Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la SamoZeljo » 29 jun 2014, 23:41

I mi smo mogli biti da sudija nije ponistio cist pogodak Edina Dzeke i da Pape nije ostavio Kolasinca na klupi.
(eto ti odgovor onako kakav si htio).

Ono sto se nekad radilo Hasanu, sada se pokusava servirati Emiru i Edinu.
Nikad zaboraviti necu kad je Hasan namjerno dobio karton da ne slusa zvizduke izmanipulisanih ljudi. Mislio se spasiti, mislio da ce ljudi prestati ali na kraju je ipak morao odustati od reprezentacije. Nije ni blizu bio los kako ga napljuvase. Kao eto, ne trudi se za reprezentaciju. :roll:
Decko se nadao da ce se to promijeniti ali jok, kad ti se nasi natovare na kosti, nema popustanja. Ne znaju sjahati a i kad/ako se to desi, onda bude ono sa Kurtom i Murtom. I opet isto.

Narod k'o narod, vrlo rado nasjedne na tu hajku i nasteti samom sebi. Neko bi g*zice dao za citanost, gledanost ili KLIK i boli ga neka stvar za reprezentacijom.
Novinari nikada nisu bili prijatelji nikom osim sebi. Rijetki su oni koji se mogu izdvojiti.

P.S. Kritike su jedno a lazi i bljuvotine drugo. Objavite slike na kojima Spahic i Dzeko piju kad vec znate da se to desava!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 jun 2014, 23:42

emir_ je napisao/la:Ova hajka na kapitena je još jedan pokazatelj balijskog karaktera, tzv. bošnjačko-muslimanski kompleks, zatucanost. Pogledajte samo kapitena Mexica, čovjek napravi penal u 93. minuti, čisto sumnjam da su se braća Meksikanci obrušila na kapitena kako je on u godinama, kako je izdajnik itd.

Neka nama našeg Spahe, Bešić, Šunjić, Bičakćić i ostali moraju puno puno da daju još da se stave u istu rečenicu sa kapitenom.

Toliko.
O tim karakterima nekakvim mozes u svojoj kuci palamuditi,meni nemoj jer sam Bosnjak i imam svoje misljenje o svemu pa i o Emiru Spahicu nadam se vec bivsem kapitenu nase repke.On odavno pokazuje manire kabadahije i primitivca sto je eskaliralo katastrofalnim izdanjem u Brazilu.Za onakvu igru protiv Nigerije nek nas sve povuce za k.... a za njegovo ignorisanje BH medija i podrzavanje klanova unutar tima jednostavno nema opravdanja.Ali opet cu reci nadam se da je on vec sad BIVSI i da se necemo baviti malim klosarcicem
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 29 jun 2014, 23:47

aleksandar_veliki je napisao/la:
A, operaciju sinusa dan pred tekmu su ti opet servirali novinari. Mislim da su oni krivi za sve, za Spahino tjeranje iz Lokomotiva, za njegove ispade u Francuskoj, za zadnje pizdarije u Njemackoj. Mislim cak da su novinari gurnuli njegovog brata u Savez, mislim i da su isti 40 dana priprema terorisali glasnogovnornicu saveza. Mislim da je i ona prijava iz Zenice namjerno servirana, odnosno novinari su napad izvrsili. Takodjer mislim i da su novinari u Parizu iz cista mira napravili najvecu glupost u historiji loptanja u BiH, te da su na fenomenalan nacin uposljavali nigerijske napadace ili ti ga, sklanjali im se s puta. Takodjer mislim da su novinari gurali tada povrijedjenog Hasagica na gol prije Begovica, te da su u avion za Brazil isti ti novinari smjestili Ibricica, kao da su po povratku iz Portugala trenirali strogocu nad gospodinom Saricem.Takodjer, mislim da su se novinari Papetu mijesali u posao tako sto su ga pitali sta je sa Ibricicem, a nisu ga pitali sta je sa Stilicem, Jahicem... I on si bili dio reprezentacije, zar ne. Kako su ti nasi kvazi novinari, kako ih cesto nazivate, samo mocni. Takvu moc nemaju novinari niti u jednoj drzavi i zbog toga im treba skinuti kapu, zar ne?

