Drinin vuk zrtva drustvenih izopacenosti.
1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Decko je malo nervozan pa salje pm-ove
1946
Till je napisao/la:Dobio si odgovor na lavez... Znas kako kazu, sam pao, sam se ubio...Head je napisao/la:Decko je malo nervozan pa salje pm-ove![]()

Kazu da je glavni u seljackoj zadruzi.
1946
-
flagrantus
- Kontakt:
Dajte ljudi ,ovo je tema SP.Mogu shvatiti da se vecini ne svidja avatar,ali da je taj avatar zabranjen sigurno ga ne bi mogao koristiti na ovom forumu.Mogu shvatiti da vecina ljudi ovdje smatra Gavrila Principa teroristom i poštujem svako mišljenje.Ali dopustite da ima i jedan broj ljudi koji zivi u ovoj drzavi koji tako ne misle i za koje on nije terorista.Evo i ja sam jedan od njih,pa udarite i po meni ako vam to predstavlja zadovoljstvo!Vjerovali ili ne ova BiH je i moja drzava,prihvatam je kao svoju,imam dosta prijatelja i medju Bošnjacima.
Ali evo izrazavam svoje mišljenje da za mene Gavrilo Princip nije terorista,i to je samo moj stav.
Ko god misli suprotno i dozivljava ga kao teroristu,neka to misli do kraja zivota,moze da ga smatra najvecim zlikovcem nikakav problem ,ne mislim ništa loše o nekome samo zbog toga !
Dajte ljudi malo tolerancije,neka svako misli šta mu je volja dok god to nije na štetu ovog drugog.I nemam se namjeru svadjati sa vama,slobodno izvrijedjajte i mene nije problem!
I da se zna navijao sam za Bosnu i Hercegovinu na SP,da je igrala Srbija navijao bih i za nju i ne vidim u tome ništa loše!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta širom BIH!
Ali evo izrazavam svoje mišljenje da za mene Gavrilo Princip nije terorista,i to je samo moj stav.
Ko god misli suprotno i dozivljava ga kao teroristu,neka to misli do kraja zivota,moze da ga smatra najvecim zlikovcem nikakav problem ,ne mislim ništa loše o nekome samo zbog toga !
Dajte ljudi malo tolerancije,neka svako misli šta mu je volja dok god to nije na štetu ovog drugog.I nemam se namjeru svadjati sa vama,slobodno izvrijedjajte i mene nije problem!
I da se zna navijao sam za Bosnu i Hercegovinu na SP,da je igrala Srbija navijao bih i za nju i ne vidim u tome ništa loše!
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta širom BIH!
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
OMGugursuz je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Da mi je znati gdje su ovi kostarikanci sadaku dijelili.
Nista specijalno nisu pokazali na SP, a evo ih medju 8
Pa sad zavisi kako se gleda. Bili su u prvi u grupi bez poraza sa samo jednim primljenim golom iz penala. Dobili su Italijane i Urugvaj. Danas su protiv Grka imali rezultat i kontrolu a onda im sudija unisti. Prvo cist penal ne dobise da rijese utakmicu, onda im igrac dobi drugi zuti za obican faul i onda su nekako uspjeli stici do penala koje us izveli bas muski i zasluzeno usli medju 8.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Grcka i Kostarika iznad ocekivanja, pogotovo Grcka. Imali su Grci i prije crvenog vise prilika, rekao bih da su nadigrali Kostariku u potpunosti. Nakon sto je Kostarika dobila crveni Grci nisu dolazili u svoju polovicu, stalno su napadali, trazili izjednacenje i zasluzeno ga dobili. Kostarikanci mrtvi, cudi me da se netko od njih nije onesvjestio, vec nakon 90 minuta vidjelo se da vise ne mogu, ali su ipak izdrzali. Grci su mi nakon 120 minuta djelovali kao da mogu odigrat jos jednu utakmicu s produzetcima. Mozda je upravo tu njihova tajna, spremnost, izdrzljivost, mogucnost da trkom razbiju protivnika iako statistika pokazuje da Grci najmanje trce.
