Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la drummer » 30 jun 2014, 14:43

Ima li kavih novih insajderskih,sta prica jaran,jel mu zena doktora Karabega otkrila kakvu novu pikanteriju?

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 jun 2014, 14:49

drummer je napisao/la:Ima li kavih novih insajderskih,sta prica jaran,jel mu zena doktora Karabega otkrila kakvu novu pikanteriju?
Drummer čemu sad to molim te lijepo? Prvi si ovdje bio najglasniji i bučan kada je neko spominjao Spahu i stvari van terena, sad kad se lijepo smirilo i nema nikakvog pljuvanja i omaložavanja ti dođeš i napišeš nešto ovakvo. Sami sebe skačete u stomak i dižete tenzije bez valjanog razloga. Što se tiče Spahe i njegovog ponašanja van terena dok se ne iznesu dokazi i činjenice koje će napokon pokazati kakav je i da li nas je godinama varao ili je stvarno patriota ja se prvi držim presumpcije nevinosti. Ali za igru i zalaganje na terenu napisano je i previše da bi imao pravo da ostane i dalje u repki i samim tim kao kapiten.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jun 2014, 14:49

Prica se da Emenike nije dobro i da nece igrati danas, neka spolna bolest navodno, ali se jos uvijek suti o tome...

E moj Spaha, moraces cekirati svoje guzove kod ginekologa... :damn: :hmmmmm:

Izdrzi kapitenu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 jun 2014, 14:55

Kapitenu, ne zaslužujemo te!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jun 2014, 15:01

mandraX je napisao/la:
Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
Sredio mu je Emir. :kafa:
E pa zamislite svi sada koliko vas ima da vam Emir da odgovor na ovo pitanje u stilu Susica.
Sredio sam mu ja jer mi se svidja njegovo prezime. Ne branim ga ovim i mislim da ga treba Arslanagic mijenjat ali taj njegov brat se prati vise nego petero predstavnika naseg selektora koja su tamo isla posredstvom germanije.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 30 jun 2014, 15:10

Vakat je da se redaju banovi ovima koji trolaju "Kapitenu ne zaslužujemo te".

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 jun 2014, 15:11

dubrovnik je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Amir81 je napisao/la: otkud Spahićev brat s službenom iskaznicom???
Sredio mu je Emir. :kafa:
E pa zamislite svi sada koliko vas ima da vam Emir da odgovor na ovo pitanje u stilu Susica.
Sredio sam mu ja jer mi se svidja njegovo prezime. Ne branim ga ovim i mislim da ga treba Arslanagic mijenjat ali taj njegov brat se prati vise nego petero predstavnika naseg selektora koja su tamo isla posredstvom germanije.
Pa zato im prica i jest šuplja i na klimavim nogama,nisu ljudi budale.
Ako ostali igraci,osoblje,doktori mogu voditi zene,sestre,ako moze ici Salem Prolic sto kapiten ne moze povesti brata,covjek nema zenu a nije poveo ni djevojku.
Kazem ti,zato im prica i jest šuplja.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 jun 2014, 15:19

Porodice od igrača su spavale u drugim hotelima, samo su im preko dana dolazili u posjetu. Djevojke igrača, žene, sestre, majke, braća i druga šira-uža rodbina nisu imale službene majice koje nose članovi delegacije kao što je to imao i nosio Spahićev brat i još gore imao je akreditaciju NS BiH. Koja je njegova svrha tu i zato se javnost pita. ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 jun 2014, 15:25

Janez je napisao/la:Porodice od igrača su spavale u drugim hotelima, samo su im preko dana dolazili u posjetu. Djevojke igrača, žene, sestre, majke, braća i druga šira-uža rodbina nisu imale službene majice koje nose članovi delegacije kao što je to imao i nosio Spahićev brat i još gore imao je akreditaciju NS BiH. Koja je njegova svrha tu i zato se javnost pita. ;)
Nosili su amidžić i Hadžić dresove, čak su bili i na terenu, a nisu igrači :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 jun 2014, 15:27

Janez je napisao/la:Porodice od igrača su spavale u drugim hotelima, samo su im preko dana dolazili u posjetu. Djevojke igrača, žene, sestre, majke, braća i druga šira-uža rodbina nisu imale službene majice koje nose članovi delegacije kao što je to imao i nosio Spahićev brat i još gore imao je akreditaciju NS BiH. Koja je njegova svrha tu i zato se javnost pita. ;)
Pa jos gore,ako je imao akreditaciju NSBiH onda je covjek uposlenik saveza.To onda objasnjava sve.
To sto vam nisu javili da je frajer uposlenik saveza,to je druga stvar.Na zalost,u savezu kriju puno toga a niko nece da ih pita.
Mislim budimo realni,ako je isao Salem Prolic onda je mogla i Selma Bajrami komotno.
Da bi nekom nesto prigovorio moras prvo ti biti cist,ocito da nas savez nije cist.Vjerovatno zato i sute.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 jun 2014, 15:28

Trebaju pitati onog tko mu je dao akreditaciju zasto je to uradjeno. Pa imamo valjda nekog da to pita ljude u savezu.

