MoR je napisao/la:Da, Grčka se provlači![]()
Brale moj, iako sam već pisao o ovome, da mi ovako igramo muški i srčano do zadnjih sekunda, već bi spomenike u desetostrukoj prirodnoj veličini klesali svakom od igrača širom Bosne i Hercegovine. Naučite više da ovo nije slučajno, ovo mogu samo mentalni giganti i igrači sa srcima veličine Kanade.
+1
Lillard
Onda nemamo šta pričati.
Ovo drugo je penal. Ali sam prije svega reagovao na pretjerivanje da je crveni neopravdan.
Ni ja ne volim način na koji Grci igraju, ali oni to kompenziraju manjkom kvalitete i to rade sjajno.
Ne bi volili da se naši Zmajevi ovako bore za repku ? Da Džeko barem pet puta potrči u otvoren prostor i ponekad pritisne zadnju liniju protivnika ? Grci svi kao jedan ginu za državni dres a mi ih imamo obraza vrijeđati, mi koje je jedna ekipa bez glave i repa poslala kući. Bez obzira na neopravdano nedosuđen penal za Costa Ricu i ujedno jedinu grešku večerašnjeg suca, ovo što rade Grci na velikim takmičenjima više nije slučajno, vjerujte.
Dođi Vaha, dođi Prinče da uživam u kvalitetnijoj Grčkoj, da prolazimo Nigeriju i slične reprezentacije ko plitak potok.