emir79 je napisao/la:Dokazi suprotno , pa da se slozim.Goalgetter je napisao/la:Necemo sad pretjerivati.emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
Ali znam da je tesko priznati
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Sto? Igra u 5 x boljem klubu od Ferencvarosa.PerryFred je napisao/la:emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
![]()
![]()
Cekamo ponudu za Hadzica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ide dečko u Anderlecht .
Boli, boli, sta cete hudidonniedarko je napisao/la:
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape jeste uveo Besica u reprezentaciju sa 17 godina, sto mu se ispostavio kao i dobar potez, ali mislim da bi bilo van svake pameti da ga nije pozvao u ono vrijeme, kad je kao jedan od rijetkih BiH reprezentativaca igrao u jednom jakom klubu u Ligi petice. Mislim da nema nikog ko bi ga ignorisao. Kad je poceo opet pruzati jako dobre partije u Ferencvarosu, Pape ga je medjutim uvijek izostavljao, i gurao Zahirovica, iako smo sada vidjeli, da je Mume 3 klase iznad ovoga. Zahirovic je vec ranije prekomandovan iz U21 u A-Repku prije Besica, iako je Mume bio kvalitetniji, i makar je igrao u svom klubu. Dakle ignorisao ga je jedno vrijeme dok nije doslo do one svadje sa Jagodicem (zbog cega ga onda i Pape nije pozivao). Iako nam je falio zadnji vezni, kroz citave kvalifikacije Pape nije maknuo prstom sto se tice toga. Ima mnogo verzija te price, mozemo sada do sutra raspravljati koja je tacna, ali ipak, uracunati Papetu neke velike zasluge radi Mumeta po meni nije realno, jer cak smo i mi sa foruma koji smo gledali Madjarsku ligu stalno ukazivali na to koliki je talenat momka, i koliko ce biti pojacanje, ali su nas proglasavli ludim kako igrac iz Gulas lige se predstavlja kao Xabi Alonso.emir79 je napisao/la:Dokazi suprotno , pa da se slozim.Goalgetter je napisao/la:Necemo sad pretjerivati.emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
Ali znam da je tesko priznati
Je li tebe Zahirovic kad razocarao u drzavnom dresu?Goalgetter je napisao/la: Pape jeste uveo Besica u reprezentaciju sa 17 godina, sto mu se ispostavio kao i dobar potez, ali mislim da bi bilo van svake pameti da ga nije pozvao u ono vrijeme, kad je kao jedan od rijetkih BiH reprezentativaca igrao u jednom jakom klubu u Ligi petice. Mislim da nema nikog ko bi ga ignorisao. Kad je poceo opet pruzati jako dobre partije u Ferencvarosu, Pape ga je medjutim uvijek izostavljao, i gurao Zahirovica, iako smo sada vidjeli, da je Mume 3 klase iznad ovoga. Zahirovic je vec ranije prekomandovan iz U21 u A-Repku prije Besica, iako je Mume bio kvalitetniji, i makar je igrao u svom klubu. Dakle ignorisao ga je jedno vrijeme dok nije doslo do one svadje sa Jagodicem (zbog cega ga onda i Pape nije pozivao). Iako nam je falio zadnji vezni, kroz citave kvalifikacije Pape nije maknuo prstom sto se tice toga. Ima mnogo verzija te price, mozemo sada do sutra raspravljati koja je tacna, ali ipak, uracunati Papetu neke velike zasluge radi Mumeta po meni nije realno, jer cak smo i mi sa foruma koji smo gledali Madjarsku ligu stalno ukazivali na to koliki je talenat momka, i koliko ce biti pojacanje, ali su nas proglasavli ludim kako igrac iz Gulas lige se predstavlja kao Xabi Alonso.
Je li normalno da se igrac iz njemacke 4. lige poziva ponovo u A selekciju, nakon sto se Besic pobio sa Finkom i bio odstranjen iz ekipe?
Je li logicno to sve za tebe?
Sta je Besic igrao i koju poziciju dok ga Pape nije pozvao?
Koja ga pozicija sad krasi, zbog koje ga zeli mnostvo klubova, i ko je zasluzan za tu poziciju?
Hajde budi realan pa mi odgovori, od ovih pacenika me misljenje ne interesuje, jer i ne znaju napisati komentar , ali hocu od tebe odgovor.
