Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 10:32

Virtu4l je napisao/la:
SamoOstroINaPrvu je napisao/la:da li se ti sjecas bacanja dresa od strane patriote hasana
Kad je bacio dres? Ja se sjećam da je otrčao do atletske staze i bacio dres invalidu u kolicima. Nemoj mi Bahine demagogije ;)
ti si bio tada vjerovatno jos mali djecacic...
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 10:34

GameFKS je napisao/la:kolasinac nije igrao jer psihicki pao nakon onog autogola protiv argentine,
dakle kad su uigravali kornere njegov zadatak je bio da ostane u centru, robusan, okretan, itd.
odmah na onom korneru on ide skroz udesno na stativu(po navici iz schalkea valjda)
na poluvremenu mu je pape ukazao, i rekao da je to njegov gol, na to ,momak je samo sutio,
poslije tekme mu je bilo toliko krivo i sto se blizila tekma s nigerijom poceo je ici od jednog do drugog trenera, doktora i zaliti se na bolove, da ga je strah, itd. (psiholog ogromna fula sa ovako mladm igracima onda) svim osim papetu
i onda su dr i baljic rekli papetu da ne moze igrati../
Pogledaj jos jednom ko je kriv da je ta lopta uopste prosla...

Kapitenu, oprosti se i pojacaj nam repku!!!
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 jun 2014, 10:37

Al kojeg mentalnog nivoa moras bit da non-stop ponavljas istu recenicu tipa: izdrzi kapitenu ili ne zasluzujemo te kapitenu?
Mislim,narod inace nema neki obicaj uvazavat tudje argumente i to mogu razumit,al ne mogu to da neko ima potrebu ponavljat istu recenicu bezbroj puta.
Ljudi napisali milion puta i obrazlozili, covjek je jos uvijek sasvim solidan defanzivac koji u igrackom smislu moze reprezentaciji dati jos dosta toga,ali je van terena poceo praviti toliku stetu da ona prevazilazi onu korist sa terena.
Spisak aferima je ovdje dosta dobro izlistan,svakom ko ima IQ iznad 70 to lijepo vidi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jun 2014, 10:40

voltron30 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...
Oplodio ga, bukvalno!

Pa da, zato se i ne javlja..... Treba na skaniranje.. :beba:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 jun 2014, 10:48

Ja sam se uvijek časno borio za dres tako sto sam odredjivao ko će igrati, ko braniti, ko vodu nositit, nisam samo uslovljavao ko će biti ekonom, izgarao, išao kopakočkom gdje neko nece glavom, a pored toga sam pio, šamaro saigrače, divljao po cesti, na trening dolazio iz kafane, jer ja sam Emir Spahić i ja mogu sve Emenike me može prestizat baš kao što ja prestižem na brzoj u Blažuju, i nije mene samo Emenike prestizao bilo je tu još poluigrača tipa onog malog Slovaka, pa Marica, o Francuzima neću da govorim, a vi koji me niste hjteli volje ja sam ofarbao kosu u plavo-žuto jer ja sam najveći patriota, ja sam vrijedniji od zlatnog ljiljana, ja sam Džeki otac a Midhat mu je babo, ja sam Ibričićev najbolji jaran, ja mogu šamarat Pjanića jer sam veći patriota, mene Marijan i Senad mogu intervjuisat jer su i oni patriote, ali pardon izgleda da više nisu, sram da ih bude sad je samo Naida Srnja patriota, ja sam Emir Spahić Patrita, ja mogu što poželim jer ja stavim kapitensku malo se proderem i svi svršavaju.

Vaš Emir Spahić, patriota, kapiten, lepi, čovjek kojeg ne zaslužujete-

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 10:51

Batko je napisao/la:Izdrzao nije. Emenike mu je gurao kako u prvom tako i drugom poluvremenu, tako da su mu oba oka ispadala...
Uhvatila ga promaHa od Emenikea

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jun 2014, 10:52

Izdrzi kapitenu! :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jun 2014, 10:55

Monolog je napisao/la:Da 'oće istina izaći na vidjelo da sa osmijehom na licu trajno banujem forumaše koji pišu "Kapitenu izdrži, ne zaslužujemo te". :D
Monologeeeeee ne zaslužujemo teee :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 jun 2014, 10:58

lisander je napisao/la:Ja sam se uvijek časno borio za dres tako sto sam odredjivao ko će igrati, ko braniti, ko vodu nositit, nisam samo uslovljavao ko će biti ekonom, izgarao, išao kopakočkom gdje neko nece glavom, a pored toga sam pio, šamaro saigrače, divljao po cesti, na trening dolazio iz kafane, jer ja sam Emir Spahić i ja mogu sve Emenike me može prestizat baš kao što ja prestižem na brzoj u Blažuju, i nije mene samo Emenike prestizao bilo je tu još poluigrača tipa onog malog Slovaka, pa Marica, o Francuzima neću da govorim, a vi koji me niste hjteli volje ja sam ofarbao kosu u plavo-žuto jer ja sam najveći patriota, ja sam vrijedniji od zlatnog ljiljana, ja sam Džeki otac a Midhat mu je babo, ja sam Ibričićev najbolji jaran, ja mogu šamarat Pjanića jer sam veći patriota, mene Marijan i Senad mogu intervjuisat jer su i oni patriote, ali pardon izgleda da više nisu, sram da ih bude sad je samo Naida Srnja patriota, ja sam Emir Spahić Patrita, ja mogu što poželim jer ja stavim kapitensku malo se proderem i svi svršavaju.

