San Antonio Spurs
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Hladno.ste uzeli.jednog od najboljeg igrača, mogu samo da budem ljubomoran na.vašu organizaciju,.Anderson će garant biti kao Ginobili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam nesto pratio "draftovce" inace, znaci taj Anderson plah momak/igrac?
Aaaa koja ekstaza , moj omiljeni igrac koji je bio u draftu
Pisao sam uveliko o njemu na NCCA temi.
Izmedju ostalog ;
Najbolji dodavac u klasi , visok IQ , ima visinu/duzinu
i manjak atletike ako neki sistem moze sakriti , onda je to nas
ustvari da ima bolji atletizam , bio bi top 5-10
bolji igrac nije ostao
"I think the game of basketball is played within three dribbles," Anderson said at the draft combine in May. "If by that third dribble I don't have anything, I like to give up the ball." - Kyle Anderson. Natural Spurs mentality.
Mislim da su Spursi imali 20 pik , da bi odabrali Andersona opet.
LaVine je 13 jer zna kucati , a zajebi me ako je bolji igrac od Kyla
Mislim da ce na racun svog razumijevanja igre vrlo brzo uci u nas sistem.
[youtube][/youtube]

Pisao sam uveliko o njemu na NCCA temi.
Izmedju ostalog ;
A dosao je u jednu takvu ekipu.Raul_64 je napisao/la:Anderson brutalno inteligentan igrac.(6-9 play jesus)
Al se bojim zbog nedostatka fizikalija i sporih nogu da ce imati problema u en bi eju , al prva ekipa ce ga znati iskoristit.
Najbolji dodavac u klasi , visok IQ , ima visinu/duzinu
i manjak atletike ako neki sistem moze sakriti , onda je to nas
ustvari da ima bolji atletizam , bio bi top 5-10
bolji igrac nije ostao

"I think the game of basketball is played within three dribbles," Anderson said at the draft combine in May. "If by that third dribble I don't have anything, I like to give up the ball." - Kyle Anderson. Natural Spurs mentality.
Mislim da su Spursi imali 20 pik , da bi odabrali Andersona opet.
LaVine je 13 jer zna kucati , a zajebi me ako je bolji igrac od Kyla

Mislim da ce na racun svog razumijevanja igre vrlo brzo uci u nas sistem.
[youtube][/youtube]
SLOWMO @KyleAnderson5 · 3h
The Admiral! RT @DavidtheAdmiral: Kyle Anderson! Welcome to a great family! Most fortunate guy in 1st round.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Svaka cast za izbore! Bravo Spursi!
Moja želja je bio upravo Kyle Anderson ali Boston (na zalost) je imao neke druge planove.
Moja želja je bio upravo Kyle Anderson ali Boston (na zalost) je imao neke druge planove.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Momak je izuzetno pametan,ima odlican pregled igre,osjecaj za istu,te vise nego dobru kontrolu loptu.S druge strane,tek s Popom treba da utvrdi na kojoj poziciji bi bio najkorisniji, a zatim mora dobrano popraviti svoju odbranu da bi bio jos korisniji.Zasad ce igrati SL za nas,ali se jos ne zna hocemo li ga odmah i potpisati... 

Ma Pop ce morati promjenit svoj rigidni tretman za rukie kad vidi ovog Bodirogu
Ja mislim da nam je ladno bio prvi izbor , taman da smo mogli birati par pozicija ranije.
Ima nedostatke kao i svaki mladi igrac
al sve se da popravit
pa ima whingspan preko 220 cm , kako ce se to iskoristit u timskoj odbrani
uglavnom , bolje nismo mogli
odlican clanak o savrsenom paru
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7884,d.bGQ" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja mislim da nam je ladno bio prvi izbor , taman da smo mogli birati par pozicija ranije.
Ima nedostatke kao i svaki mladi igrac
al sve se da popravit
pa ima whingspan preko 220 cm , kako ce se to iskoristit u timskoj odbrani
uglavnom , bolje nismo mogli
odlican clanak o savrsenom paru
http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=& ... 7884,d.bGQ" onclick="window.open(this.href);return false;
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dzaba mu sav ofanzivni talenat ne bude li igrao odbranu.To je tako kod nas i nema tu previse price.Morace strasno da se popravi na tom dijelu parketa...
P.S.Odlican clanak.
P.S.Odlican clanak.

