1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
A sta pjeva Merlin (koju pjesmu)..?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Grci rutinski.
Tek sada vidis koliko su losi Uruugvaj, Engleska i Italija.
Salim se naravno. Ocekivano po meni, tvrda tekma, Grci rade ono sto najbolje znaju i vjerujem kako prolaze ovdje, Kostarikanci jednostavno nisu dovoljno zreli da bi izbacili ovu Grcku.
Salim se naravno. Ocekivano po meni, tvrda tekma, Grci rade ono sto najbolje znaju i vjerujem kako prolaze ovdje, Kostarikanci jednostavno nisu dovoljno zreli da bi izbacili ovu Grcku.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pazi sta si rekao ...Rooney88 je napisao/la:Tek sada vidis koliko su losi Uruugvaj, Engleska i Italija.![]()
Ja kazem da ovo zavrsava 2:0 za Kostariku
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sto ovog momka nema u repki Grcke ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Kyriakos_Papadopoulos" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Kyriakos_Papadopoulos" onclick="window.open(this.href);return false;
- skyisthelimit
Lillard je napisao/la:A sta pjeva Merlin (koju pjesmu)..?
Skoljku.
Koja nije bila sad, za divno cudo
15.10 - 15.06 ...
Danas je cijeli tim poslao pismo grčkom premijeru Antonisu Samarasu sa ciljem da se novac koji je trebao biti njima proslijeđen, uloži u budućnost grčkog nogometa.
''Ne želimo nikakve bonuse ni novac. Igramo samo za Grčku i za grčki narod. Od Vas želimo samo podršku u našem pokušaju da nađemo pravo zemljište i izgradimo sportski centar koji će biti dom za našu reprezentaciju'', stoji u pismu kojeg su grčki reprezentativci poslali premijeru.
Izvor: Buka
Ne igraju najljepši fudbal, ali ih sada ipak moram malo više simpatisati.
''Ne želimo nikakve bonuse ni novac. Igramo samo za Grčku i za grčki narod. Od Vas želimo samo podršku u našem pokušaju da nađemo pravo zemljište i izgradimo sportski centar koji će biti dom za našu reprezentaciju'', stoji u pismu kojeg su grčki reprezentativci poslali premijeru.
Izvor: Buka
Ne igraju najljepši fudbal, ali ih sada ipak moram malo više simpatisati.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
@Lilard
Mah tesko, volio bih da oni prodju, nimalo mi nije simpatican ovaj fudbal koji Grcka igra. Kome jeste na kraju krajeva? Nije ni samim Grcima ali jbga, moraju.
Samo kazem kako ne mislim da Ticosi (ili kako ih vec zovu) imaju potrebnu dozu smirenosti i iskustva da bi izbacili Grke koji zive za ovakve meceve. 
Mah tesko, volio bih da oni prodju, nimalo mi nije simpatican ovaj fudbal koji Grcka igra. Kome jeste na kraju krajeva? Nije ni samim Grcima ali jbga, moraju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ide kontranapad loptu vuče Lula,
s 30 metara Medunjanin ne fula.

s 30 metara Medunjanin ne fula.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Haman mu predali mobitel.Janez je napisao/la:Brrrr a gdje Merlin ?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Jaoo plavuše

0-1 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
Puno bolji grci...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kako sam mudro izasao napolje da gledam zvijezde kada je pocela ona debilska pjesma na BHTu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što ne mogu ovaj bunker Costa Rice 
kuknjava
kuknjava
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 29 jun 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
sta je rec 
- Ljiljani87
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Što ne mogu ovaj bunker Costa Rice
Dobar bunker
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Stizemo ovo,nema straha.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.