Hej LEPI . jel ti i burazer tako zaj.eban kao ti ? Mozes li ga ikako ibaciti u repku ? Treba nam jos takvih , mislim mramo imati rezervnog kapitena.

Ne zasluzujemo te kapitenu :bih: patrioto covjeku sa deset zivota ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jun 2014, 11:50

Neutral je napisao/la:Bacio je dres jer je bio nezadovoljan što je zamjenjen, pa je shvatio odmah pogrešku te je uzeo dres i dao ga čovjeku u invalidskim kolicima.
Nije tačno, nikad nije bacio dres. Tada je otrčao do invalida i dao mu dres, a nisu smjeli davati dresove.

Jednom je zbacio sa sebe trenerku kojom ga je ogrnuo neko sa klupe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 12:40

lisander je napisao/la:Ja sam se uvijek časno borio za dres tako sto sam odredjivao ko će igrati, ko braniti, ko vodu nositit, nisam samo uslovljavao ko će biti ekonom, izgarao, išao kopakočkom gdje neko nece glavom, a pored toga sam pio, šamaro saigrače, divljao po cesti, na trening dolazio iz kafane, jer ja sam Emir Spahić i ja mogu sve Emenike me može prestizat baš kao što ja prestižem na brzoj u Blažuju, i nije mene samo Emenike prestizao bilo je tu još poluigrača tipa onog malog Slovaka, pa Marica, o Francuzima neću da govorim, a vi koji me niste hjteli volje ja sam ofarbao kosu u plavo-žuto jer ja sam najveći patriota, ja sam vrijedniji od zlatnog ljiljana, ja sam Džeki otac a Midhat mu je babo, ja sam Ibričićev najbolji jaran, ja mogu šamarat Pjanića jer sam veći patriota, mene Marijan i Senad mogu intervjuisat jer su i oni patriote, ali pardon izgleda da više nisu, sram da ih bude sad je samo Naida Srnja patriota, ja sam Emir Spahić Patrita, ja mogu što poželim jer ja stavim kapitensku malo se proderem i svi svršavaju.

i samo ti o vodjo smijes da buraza vodis o trosku repke u brazil

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 30 jun 2014, 12:42

Virtu4l je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Bacio je dres jer je bio nezadovoljan što je zamjenjen, pa je shvatio odmah pogrešku te je uzeo dres i dao ga čovjeku u invalidskim kolicima.
Nije tačno, nikad nije bacio dres. Tada je otrčao do invalida i dao mu dres, a nisu smjeli davati dresove.

hahahahaha kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Alipasino071
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino071 » 30 jun 2014, 13:07

kapitenu, ne zasluzujemo te, zaista. takvu moralnu vertikalu...

http://****/tuzlu-zamjenio-sevi" onclick="window.open(this.href);return false; ... ahia-foto/

http://www.sudbih.gov.ba/files/docs/sed" onclick="window.open(this.href);return false; ... 0__bos.pdf

http://zurnal.ba/novost/223/tuzla-nova-" onclick="window.open(this.href);return false; ... ske-mafije

http://forum.bih.net.ba/archive/index.p" onclick="window.open(this.href);return false; ... 3782778b4a

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 jun 2014, 13:14

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Kapitenu, oprosti se i pojacaj nam repku!!!
:clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 30 jun 2014, 13:17

Kapitenu, ne zasluzujemo te!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 30 jun 2014, 14:14

Mene toliko iritira ova recenica "ne zasluzujemo te" da nije normmalno. Kad ovo kazem ne mislim samo na spahu jer se na mnogim temama ovdje vrti ta recenica, ali kazem ovdje jer cini mi se da ovdje najvise se koristi. De ohanite malo. Bukvalno mi muka bude kad otvorim dnevno nekoliko tema i na vecini svaki dan makar neko za nekoliko igraca napise to isto. Kakvo nezasluzivanje bgt ohladite malo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 30 jun 2014, 14:23

SamoOstroINaPrvu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
SamoOstroINaPrvu je napisao/la:da li se ti sjecas bacanja dresa od strane patriote hasana
Kad je bacio dres? Ja se sjećam da je otrčao do atletske staze i bacio dres invalidu u kolicima. Nemoj mi Bahine demagogije ;)
ti si bio tada vjerovatno jos mali djecacic...
:thumbup: :kafa:

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 30 jun 2014, 14:27

Portugalci :tokralju: Pepe samo udri... urugvajci :tokralju:Suarez samo grizi, jedi :x

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jun 2014, 14:37

Virtu4l je napisao/la:

Skino je dres protiv Ceske kada ga je selektor zamijenio, ali ga nije bacio koliko se sjecam.
To je bilo od muke sto smo razbijeni na terenu ko macici.
Hasan je bio prvi profesionalac u nasoj repki, danas bi se puno bolje uklopio jer pored ekipe koja je cugala po bazenima i restoranu Bosni, on jedini nije ucestvovao u tim akcijama dok danas imamo Begu, Vedu, Kolasinca, Izeta ove mladje koji su profesionalci za razliku od starosjedilaca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 jun 2014, 14:39

Polako i ja pocinjem sumnjati u kapitena, iako sam uvijek misljenja da nam je od ogromne vaznosti, ali neke stvari definitivno ne stimaju kod njega. Kao sto vecina govori, volio bih da cujem istinu, pa da onda mozemo suditi o tome.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Diadora, jasmin10, Mocvara1991, napapijri1987 i 45 gostiju.