Napisah svasta, a zasto? Zato sto ustvari nemate pojma u kakvim uslovima rade nasi novinari i kroz sta prolaze zeleci vas i mene izvjestiti sto bolje s priprema, utakmica reprezentacije. Ali, vama je furka napisati, servisirali novinari. Kada su sutili svi ste, pa ti prvi, govorili, joj sto sute, sto vise ne kazu sta se desava. Sada kad su iznijeli samo jedan dio stvari, sta ce oni, pogan, guze se za pet maraka, nisu patriJote. Zalosno, ali s obzirom da sam i vise nego svjestan našeg podanickog mentaliteta koji Bosance i Hercegovce prati kroz njihovu historiju, i sasvim razumljivo.

Opet cu reci za kraj, a odgovor mi ne treba jer ga ne mozete dati. Zasto uvijek Spahic, nikad Begovic, Mujdza, Ibisevic, Pjanic, Kolasinac...
dobro imas zivaca da napises toliko, ali podanici to ne vide... :kralj: :kralj: :kralj:
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 29 jun 2014, 23:57

Virtu4l je napisao/la:Vidim da je Aco kompletnu temu stavio u jedan post. Zaboravio je reći da su novinari otjerali najboljeg i najtrofejnijeg igrača reprezentacije svih vremena.
Jesu !
Njega su otjerali novinari i zatucani idioti.
Ti si vrlo mlad pa se i ne sjecas Hasana u reprezentaciji.
Igrac koji je pljuvan kako po novinama ( jer tada 85 % stanovnistva nije imalo net i ove forume ), tako i na stadionu od strucnjaka kojih je kako vidim i ovaj forum prepun.
Tada se Hasanu mama *ebavala kao nesto sasvim normalno, a lik u Bayernu igrao i LP osvajao.
Pusti ti prica i famoznog samaranja od Spaha. Za 8 godina niko nista o tome ne progovori. Zasto ?
Nego se ta floskula sada provlaci jer im/vam tako odgovara.
Treba ga popljuvati na najgori moguci nacin i da se i on, kao i Hasan oprosti. Hoce. :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2014, 23:59

romeo je napisao/la:Ti si vrlo mlad pa se i ne sjecas Hasana u reprezentaciji.
:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 30 jun 2014, 00:00

Najsmjesnije mi je kad neko napise kamaru gluposti i na kraju kaze "toliko!", misleci da se nista vise pametno nema reci, da je svu mudrost i pamet svijeta podijelio sa auditorijom...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 30 jun 2014, 00:03

Jel ovo sto sam gore napisao nije istina ?
Za Hasana Salihamidzica konkretno ?

Hasan se nije napadao clancima po novinama i nije mu se zamjeralo to kako igra ?
Nije mu se *ebavala mama sa stadiona i nije mu se zvizdalo ?

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 00:04

Ne znam, ali mene jos uvijek nisu novinari u mom zivotu ni na sta navratili...sve sto imam sam sam sebi stekao sa svojom zenom, a sto sam lose odradio sam sam sebi bio kriv...Novinari pisu, a pametna glava sama zakljucuje, ili to neko mozda pokusava da opravda Spahino pljuvanje i ignoriranje nasih novinara???

A zaboravio je Spaha kad su ga spominjali po avazovom Sportu dok je igrao u SLJ ligama i opravdavali njegove promjene klubova jednom godisnje...e djeco djeco, ima nas kojifudbal malo duze pratimo i citamo o fudbalu...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jun 2014, 00:05

NAJBOLJI KAPITEN BIH SVIH VREMENA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 00:06

romeo je napisao/la:Jel ovo sto sam gore napisao nije istina ?

Hasan se nije napadao clancima po novinama i nije mu se zamjeralo to kako igra ?
A jel se sjecas njegovog bacanja dresa?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 jun 2014, 00:15

Igrao je lijevog beka i lijevog stopera :lol: nego onako razumno pitanje zasto bi neko rekao trebo je izbacit onog smetljar iz rep. ipak to je preteska recenica..Ja prvi mislim da se iza te recenice krije mnogo vise stvari koje mi trenutno ne mozemo da vidimo..Ja sam vidio protiv Irana d je izasao na nosilima i vratio se odm au igru :nene: to vise ne prolazi..

