SLOTH KONG
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
pa ako smo navijali za slabije onda smo vjerovatno trebali navijat za cigane iz grčke...od koga su to grci jači svega ti? ja vjerujem da će odigrat ravnopravno sa Holandezima..jer ovo je fudbal a ne Roland Garros pa da znamo pobjednika godinu dana unaprijedHombre je napisao/la:Jah igraće finale.OK, kontam donekle neku hipstersku furku ovdje, hajmo navijat za slabije. Nek j*bu majku onim Grcima, pravoslavcima, underašima i šta sve ne. Al' da uzmu Holandiju. Ma dajte molim vas. Ko od vas vjeruje u to?
Dobro to se zna ko je pobjednik naredne 3 godinerambo16 je napisao/la:pa ako smo navijali za slabije onda smo vjerovatno trebali navijat za cigane iz grčke...od koga su to grci jači svega ti? ja vjerujem da će odigrat ravnopravno sa Holandezima..jer ovo je fudbal a ne Roland Garros pa da znamo pobjednika godinu dana unaprijedHombre je napisao/la:Jah igraće finale.OK, kontam donekle neku hipstersku furku ovdje, hajmo navijat za slabije. Nek j*bu majku onim Grcima, pravoslavcima, underašima i šta sve ne. Al' da uzmu Holandiju. Ma dajte molim vas. Ko od vas vjeruje u to?
nedim93 je napisao/la: samo je nebo granicaaaaa
Kákibi bua'ë be' wakwöar buála
be' sérmi e' ujtè amé sa' a
b-kájköltösiê icha manênê rikia
surûrû ena wöchka bërë enu
Darêrê dicháne a kanè
tsikir ë e' icha
tö mât wén yök i wö ameat
b-alar íyök sóswak bèrë wätsemi
kekràmi daló daléritse ena idolò
¡Kibimi öh íyök bua'ë!,
¡Kibimi öh daléritse ami!
Mìka yile ena be' ser bua'e' iawak
be'tö be' ká swemi dalóta ena wémês
tabèchka daló maneuk anikato ie
¡Kibimi öh ká kibi! be' kamulu irné ë
bua'e' apàbakö ena chekè amé sa'a
b-kaköltösiê icha manênê rikia
¡Kané ena bèrë kékra e' sen!![]()
![]()
djes ti tarote, imal kakvog posla za mene 2023. ?IronMany je napisao/la:Holandezi cekaju Kostariku da im sruse snove o mogucem ulasku u polufinalu, jer nanizati i Oranje u ovome svemu (nakon Italijana, Urugvajaca i Engleza u grupi) je malo previse.
Na drugoj strani Argentina ce se muciti protiv Svicarske i nekako proci dalje, da bi kasnije popusila od USA jer ce ista razguziti i njih, a prije toga bezlicnu Belgiju.
Holandjani preko USA u finale.
'¡Salve, oh patria!, tu pródigo sueloNeverGiveUp je napisao/la:nedim93 je napisao/la: samo je nebo granicaaaaa
Darêrê dicháne a kanè
tsikir ë e' icha
¡Kibimi öh íyök bua'ë!,
![]()
S tobom kralju nešto nije u dure.
Ne piše nigdje, gledamo realno i objektivno. Italija i Engleska istrošene reprezentacije, jedna od njih sa cirkusantom na klupi, znalo se prije početka prvenstva da nisu suđene za nešto više. Samo mi je zasmetalo što sam jedva otvorio ovu temu od silne količine ejakulata nakon prolaska fuckin' Kostarike.pinoglavi je napisao/la:Gdje piše da ne mogu pobjedit Holandiju ?Hombre je napisao/la:Jah igraće finale.OK, kontam donekle neku hipstersku furku ovdje, hajmo navijat za slabije. Nek j*bu majku onim Grcima, pravoslavcima, underašima i šta sve ne. Al' da uzmu Holandiju. Ma dajte molim vas. Ko od vas vjeruje u to?
Engleska,Urugvaj,Italija,Grčka su im protivnici bili i niko ih nadigro nije.
Što se reprezentacija tiče uvijek za slabije navijam,dosta mi je što navijam za najjače,najbolje i najtrofejnije ikada u klubskom fudbalu (čitaj Real Madrid),moram ovdje za slabije.
Moras da jedes kiseli kupus svaki dan u 13:00 sati, al' tacno u 13:00. Nema veze sto je Ramazan, ako postis, moras to zaboravit.Amar Dzeko je napisao/la:djes ti tarote, imal kakvog posla za mene 2023. ?IronMany je napisao/la:Holandezi cekaju Kostariku da im sruse snove o mogucem ulasku u polufinalu, jer nanizati i Oranje u ovome svemu (nakon Italijana, Urugvajaca i Engleza u grupi) je malo previse.
Na drugoj strani Argentina ce se muciti protiv Svicarske i nekako proci dalje, da bi kasnije popusila od USA jer ce ista razguziti i njih, a prije toga bezlicnu Belgiju.
Holandjani preko USA u finale.
Buraz ti se ubio veceras pravo...nedim93 je napisao/la:'¡Salve, oh patria!, tu pródigo sueloNeverGiveUp je napisao/la:nedim93 je napisao/la: samo je nebo granicaaaaa
Darêrê dicháne a kanè
tsikir ë e' icha
¡Kibimi öh íyök bua'ë!,
![]()
S tobom kralju nešto nije u dure.
dulce abrigo y sustento nos da;
bajo el límpido azul de tu cielo,
¡Vivan siempre el trabajo y la paz!
Dvije najjače riječi na cijelom Mundijalu, uz Hamesa, 'si lud? o.OJackTheStripper je napisao/la:Dosadili ste više s tim "tikosima". Fakat odvratna rijec. Kao i "sokerosi" svojevremeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.