Penali ko penali, vise sreca nego znanje, ali mi komentator na HRT-u tako dize tlak kad je zavrsilo i rece da je Kostarika zasluzila proci. Iste sekunde sam prebacio program da nebi razbio TV. Grci ih ubili i onda Kostarika zasluzila proc. Pa ne znam koju je to on utakmicu gledao. Ajde, borili su se, branili, al Grcka je bila bolja i vise je zasluzila cetvrtfinale nego Kostarika.
Danas bi Francuska i Njemacka trebali imat lagan posao, ali jedan od njih ce morat zakomplicirat.
Penali ko penali, vise sreca nego znanje, ali mi komentator na HRT-u tako dize tlak kad je zavrsilo i rece da je Kostarika zasluzila proci. Iste sekunde sam prebacio program da nebi razbio TV. Grci ih ubili i onda Kostarika zasluzila proc. Pa ne znam koju je to on utakmicu gledao. Ajde, borili su se, branili, al Grcka je bila bolja i vise je zasluzila cetvrtfinale nego Kostarika.
Danas bi Francuska i Njemacka trebali imat lagan posao, ali jedan od njih ce morat zakomplicirat.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Penali su znanje, ili znas ili ne znas, to ti je kao laksa verzija slobodnog udarca, ko zna i kome se noge ne tresu pogodi, koga uhvati strah ili ne zna, zapuca u tribine i to je to...Manite se srece i sudija..
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Penali su najvise igra zivaca, a najmanje znanja. Znanje je samo pogodit ili profulat gol. Ti mozes opucat penal pefektno i golman ti obrani, a mozes opucat traljavo da jedva udje u gol, a golman se bacio na drugu stranu. Tad si jednostavno imao ili nisi imao srece. Neznanje je ono kako je Ramos nabio Bogu pod oblake dok je Gekas sinoc dobro izveo penal, ali ga je golman procitao i obranio mu. Nije izveo nista losije od Neymara protiv Hrvatske kada Pletikosa u tom slucaju nije znao.SamoOstroINaPrvu je napisao/la:Penali su znanje, ili znas ili ne znas, to ti je kao laksa verzija slobodnog udarca, ko zna i kome se noge ne tresu pogodi, koga uhvati strah ili ne zna, zapuca u tribine i to je to...Manite se srece i sudija..
Prije svega da, poređenja radi, konstatujem da je utakmica Holandija - Meksiko bila bolja od meča Kostarika - Grčka, ali ako ništa oba meča su zadržala rezultatsku neizvjesnost do samog kraja.
Oranje je na kraju uspjelo napraviti herojski preokret u posljednjih 5-6 minuta i treba im skinuti kapu, ali Meksiko je po mom ubjeđenju bio bolji rival većim dijelom meča. Kada je Dos Santons zabio golčinu, previše su se povukli i čekali grešku Nizozemaca, umjesto da su nastavili igrati svoju igru. Nažalost, to ih je skupo koštalo jer su Sneijder (konačno se probudio, kakav volej
) i Huntelaar nemilosrdno pogađali mrežu Sombrerosa. Treba reći da penal nad Robbenom više nije postojao nego što jeste, što je i sam Arjen kasnije priznao. Ipak, stoji da je Marquez napravio glupost sa startom, obzirom da je igrač bio okružen petoricom njegovih saigrača.
Tako to u fudbalu biva kada igraju mali i veliki. Krupna riba većinom proguta sitnu. Bili su blizu, ali očito nije bilo dovoljno za LVG-a i njegovu četu. Vidjet ćemo hoće li njihovi naredni protivnici biti spremni.
Ticosi i dalje nastavljaju impresionirati fudbalsku javnost. Veliki naklon i za njih, definitivno su se pokazali kao najveće iznenađenje ovog Mundijala. Nisu skinuli gaće ni pred jednim protivnikom i to im se isplatilo. Sinoć su se borili s igračem manje od 66. minute (Duarte je napravio glupost koja je mogla koštati njegov tim
), ali ih je veliko srce spasilo poraza. Grke je sreća dosta mazila, bilo bi previše da su se ponovo izvukli i nezasluženo prošli u četvrtfinale. Svaka čast i jednim i drugim na izvođenju penala, održali su lekciju Brazilcima i Čileancima.