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 30 jun 2014, 00:20

Pojedini novinari jesu, ali profesionalac kakav je nas najbolji posljeratni igrac, ne odlazi iz reprezentacije radi toga. To budi siguran...
Hasan je 10 g. igrao za repku. Davao se, kidao, borio. Kada je vidio kako se odnose prema njemu, da vise ne nabrajamo ko sve, otisao je i **** sve u p.m.
Nakon toga se vise ne pojavljuje ni na stadionima, okupljanjima, medijima ili vec gdje. ( u obimu kakvom bi trebao igrac i osoba njegovih kvaliteta ).
Dakle, prema Hasanu su **** ispali svi odreda.
A nikako samo Spaha i famozni samar kako se nastoji provuci.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 00:28

romeo je napisao/la:

Pojedini novinari jesu, ali profesionalac kakav je nas najbolji posljeratni igrac, ne odlazi iz reprezentacije radi toga. To budi siguran...
Hasan je 10 g. igrao za repku. Davao se, kidao, borio. Kada je vidio kako se odnose prema njemu, da vise ne nabrajamo ko sve, otisao je i **** sve u p.m.
Nakon toga se vise ne pojavljuje ni na stadionima, okupljanjima, medijima ili vec gdje. ( u obimu kakvom bi trebao igrac i osoba njegovih kvaliteta ).
Dakle, prema Hasanu su **** ispali svi odreda.
A nikako samo Spaha i famozni samar kako se nastoji provuci.
da li se ti sjecas bacanja dresa od strane patriote hasana

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 30 jun 2014, 00:32

Da, i ?
Bacio ga zbog Spahe ? :)

Ne kapiras me rodjeni. Hasana spominjem u kontekstu kako je i on dozivio linc kako novinara tako i dobrog djela navijaca tog vremena i da je zbog toga **** sve. A ne da je sve **** zbog Spahe kako se pokusava nametnuti prica. U tome je poenta.

A dalje bi se moglo o tim nekim postupcima, da li je oke, da li je tako ili onako....
Ali mi se ne da nesto.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 00:34

romeo je napisao/la:Da, i ?
Bacio ga zbog Spahe ? :)

Ne kapiras me rodjeni. Hasana spominjem u kontekstu kako je i on dozivio linc kako novinara tako i dobrog djela navijaca tog vremena i da je zbog toga **** sve. A ne da je sve **** zbog Spahe kako se pokusava nametnuti prica. U tome je poenta.

A dalje bi se moglo o tim nekim postupcima, da li je oke, da li je tako ili onako....
Ali mi se ne da nesto.
nista, hocu da kazem da je sa tim za mene zavrsio, kao i dzeko sa onom setnjom protiv Nigerije...Zelim mu samo da ga treneri koji ga placaju tretiraju kako on tretira repku koja ga je stvorila, a sto se tice zdravlja zelim mu da ne mogne kad mu najsladje bude...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jun 2014, 00:41

Spaha moze otici ali ne moze biti otjeran !!

Vodi nas na EP kapitenu jedini :bih: :bih: :bih:

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 00:41

mirzatele je napisao/la:Spaha moze otici ali ne moze biti otjeran !!

podanicko-poltronski mentalitet pomijesan sa placenickom pozadinom se tesko iskorijenjava

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jun 2014, 00:43

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:

podanicko-poltronski mentalitet pomijesan sa placenickom pozadinom se tesko iskorijenjava
pppppp

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 30 jun 2014, 01:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Predomislio sam se, samo opletite ;)
Bice banova iz neba u rebra :lol:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 jun 2014, 01:40

Sve mogu razumjeti, različita mišljenja, ali da, kad već ne vjerujete u ove priče oko Spahića, onda nakon Nigerije da ovo možete pisati :facepalm:

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, FranckRibery, General505, Goalgetter, haklamas, husrefbeg, invincible1921, Proximic, Vaya, Zglavkar i 57 gostiju.