Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Postoji li mozda vaktija za mobitel ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
fakat....ovo izvođenje "Čergi" je epsko....nisam dugo ništa slično vidio...IlPrincipe je napisao/la:Ne možeš vjerovat kako momak dobro pjeva ..
[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel te to ostavila?Narin je napisao/la:
Prisiljen da razmisljam,ja shvatio sam sve,nisam rodjen da budem heroj,o ne,ne,neeeeeeeee
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
"Asik Ajsa" pa 10km praznog mjesta i tek onda mogu sve druge pjesmeMarsal je napisao/la:Lomim i dan danas, kod mene se zna kad se pije ili ce biti ex-yu muzika ili kafanska idolska poput Tome, Halida i Šabana.rambo16 je napisao/la: jest vjerovatno...ali zakuco je i "Ašik Ajša"..nekad sam lomio uz Šobića xdU slobodno vrijeme kad ne pijem, uglavnom sam rocker.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nekad davno dok sam bio uzoran student,puštao sam sebi Šobića i pitao se "koji qrc meni ovo treba?" xd
A.F.C. Bournemouth!
Kakvo je to poslovno pravo?nedim93 je napisao/la:treba mi neko ko se razumije u pravo , ali poslovno pravo
Trgovačko pravo (ili privredno)? Pravo društava?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Sta ti treba, imo sam to ja prosle godine na ekonomiji i polozio.nedim93 je napisao/la:treba mi neko ko se razumije u pravo , ali poslovno pravo
1946
i jedno i drugo, treba mi objašnjenje par pojmova "na bosanski" da skontamdubrava je napisao/la:Kakvo je to poslovno pravo?nedim93 je napisao/la:treba mi neko ko se razumije u pravo , ali poslovno pravo
Trgovačko pravo (ili privredno)? Pravo društava?
konkretno u vezi faktoringa , forfetinga i još par pojmova
hajd ovako pa nek mi odgovori ko zna
Šta je regresioni zahtjev ? konkretno Banka nema pravo regresionog zahtjeva u slučaju neplaćanja potraživanja (forfeting)
i šta je inkorporacija
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Puma je napisao/la:Postoji li mozda vaktija za mobitel ?
http://salah.ba/mobile.php" onclick="window.open(this.href);return false;
A inace http://www.vaktija.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Naravno. Ako ti je Android OS, onda je možeš naći na Google playu.Puma je napisao/la:Postoji li mozda vaktija za mobitel ?
Nasao. 
Call the coroner!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Ne morah na fakultet, al' mi se omakloKawhi je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Bolja izvedba pjesme, nisam mislio da je bolji od Šobićarambo16 je napisao/la:a ne može bolje od Šobića....ni da s Mirzom pjeva ova Sanja opet nebi bilo bolje od Šobića u originalu xdNema bolje od Šobića.Koga god sam dosad upoznao sa Šobićem svidio im se
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Puma je napisao/la:Postoji li mozda vaktija za mobitel ?
pitaj Emira, znaš da on dila vaktije svaki ramazan
kaže da su mu aktuelne sad sa Bešićem i Begovićem u pozadini....one sa Seom je rasprod'o davno i čeka 2 broda naručenih iz Kine
a izgleda da će morati i one sa Mirzom Selimovićem uvrstiti u ponudu
FORZA MARŠAL !!!
Prosle godine je Gile isao k'o lud.hodža je napisao/la:Puma je napisao/la:Postoji li mozda vaktija za mobitel ?
pitaj Emira, znaš da on dila vaktije svaki ramazan
kaže da su mu aktuelne sad sa Bešićem i Begovićem u pozadini....one sa Seom je rasprod'o davno i čeka 2 broda naručenih iz Kine![]()
a izgleda da će morati i one sa Mirzom Selimovićem uvrstiti u ponudu
Ja u Cazin 40 000 komada prodao, trazili ljudi jos ali Emiru tinte nestalo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i to 2xDex je napisao/la:Omaklo ti se samo, kako si to dopustio
Planirao sam ove godine aBd biciklom sa jaranima ići u Srebrenicu. Sad me zanima jel obavezna sva oprema za bicikla, pošto sam čuo da sere murija ako se nema kacige itd. Ne da mi se prelazit 500 km da se moram peglat sa drotovima.
I zanima me ako je neko išao, kakva je ruta i plan? 
Ide i trećiBosniacum Lilium je napisao/la:i to 2xDex je napisao/la:Omaklo ti se samo, kako si to dopustio
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
[youtube][/youtube]

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Ide i trećiBosniacum Lilium je napisao/la:i to 2xDex je napisao/la:Omaklo ti se samo, kako si to dopustio
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 18 gostiju.