I nije niko nikoga ismijavao, sto se igrac gulas lige predstavljao kao Xabi Alonso, nego se Safet ismijavao, kad je rekao da je Besic jedini koji moze zaustaviti Messija.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 29 jun 2014, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Everton i trener Martinez bi bili dobri za Mumeta. Covjek bi ga naucio dosta toga i mozda popravio ponasanje na terenu jer na momente zna biti prgav - nazalost.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
“Godi li mi što sam postao popularniji? Ma kakva popularnost. Ja sam sam odrađivao svoj posao na terenu za državu BiH. Ono što mi je naredio selektor, to sam ispunjavao”, zaključio je Bešić
E moj Mume, da su svi slušali selektora kao ti...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
E moj Mume, da je selektor poslao na teren još jednog koji sluša i ruši 
Mozambik je napisao/la:E moj Mume, da je selektor poslao na teren još jednog koji sluša i ruši
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
PerryFred je napisao/la:emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
![]()
![]()
Cekamo ponudu za Hadzica.
Avdiju traze Real i Barca.
-
pirotehnik
- Kontakt:

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Emire,Goalgetter je napisao/la:Necemo sad pretjerivati.emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
Dlaka sa Papetove guzice ti zapela izmedju zuba.
Nije Pape od njega napravio igraca spineru jedan bezsramni, nego je momak i bio tenk i prije. Pola foruma pricalo o njemu godinu dana prije nego ga ovaj pozvao u repku. Bola jezik sluzi za pricu i okus a ne lizanje selektorskih anusa sa ili bez razloga.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
selektora je najbolje slusao miljenko propuh na beku protiv nigerijeVirtu4l je napisao/la:“Godi li mi što sam postao popularniji? Ma kakva popularnost. Ja sam sam odrađivao svoj posao na terenu za državu BiH. Ono što mi je naredio selektor, to sam ispunjavao”, zaključio je Bešić![]()
E moj Mume, da su svi slušali selektora kao ti...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
kazu velik mu prosjek golove po utakmici na spMB7 je napisao/la:PerryFred je napisao/la:emir79 je napisao/la:Sta Pape uradi od ovog momka , sad ga pola Evrope trazi. Aferim Pape.
![]()
![]()
Cekamo ponudu za Hadzica.![]()
![]()
Avdiju traze Real i Barca.
Avdija majstoreeeeee
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Suti Mume , nemoj da dajes vise tih izjava. Povuci se u poluilegalu kao do sada. Taj stil ti vise lezi, stipu novinare i zaj,eb.ane naslove i izjave. Ti momak svoje izjave dajes na terenu. Veliko hvala za fantasticne igre u Brazilu i puno srece ovog ljeta oko ugovora.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Several players linked with moves to Goodison.
The views on this page are taken from the local and national media and do not necessarily reflect the views of Everton.
With less than 50 days until the new season gets underway, Sunday's newspapers contain plenty of transfer speculation.
The Liverpool Echo link Everton with a swoop for Manchester United midfielder Tom Cleverley, with the notion of an Old Trafford exit becoming more possible amid the Red Devils' own summer spending.
The Sunday Mirror and Sunday People both claim that Gareth Barry will become a permanent Blue within the next 48 hours, after the midfielder rejected a more lucrative offer from West Ham.
Jack Rodwell is another familiar face linked with a return to Goodison Park - and the People claim Newcastle, Sunderland and West Brom are also interested.
The People also link Everton with a move for Bosnia and Herzegovina international Muhamed Besic.
The 21-year-old midfielder is currently at Ferencvaros and is said to be available for £2million.
Porasla cijena Muhamedu,i to da valja.
The views on this page are taken from the local and national media and do not necessarily reflect the views of Everton.
With less than 50 days until the new season gets underway, Sunday's newspapers contain plenty of transfer speculation.
The Liverpool Echo link Everton with a swoop for Manchester United midfielder Tom Cleverley, with the notion of an Old Trafford exit becoming more possible amid the Red Devils' own summer spending.
The Sunday Mirror and Sunday People both claim that Gareth Barry will become a permanent Blue within the next 48 hours, after the midfielder rejected a more lucrative offer from West Ham.
Jack Rodwell is another familiar face linked with a return to Goodison Park - and the People claim Newcastle, Sunderland and West Brom are also interested.
The People also link Everton with a move for Bosnia and Herzegovina international Muhamed Besic.
The 21-year-old midfielder is currently at Ferencvaros and is said to be available for £2million.
Porasla cijena Muhamedu,i to da valja.
BosnaE
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pape je heroj, direktor svemira, ali nek ide, tad ce tek postati najomiljenija osoba u ocima bh. navijaca 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, bosnas_, CAGarfia, Coolpanda24, Futbol, GIBRA, Helemnejse, Kizo886, LukavacBHF, random11, rukometubih23, s4mke, Sheyi, tuzlanskinacin, Wilshere10 i 117 gostiju.