FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Predrag Vukotić: Imamo jednake šanse, uz dozu sreće možemo do prolaza
Nedugo po završetku minule fudbalske sezone, stručni štab Fudbalskog kluba “Lovćen” dobio je još jednog člana. Naime, iz omladinske škole, u kojoj je vodio kadetski sastav, Vukotić je ‘povučen’ u prvi tim, gdje, zajedno sa Đurom Mijuškovićem, obavlja ulogu trenera.
Vukotić je prošle sezone sa kadetskim timom “Lovćena” ostvario zapažen rezultat u Crnogorskoj ligi, a sada radi na što boljoj pripremi prvotimaca za predstojeću evropsku sezonu.
- U stručnom štabu prvog tima radim kako bih pomogao ekipi tokom ljetnjih priprema i evropskih nastupa, a nakon toga se vraćam mlađim selekcijama – ističe Vukotić.
Nastupao za “Lovćen” i za “Željezničar”
Ukoliko se osvrnemo na karijeru Predraga Vukotića, onda ne čudi što je upravo on naš današnji sagovornik. Naime, poput Radovića, Jovićevića ali i još nekoliko cetinjskih fudbalera, i Vukotić je svojevremeno nastupao za sarajevski “Željezničar”.
- Tokom karijere nastupao sam samo za dva kluba. U matičnom klubu, “Lovćenu”, bio sam tokom 11 sezona, a imao sam čast da budem i kapiten tima. Takođe, proveo sam i nezaboravne dvije i po godine u “Željezničaru”. Bilo je to vrijeme kada smo imali izuzetno jaku ligu, a kada je u “Željezničaru” igralo niz izuzetnih fudbalera kao što su Škrba, Jurišić, Nikić, Štilić, Ćurčić, a od mlađih Pavlović, Nikolić, Krunić, Osim i drugi. Moj prvi cimer u “Željezničaru” bio je Mario Stanić, koji će kasnije nastupati za “Čelsi” i za hrvatsku reprezentaciju. Znam da je upravo Amar Osim danas menadžer kluba sa Grbavice, i već se radujem predstojećem susretu sa njim – ističe Vukotić.
Jednake šanse
Stoga, Vukotić ima razloga zbog kojih će predstojeći dvomeč doživjeti posebno emotivno. Jedan od najboljih strijelaca ali i igrača sa najviše nastupa u klupskoj istoriji “Lovćena” i dalje prati nastupe “Željezničara” u bosansko-hercegovačkom fudbalskom šampionatu. On smatra kako rivali sa Cetinja i iz Sarajeva imaju jednake šanse za prolaz uoči prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
- Smatram da oba tima imaju jednake šanse, s tim što mi igramo revanš pred svojim navijačima, pa se nadam da ćemo uz njihovu podršku i dozu sportske sreće proći u drugo kvalifikaciono kolo. Prednost “Lovćena” vidim u tome što smo zadržali ekipu na okupu i što smo je pojačali dolaskom Đurovića. Vjerujem da je pred nama interesantan i neizvjesan dvomeč, ali da imamo šansu za plasman u narednu rundu – smatra Vukotić.
http://www.fklovcen.me/?p=2579" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedugo po završetku minule fudbalske sezone, stručni štab Fudbalskog kluba “Lovćen” dobio je još jednog člana. Naime, iz omladinske škole, u kojoj je vodio kadetski sastav, Vukotić je ‘povučen’ u prvi tim, gdje, zajedno sa Đurom Mijuškovićem, obavlja ulogu trenera.
Vukotić je prošle sezone sa kadetskim timom “Lovćena” ostvario zapažen rezultat u Crnogorskoj ligi, a sada radi na što boljoj pripremi prvotimaca za predstojeću evropsku sezonu.
- U stručnom štabu prvog tima radim kako bih pomogao ekipi tokom ljetnjih priprema i evropskih nastupa, a nakon toga se vraćam mlađim selekcijama – ističe Vukotić.
Nastupao za “Lovćen” i za “Željezničar”
Ukoliko se osvrnemo na karijeru Predraga Vukotića, onda ne čudi što je upravo on naš današnji sagovornik. Naime, poput Radovića, Jovićevića ali i još nekoliko cetinjskih fudbalera, i Vukotić je svojevremeno nastupao za sarajevski “Željezničar”.
- Tokom karijere nastupao sam samo za dva kluba. U matičnom klubu, “Lovćenu”, bio sam tokom 11 sezona, a imao sam čast da budem i kapiten tima. Takođe, proveo sam i nezaboravne dvije i po godine u “Željezničaru”. Bilo je to vrijeme kada smo imali izuzetno jaku ligu, a kada je u “Željezničaru” igralo niz izuzetnih fudbalera kao što su Škrba, Jurišić, Nikić, Štilić, Ćurčić, a od mlađih Pavlović, Nikolić, Krunić, Osim i drugi. Moj prvi cimer u “Željezničaru” bio je Mario Stanić, koji će kasnije nastupati za “Čelsi” i za hrvatsku reprezentaciju. Znam da je upravo Amar Osim danas menadžer kluba sa Grbavice, i već se radujem predstojećem susretu sa njim – ističe Vukotić.
Jednake šanse
Stoga, Vukotić ima razloga zbog kojih će predstojeći dvomeč doživjeti posebno emotivno. Jedan od najboljih strijelaca ali i igrača sa najviše nastupa u klupskoj istoriji “Lovćena” i dalje prati nastupe “Željezničara” u bosansko-hercegovačkom fudbalskom šampionatu. On smatra kako rivali sa Cetinja i iz Sarajeva imaju jednake šanse za prolaz uoči prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
- Smatram da oba tima imaju jednake šanse, s tim što mi igramo revanš pred svojim navijačima, pa se nadam da ćemo uz njihovu podršku i dozu sportske sreće proći u drugo kvalifikaciono kolo. Prednost “Lovćena” vidim u tome što smo zadržali ekipu na okupu i što smo je pojačali dolaskom Đurovića. Vjerujem da je pred nama interesantan i neizvjesan dvomeč, ali da imamo šansu za plasman u narednu rundu – smatra Vukotić.
http://www.fklovcen.me/?p=2579" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Zasto se meni cini da je u toj generaciji igrao Momcilo Vukotic, a ne Predrag....mora da je do mene. U svakom slucaju drago mi je da svuda imamo nekadasnje nase prvitomce. A ovom zelim da se lijepo provede u Sarajevu i da poslije poraza u ovom kolu se vrati uspjesima u crnogorskoj ligi 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- IlProfessore
- Kontakt:
Imam jedno off pitanje, pa da provjerim ovdje s vama.. čije je prezime Adžem, hercegovačko ili? 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ja mislim da je u Admirovom slučaju Istočna Bosna. Koliko znam Adžema ima u Goraždu tj. okolici Goražda.IlProfessore je napisao/la:Imam jedno off pitanje, pa da provjerim ovdje s vama.. čije je prezime Adžem, hercegovačko ili?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-------------- Antolović
-Benjo-Zeljković-Bogdanović-Kvesa
--------------Hasanović
---------Tomić--------Dado--
-Stanić--------------------Bučan
----------------Nedo
'ta će crnogorci
E jesam poželio otići na utakmicu i gledati Želju, pa čak sam poželio i onu nemoć da pričam poslije utakmice, ma sve. Hajde četvrtak, hajde Željo
--------------Hasanović
----------------Nedo
'ta će crnogorci