Iskoristio bih priliku i pohvalio Navasa, koji je za mene uz Ochou najbolji golman dosadašnjeg dijela prvenstva. Izveo je nevjerovatnu paradu i odbranio Gekasov udarac. 
Oranje je na kraju uspjelo napraviti herojski preokret u posljednjih 5-6 minuta i treba im skinuti kapu, ali Meksiko je po mom ubjeđenju bio bolji rival većim dijelom meča. Kada je Dos Santons zabio golčinu, previše su se povukli i čekali grešku Nizozemaca, umjesto da su nastavili igrati svoju igru. Nažalost, to ih je skupo koštalo jer su Sneijder (konačno se probudio, kakav volej
Tako to u fudbalu biva kada igraju mali i veliki. Krupna riba većinom proguta sitnu. Bili su blizu, ali očito nije bilo dovoljno za LVG-a i njegovu četu. Vidjet ćemo hoće li njihovi naredni protivnici biti spremni.
Ticosi i dalje nastavljaju impresionirati fudbalsku javnost. Veliki naklon i za njih, definitivno su se pokazali kao najveće iznenađenje ovog Mundijala. Nisu skinuli gaće ni pred jednim protivnikom i to im se isplatilo. Sinoć su se borili s igračem manje od 66. minute (Duarte je napravio glupost koja je mogla koštati njegov tim
Jesmo hipsteri ako navijamo za Alzir večeras ? da znam da ne ulazim na forum
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- DragonReborn
- Kontakt:
Koji? Imaš Alžir A i Alžir B.nedim93 je napisao/la:Jesmo hipsteri ako navijamo za Alzir večeras ? da znam da ne ulazim na forum
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Alžir B naravno, sve su to doseljenici iz Alžira ADragonReborn je napisao/la:Koji? Imaš Alžir A i Alžir B.nedim93 je napisao/la:Jesmo hipsteri ako navijamo za Alzir večeras ? da znam da ne ulazim na forum
- DragonReborn
- Kontakt:
Protkani tamnom notom Senegala
, dosta sa rasizmom.
Mislim da Francuska prolazi lagano, a Nemačka će se pomučiti malo.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Alžir B je onaj Alžir iz AfrikeDragonReborn je napisao/la:Protkani tamnom notom Senegala, dosta sa rasizmom.
Ma Francuska rutinski ( a i nadam se ) rješava ove uhljupe što su nas izbacili
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Večeras bi trebalo bit manje neizvjesno, ali se ipak nadam da Vahini momci mogu do iznenađenja. Francuzi bi trebali rutinski riješit Nigerijce. Dakle, naprijed Francuska i naprijed Alžir. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Nije se Robben izvinuo za onaj zadnji penal, vec za neki dive u prvom poluvremenu (kojeg se ne mogu sjetiti). Rekao je da je ono u 93 minuti cist penal.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Africki derbi na WCnedim93 je napisao/la:
Alžir B naravno, sve su to doseljenici iz Alžira A
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sudije ... /140630048" onclick="window.open(this.href);return false;

- Donnie Darko
- Kontakt:
Hipsteri danas navijaju za Noarthamptonshire protiv Middlesexa u kriketaškom derbiju. Kakvo SP i hipsteri.
Navija se sa Vahu i za pet komada Francuske. U normalnim okolnostima bih navijao za Nigeriju, ali ne želim još potencijalnih izgovora za Safeta ako ovim kojim slučajem ugroze Francusku.
Znal ko hoćel Deschamps početi sa oba beka?
Navija se sa Vahu i za pet komada Francuske. U normalnim okolnostima bih navijao za Nigeriju, ali ne želim još potencijalnih izgovora za Safeta ako ovim kojim slučajem ugroze Francusku.
Znal ko hoćel Deschamps početi sa oba beka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.