Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Neutral
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2010, 23:01

123456 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Heh, lahko je nešto napraviti iz konzerve kao gulaš :mrgreen:

Ne znam to, ali sam majstor roštilja :roll: ;)

Ide nam ljeto mogli bi probati taj rostilj?????????????Mi sastojke kupimo a ti nam to sve pripremis.Negdje pored rijeke uz Pivo????????????

Može ako Bog da, samo izostavi te pive ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 feb 2010, 23:02

Ma svi u Bihac,pored Une.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 feb 2010, 23:56

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2010, 23:59

majestic24 je napisao/la:Ma svi u Bihac,pored Une.

Ako Bog da dok malo otopli. 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 feb 2010, 00:01

[youtube][/youtube]

Dugo se cekalo na novo izdanje. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 00:49

omerbavarac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jao psovki ne mogu vjerovaati :mrgreen:
Strauss Junior

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 feb 2010, 07:07

Kako svako ode tako rano leći :roll: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2010, 15:15

Joj kako lep dan da mi je negde sada fudbala na otvorenom baciti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 feb 2010, 15:21

Devil je napisao/la:Joj kako lep dan da mi je negde sada fudbala na otvorenom baciti.
Joj ljepota od dana...Dugo ovako nije bilo :mrgreen: ....Ubilo se za fudbala ;)
A C A B !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 feb 2010, 16:46

BlueSharks je napisao/la:

trš trš trš trš trš trš... :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 feb 2010, 18:00

Zagor je napisao/la:

trš trš trš trš trš trš... :D
fino,fino kada će drugi partovi :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 25 feb 2010, 22:02

Ne znam da li ste vidjeli na OBN-u nova emisija Vox Populi, sto vodi onaj po meni glupi, voditelj Mimo toliko lupeta da je to smijestno, a i inace nesto pokusava ali to je sve smjesno ....

Nervira me lik ....
× Plava krv ispod koze ×

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 feb 2010, 23:30

MaliMemo je napisao/la:Ne znam da li ste vidjeli na OBN-u nova emisija Vox Populi, sto vodi onaj po meni glupi, voditelj Mimo toliko lupeta da je to smijestno, a i inace nesto pokusava ali to je sve smjesno ....

Nervira me lik ....
Šta je bilo smiješno dosad u Vox populiju (glasu naroda)? Jedna kratka, savršeno jasna emisija koja se bavi gorućim pitanjima naše svakodnevnice. Mimo to odrađuje sasvim korektno ( ni meni nije najomiljeniji voditelj da se razumijemo), i onih par minuta bude strašno zanimljivo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 23:35

tanzla je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Ne znam da li ste vidjeli na OBN-u nova emisija Vox Populi, sto vodi onaj po meni glupi, voditelj Mimo toliko lupeta da je to smijestno, a i inace nesto pokusava ali to je sve smjesno ....

Nervira me lik ....
Šta je bilo smiješno dosad u Vox populiju (glasu naroda)? Jedna kratka, savršeno jasna emisija koja se bavi gorućim pitanjima naše svakodnevnice. Mimo to odrađuje sasvim korektno ( ni meni nije najomiljeniji voditelj da se razumijemo), i onih par minuta bude strašno zanimljivo.
Ja ne znam šta se ondje može čuti, gledao sam dva puta onu emisiju i ono može svaki iole pametan čovjek samzaključiti, ne treba mi se on pečiti i da stvar bude gora, on bi trebao biti neutralan, a stati ne nečiju stranu. Potpuno neprofesionalno s njegove s trane. Mali plus s moje strane je to što navija za Želju
Strauss Junior

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 feb 2010, 23:40

tanzla je napisao/la:

Nervira me lik ....
Ja ne znam šta se ondje može čuti, gledao sam dva puta onu emisiju i ono može svaki iole pametan čovjek samzaključiti, ne treba mi se on pečiti i da stvar bude gora, on bi trebao biti neutralan, a stati ne nečiju stranu. Potpuno neprofesionalno s njegove s trane. Mali plus s moje strane je to što navija za Želju
Vox populi znači glas naroda, i to je upravo emisija koja u javnost iznosi sve ono čime smo mi "obični ljudi" frustrirani, a što nemamo mogućnosti iznijeti u javnost. Neki dan je npr. pričao (kritikovao) o svilenom (Mehmedić) i kako je dotični poslao policiju na osiguranje kluba u kojem je njegovom sinu bio zabranjen ulaz, pa kritikovao političare koji su otišli slikati se i tako skupljati jeftine političke poene kod ranjene djevojke (slučaj kladionica od prije neki dan). Dalje je bila emisija o NSBIH i svim njihovim malverzacijama. Znači sve ono što bismo ti,ja, peti,deseti, dakle svaki normalan,savjestan građanin ove zemlje rado sasuli javno glavonjama na vlasti u zube, a ne možemo.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 25 feb 2010, 23:42

Veceras sam prvi put pogledao tu kratku emisiju i djelovalo mi je solidno. Nastojat cu pratiti i dalje...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 feb 2010, 23:44

Madafaka je napisao/la:Veceras sam prvi put pogledao tu kratku emisiju i djelovalo mi je solidno. Nastojat cu pratiti i dalje...
U svakom slučaju kilometrima ispred bezbroj emisija Dejane Rosuljaš i ostalih modnih kritičara, dizajnera il' šta već :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 25 feb 2010, 23:45

tanzla je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Veceras sam prvi put pogledao tu kratku emisiju i djelovalo mi je solidno. Nastojat cu pratiti i dalje...
U svakom slučaju kilometrima ispred bezbroj emisija Dejane Rosuljaš i ostalih modnih kritičara, dizajnera il' šta već :D
tanzla da li ti slucajno omalovazavas rad fashion guru EMERIKA GUDELJA :lol: :lol:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 feb 2010, 23:47

tax je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
tanzla da li ti slucajno omalovazavas rad fashion guru EMERIKA GUDELJA :lol: :lol:
Ne pada mi na pamet omalovažavati i kritikovati jednu takvu emisiju, koja je oličenje profesionalizma,koja se bavi tako jednom ozbiljnom tematikom i još je najgledanija u BiH :D

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 25 feb 2010, 23:48

tanzla je napisao/la:Vox populi znači glas naroda, i to je upravo emisija koja u javnost iznosi sve ono čime smo mi "obični ljudi" frustrirani, a što nemamo mogućnosti iznijeti u javnost. Neki dan je npr. pričao (kritikovao) o svilenom (Mehmedić) i kako je dotični poslao policiju na osiguranje kluba u kojem je njegovom sinu bio zabranjen ulaz, pa kritikovao političare koji su otišli slikati se i tako skupljati jeftine političke poene kod ranjene djevojke (slučaj kladionica od prije neki dan). Dalje je bila emisija o NSBIH i svim njihovim malverzacijama. Znači sve ono što bismo ti,ja, peti,deseti, dakle svaki normalan,savjestan građanin ove zemlje rado sasuli javno glavonjama na vlasti u zube, a ne možemo.
Opet kažem ja sam gledao dvije emisije i zaključio sam da je koncept emisje veoma dobar, al je upropasti voditelj svojom neprofesionalnošću i glumatenjem nekog intelektualca od kojeg je on miljama daleko. Da ovu emisiju vodi npr. Sidran, emisija bi imala sasvim drugi šmek i vjerujem da bi za klasu bila gledanija, ovako onaj Mimo iritira i pola raje ne gleda radi njega što je slučaj sa mnom.
Otkud njemu pravo nekog optuživati unaprijed il stati na stranu jedne političke partije. To nije glas naroda, već njegov lični stav
Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []