:Drago mi je sto je Muharemovic produzio , mislim da ima on potencijala da se bori za 1 tim
miky_hz je napisao/la:Nakon svih dolazaka igraca u zadnju liniju nema on mjesta realno , i kroz samu izjavu se vidi da je svjestan da ce na posudbu,i pozitivno je sto on na to gleda normalno,onako kako treba,i kaze kako je najvaznije da igra,pa nek je to i Bosna,i sa te strane pohvale za momkaSuki46 je napisao/la:Drago mi je sto je Muharemovic produzio , mislim da ima on potencijala da se bori za 1 tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.