Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna
sekretar WroteColonbarca_87 WroteColonprva dva pojacanja barce za sljedecu sezonu ce biti
Doellman
i Tomas Satoransky
za koji dan bi trebalo biti zvanicno
Super. Nadam se da se ovog Ceha planira koristiti i na pozicji PG,koju dosta dobro moze igrati. Odlicno prati igru,dobar asistent,a i napadacki jak igrac,dobar ulaz ima zahvaljujuci visni (201) i dobroj kontroli. Odlican potez s ova dva igraca.
Neutral WroteColonLaso je napravio pravi šou u finalnoj seriji protiv Barcelone. Problemi sa nogom, pa onda u kolicima, te onda tehnička i isključenje sa kolicima u odlučujućoj utakmici. Pa nisam odavno gledao smiješniju reakciju nekog trenera, bilo mi ga je pomalo žao gledati kako luduje, a stariji čovjek. Jedno su emocije, a drugo su njegove gestikulacije prema sudijama za svaki mogući faul ili primljeni koš.
Laso i Reyes, jesu se sastati.
Neutral WroteColonFilipe, ne želiš sam sebi priznati da si ostario, tako da ti godine Lasa djeluju male (bez uvrede)![]()
Njegovo ponašanje je bilo u rangu srednjoškolaca koji se hvale pred prvom curom, a ne od čovjeka koji vodi klub kao što je Real Madrid.
Ja ACB gledam čisto rekreativno, objektivno (ne navijam za nikoga), da se opustim malo, ali od onakvog ponašanja se čovjek zgrozi. Da su Grci u pitanju, razumio bi to, ipak je tamo košarka broj jedan što se sporta tiče (dvorana mira i prijateljstva, ma ja).
Neutral WroteColonFilipe, ne želiš sam sebi priznati da si ostario, tako da ti godine Lasa djeluju male (bez uvrede)![]()
Njegovo ponašanje je bilo u rangu srednjoškolaca koji se hvale pred prvom curom, a ne od čovjeka koji vodi klub kao što je Real Madrid.
Ja ACB gledam čisto rekreativno, objektivno (ne navijam za nikoga), da se opustim malo, ali od onakvog ponašanja se čovjek zgrozi. Da su Grci u pitanju, razumio bi to, ipak je tamo košarka broj jedan što se sporta tiče (dvorana mira i prijateljstva, ma ja).
FKKrajina WroteColonLaso je u rukama imao najbolju,mozda i najskuplju momcad u Evropi. Na svakoj poziciji po 2 top igraca. Sergio R. Darden i Carrol bi sigurno bili starteri u svakoj momcadi u Evropi. Ali u Realu ne. Laso je cirkusant koji nije dorastao toj ekipi. A Real je ove sezone ispusio sve vaznije utakmice i trofeje,a da nije bilo trice Llulla u zadjoj sekundi ne bi osvojili ni kup. Barca ih u ligi uzela hladno,iako je Real imao vjetar u ledja. Edin Avdic i onaj s njim su se u svakoj utakmici finala smijali na najmanje 2,3 sudijske odluke u korist njih.
Mac ih uzeo u finalu jer su imali xovjeka na klupi koji je za Lasa doktor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.