tacno ,,slazem se ..nedim93 je napisao/la:ne da FA da dovedemo pojačanja jer su se svi konkurenti pojačali i kažu neće biti uzbuđenja na tradicionalni deadline day pa im je Arsenal jedina nada da održe tu tradiciju.topnik1 je napisao/la:iaml nagovjestaja kakvom pojacanju il su idalje supljaci,imal gdje sta pouzdano
Tako da slobodno odspavajte do 31.8
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Arteta, ne zaslužujemo te!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Vidjeti moje ime u istoj rečenici sa riječju Arsenal me čini sretnim, jer volim gledati njihov fudbal. Oni su jedan od klubova koje igrač teško može odbiti." izjava Schneiderlina iz 2008.g. 
Cudo pa nas niko ne povezuje sa Viscom. Cak ni ovi nasi.
jojj Artete..bravo Marsale...svo umijeće s loptom na jednom mjestu...svi koji žele da vide "nepodnošljivu lakoću igranja lopte" nek posjete ovaj pdf
A.F.C. Bournemouth!
Sta je ovo nema dine merlina 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam kako se ovo dogodilo ali takvog majstora je malo i 2 puta pogledati.anell je napisao/la:Koliko je lik dobar, moro si 2 puta postaviti klip
Zaslužio je jedan trasnfer u Barcu ili City. Pošto je u zadnjoj godini ugovora bit ćemo razumni i pristati na cijenu od 15 miliona funti.rambo16 je napisao/la:jojj Artete..bravo Marsale...svo umijeće s loptom na jednom mjestu...svi koji žele da vide "nepodnošljivu lakoću igranja lopte" nek posjete ovaj pdf
Ukoliko se odluci za Barcu 15 miliona i AlexisaMarsal je napisao/la:Ne znam kako se ovo dogodilo ali takvog majstora je malo i 2 puta pogledati.anell je napisao/la:Koliko je lik dobar, moro si 2 puta postaviti klip
Zaslužio je jedan trasnfer u Barcu ili City. Pošto je u zadnjoj godini ugovora bit ćemo razumni i pristati na cijenu od 15 miliona funti.rambo16 je napisao/la:jojj Artete..bravo Marsale...svo umijeće s loptom na jednom mjestu...svi koji žele da vide "nepodnošljivu lakoću igranja lopte" nek posjete ovaj pdf
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ma ovo treba u svako omladinsku školu prije svakog treninga puštat nadobudnim mladićima...nek osjete winning mentality
A.F.C. Bournemouth!
Joooj Campbella mrcine kako je pozrtvovan. Sam, borba medju 4 Grka... I onako mrtav umoran onako smekerski penal... Decko je lud.
Campbell, Alexis i veliki Giroud za nas napad u iducoj sezoni!

EDIT: Ma da je ljepsi nebi valjalo...

Campbell, Alexis i veliki Giroud za nas napad u iducoj sezoni!
EDIT: Ma da je ljepsi nebi valjalo...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ovo gornji dio sto bi trebao biti... Ma ovo bi bila perverzija cista.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Dres jee preeeedobarr
Nego je li neko gledao tekmu, kako odigra Cambell ? ?
Nego je li neko gledao tekmu, kako odigra Cambell ? ?
Gunner4 je napisao/la:Joooj Campbella mrcine kako je pozrtvovan. Sam, borba medju 4 Grka... I onako mrtav umoran onako smekerski penal... Decko je lud.![]()
Campbell, Alexis i veliki Giroud za nas napad u iducoj sezoni!![]()
EDIT: Ma da je ljepsi nebi valjalo...![]()
blagoslov i od mene za taj napad...
a dres je moćan pravo, sad ce se pos**i sa gostujućim, biće mozda pink ili neka ruzna boja...
kad je prva tekma Arsenala ? Jesam se uželio 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ako je ovo dres moram reci da mi se svidja i da je strasan. Bravo za Pumu za kes koji su nam dali progledo bi im kroz prste i da je los dres 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsenal will get their pre-season campaign underway with a friendly match away to Conference South side Boreham Wood FC on Saturday, July 19 (kick-off 3pm).
A.F.C. Bournemouth!
igrači odlaze iz kluba brzinom svjetlosti a dolaze brzinom hendikepiranog puža 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.