Da se nadovežem oko napada ovih ekipa:
Mišljenja sam da prvi napad lige ima Napoli, bar onako po imenima. Sve je to Rafa fino posložio, sa draguljem Insigneom i Pipitom a tu je još dodao Michua sa jakim brzim i ujedno jednim trkačem Callejonu. Sljedeća ekipa sa imenima u napadu je svakako Juve.. Glupost je pisati/pričati da Milan ima bolji napad od Juvea. Pa tu je Apache koji još uvijek ima nešto da pokaže u fudbalskom svijetu, te Llorente koji je gladan uspjeha a i posjeduje taj kvalitet da bi bio prvi napadač u Juveu..Onda dodaš najbolji vezni red i skontaš šta je dobitna kombinacija Juvea..
Dalje ide Fiorentina, pa tek onda Milan, bar po imenima u napadu. Ja sam vazda branio SES-a, govorio čak i da je bolji od Neymara, ali me je demantovao, nažalost. Dalje, Balotelli, spodoba sa fudbalskog terena i Twitter šaljivdžija koji je WC igrač samo u očima simpatizera Milana.. U svim drugim očima i mišljenjima fudbalskih znalaca, on ne predstavlja ništa drugo do prosječnog napadača koji zablista s vremena na vrijeme. Kada sam napao Prandellija jer mu je Balonja prvi napadač, mnogi me ovdje napadoše, al on osim gola Engleskoj ništa na SP nije uradio.
Honda

treba li komentar?
Iturbe bi definitivno bio upgrade za napad Milana, ali reći da bi zbog tog bio bolji Milanov napad od Juveovog može samo obični diletant, laik.
Čak i da ne dovede Juve Iturbea, da ga dovede Milan, Juve bi našao zamjenu, bila ona Ibarbo ili Morata, našao bi je.. Možda ova dva kvalitetom nisu blizu Iturbeu ali bi održali Juve iznad MIlana, dali bi mu svježinu.. Da ne govorim o eventualnom dolasku SAncheza.
Ove pričice me asociraju na divljanje navijača drugog milanskog kluba, koji su prošlo ljeto pisali mnoge hvalospjeve na račun Belfodila i Icardija, u očima mnogih oni su bili jači i od Ronalda i Messija a ne od Teveza i Llorentea, a vidjeli smo na kraju kako završiše

Ja te volim, volim Željo..