Nisam ga nikad gledao u nekoj NCAA utakmici ali gledam ovaj clip par postova iznad, mali je spor kao puz, vidi da zna igrati kosarke, ona dodavanja se ne mogu nauciti, ono moras imati urodjeni talenat.
Ja sam uvijek za talenat ispred nekog kloca koji zakucava, a nema veze sa kosarkom.
Ja sam uvijek za talenat ispred nekog kloca koji zakucava, a nema veze sa kosarkom.
Sta ste ocekivali od covjeka kojem je nadimak Slow-Mo '?
Strasan pick za vas,znao sam da ce te ga uzeti ukoliko bude tu,da je neki drugi draft momak bi bio Loterry pick sigurno.Unikatan talent,ocekujem da ga polako uvodite.

Strasan pick za vas,znao sam da ce te ga uzeti ukoliko bude tu,da je neki drugi draft momak bi bio Loterry pick sigurno.Unikatan talent,ocekujem da ga polako uvodite.
Atletike bez , jest problem u definisanju pozicije.
Mislim da ce vremenom postati PF kao Diaw , jer cemu lakse biti na dobar frame nabiti mase.
Igrat ce ljetnu ligu , nadam se da ce upasti u ekipu
dovoljno da uci sistem i da se razvija na treninzima
mada vjerujem da bi mogao nam dati minute i ove godine vec
second unit (gdje bi Diaw bio starter) da barata loptu ponekad i pravi mismatchove
a vala ima fenomenalan whingspan , koliko god spore noge imao , dole pod kosem moze se iskoristit za dobru timsku odbranu (za odbranu na perimetru vec imamo 2 lockdown defanzivca)
Tako da ako postane koristan rotacijski igrac > steel
Ako cak i mi ne budemo mogli od njega napravit legit NBA igraca , i dalje ostaje 30 pik
mozda sam subjektivan
al ja vjerujem da momak zbog tako posebnih vjestina ce prije il kasnije biti koristan NBA igrac
a s nama , taj proces ce se ubrzati.
[youtube][/youtube]
a i kul je tip
Mislim da ce vremenom postati PF kao Diaw , jer cemu lakse biti na dobar frame nabiti mase.
Igrat ce ljetnu ligu , nadam se da ce upasti u ekipu
dovoljno da uci sistem i da se razvija na treninzima
mada vjerujem da bi mogao nam dati minute i ove godine vec
second unit (gdje bi Diaw bio starter) da barata loptu ponekad i pravi mismatchove
a vala ima fenomenalan whingspan , koliko god spore noge imao , dole pod kosem moze se iskoristit za dobru timsku odbranu (za odbranu na perimetru vec imamo 2 lockdown defanzivca)
Tako da ako postane koristan rotacijski igrac > steel
Ako cak i mi ne budemo mogli od njega napravit legit NBA igraca , i dalje ostaje 30 pik
mozda sam subjektivan
al ja vjerujem da momak zbog tako posebnih vjestina ce prije il kasnije biti koristan NBA igrac
a s nama , taj proces ce se ubrzati.
[youtube][/youtube]
a i kul je tip

Marcoooo
Dogodine i drugu ruku..
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sinoc je nas FO odlucio da garantira ugovor Dayeu za narednu sezonu,tako da,za sada,imamo vec 10 igraca na rosteru.Ukoliko se nesto nepredvidjeno ne desi,Anderson bi ubrzo trebao potpisati rookie ugovor,a onda bi trebali vratiti i Millsa,Diawa(njih dvojica sa ,vjerovatno,malo povecanim platama),te Bonnera za minimalac.Dodali se tome da smo vec dali i QO za Baynesa,nas roster bi,poslije svega,trebao biti na max. 15 igraca.Kad se sve ovo sumira,ogromne su sanse da necemo nikog dovoditi i da cemo,kao i prosle sezone(s izuzetkom Belinellia) traziti pojacanja u razvoju nasih igraca.Ja ocekujem jos boljeg Josepha, 'opustenije i sigurnije u sebe' Belinellia i Ayresa,naprednijeg Baynesa(da konacno pocne pogadjati onaj sut na kojem radi i jos bolju odbranu) i defanzivno boljeg Dayea,jer mu napad nikada i nije bio problem.Anderson nek ide svojim tokom prvu sezonu...
Daj Bonneru ugovor za trenera a ne fucking igraca 

Raul_64 je napisao/la:Daj Bonneru ugovor za trenera a ne fucking igraca

Najvažnije je Boboa zadržat.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Livignston,Bazemor 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nista to....Cisto ispitivanje terena,ako Mills ipak ode.Raul_64 je napisao/la:Livignston,Bazemor

Haman da nije , jer smo znali za povredu Milsa.
Sreca u nesreci
da nam nece pobjeci sad sigurno.
Sreca u nesreci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.