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 30 jun 2014, 15:29

ne zasluzujete to sto imate medju nogama!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 jun 2014, 15:31

dubrovnik je napisao/la:
Trebaju pitati onog tko mu je dao akreditaciju zasto je to uradjeno. Pa imamo valjda nekog da to pita ljude u savezu.
Ma jok,ko ce pitat,lakse je izmisljat i slobodoumno konstruisat.
Sto mutnija voda to šaran bolje grize.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 jun 2014, 15:33

bagrcavi je napisao/la:
Nosili su amidžić i Hadžić dresove, čak su bili i na terenu, a nisu igrači :crazy:
http://en.wikipedia.org/wiki/Anel_Had%C5%BEi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

http://en.wikipedia.org/wiki/Tino-Sven_Su%C5%A1i%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako nisu igrači? To što ih je selektor pozvao i da li su zaslužili ima posebna tema da se o njoj piše. :thumbup:

Ne moraš imati akreditaciju NS BiH da bi bio zaposlenik, valjda ako je imaš onda si član delegacije. E slažem se da treba pitati nadležne u NS BiH zašto su pojedinci bili tamo i koja je njihova svrha. Prolić pa brat Spahić i ostali kompanija. ;) Pitati će novinari sve samo polako dok se prvi vidi pitanje selektora, sve će da dođe na red niko neće biti zaboravljen ne sumnjam ja prvo u novinare SS.ba, a i za ostale medije sve će se istjerati do kraja. Sabura momci samo sabura. :)

Alipasino071
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino071 » 30 jun 2014, 15:38

dubrovnik je napisao/la:
evo da tebe pitamo, posto si izgleda sa nuncijate i blisko vezan sa luckim radnicima - kakva je uloga g. spahica u sklapanju ugovora sa adidasom? hvala

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 jun 2014, 15:38

Pa clan delegacije ili uposlenik ,sta god od ovo dvoje to znaci da je boravak doticnog gospodina sasvim legitiman i odobren od strane saveza.
Za eventualne nejasnoce adresa za pitanja i pojasnjenja je fudbalski savez.
Znaci opet podmecemo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jun 2014, 15:39

[youtube][/youtube]

Kapitenu, ne zaslužujemo te! :tokralju: :bih:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 jun 2014, 15:42

mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kapitenu, ne zaslužujemo te! :tokralju: :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2014, 15:51

bagrcavi je napisao/la:
Kako nisu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 jun 2014, 16:08

Alipasino071 je napisao/la:evo da tebe pitamo, posto si izgleda sa nuncijate i blisko vezan sa luckim radnicima - kakva je uloga g. spahica u sklapanju ugovora sa adidasom? hvala
Citirao si dubrovnika i mene pa ne znam na koga se odnosilo pitanje. Ako je za mene niti sam vezan niti poznajem nekog iz NS BiH, sve što sam napisao zaključio sam prema onom izvještaju novinara FTV, kao i kroz praćenje pojedinih igrača na društvenim mrežama kada su im porodice dolazile u posjetu. Valjda mi zato glava služi da sam shvatim da ne mogu svi biti članovi službene delegacije NS BiH i da imaju posebne majice da se lakše raspoznaju u slučaju potrebe da izađu napolje i sl.

@Drummer

Pošto ti ovako voliš da pravo postavljaš pitanja, evo ti jedan iskren i dobronamjeran savjet. Nabavi neku novinarsku akreditaciju ili nešto slično tome i predstavi se da dolaziš sa neko xy portala pa se lijepo najavi kod gospodina Begića za intervju. Ispitaj ga sve što nas muči, pogotovo tebe pa nam riješi dileme i naiši izvještaj. Misliš da novinari ne žele i neće da ispitaju pojedine stvari koje su sigurno vidjeli i doživjeli u Brazilu. Rekoh već prvi će SS.ba sigurno sve ove stvari ispitati i postaviti nadležnim pitanja da javnost dobije odgovor. Nigdje ne treba srljati, sve u svoje vrijeme. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”