E jesam poželio otići na utakmicu i gledati Želju, pa čak sam poželio i onu nemoć da pričam poslije utakmice, ma sve. Hajde četvrtak, hajde Željo

Ja te volim, volim Željo..
Kako ne znaš Eldina Hasanspahića Elka, mog najboljeg jarana. Sram te bilo.rodjenisa je napisao/la:Zamolio bi ako neko moze da mi kaze ime ovog momka golmana sto cuci.....Pozz..Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj slike...![]()

Pa Barcelona ga svojevremeno tražila.

Gospodin čovjek. Prošle godine branio u LP. Doduše u malom fudbalu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
http://****.ba/vijest/75916" onclick="window.open(this.href);return false;
Filip Lončarić sljedeće sezone neće nositi Plavi dres.
Naime golman koji je prošle sezone bio standardni čuvar mreže najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini napustiće Grbavicu.
Lonačrić se ekipi priključio u Međugorju gdje je nekoliko dana trenirao sa ekipom. Ekipa Željezničara jučer se vratila u Sarajevo a Lončarić je otputovao u Zagreb. Kako saznaje ****.ba, nekadašnjio golman Dinama karijeru bi trebao nastaviti u Turskoj.
Ipak odlazak Lončarića sa Grbavice neće pretstavljati problem za stručni štab na čelu sa Admirom Adžemom jer su u konkurenciji za tim Marijan Antolović golman koji je sa Željom prije dvije sezone osvojio šampionsku titulu i jedan od najtalentovanijih mladih čuvara mreže u BiH, Vedran Kjosevski.
Filip Lončarić sljedeće sezone neće nositi Plavi dres.
Naime golman koji je prošle sezone bio standardni čuvar mreže najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini napustiće Grbavicu.
Lonačrić se ekipi priključio u Međugorju gdje je nekoliko dana trenirao sa ekipom. Ekipa Željezničara jučer se vratila u Sarajevo a Lončarić je otputovao u Zagreb. Kako saznaje ****.ba, nekadašnjio golman Dinama karijeru bi trebao nastaviti u Turskoj.
Ipak odlazak Lončarića sa Grbavice neće pretstavljati problem za stručni štab na čelu sa Admirom Adžemom jer su u konkurenciji za tim Marijan Antolović golman koji je sa Željom prije dvije sezone osvojio šampionsku titulu i jedan od najtalentovanijih mladih čuvara mreže u BiH, Vedran Kjosevski.
- ASD
- Kontakt:
Gdje su ti Jamak i Svraka?gio10 je napisao/la:-------------- Antolović
--------------Hasanović
----------------Nedo
'ta će crnogorci![]()

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nista se ne spominje odsteta?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nešto mora biti budući da ima ugovor. ali bili su rekli da mu "neće praviti probleme" - tj. da će ga pustiti za nešto sitno. plan je sve vrijeme i bio da on završi prošlu sezonu a da sad preuzme marijan.
koji je, po x-ti put, po meni lično bolji golman.
koji je, po x-ti put, po meni lično bolji golman.
Svraka je svoje sa Željom završio dok je kapitenska traka otišla Staniću, tako da očekujte prodaju Muamera, možda on dobije priliku, ali mislim da ipak igra ona ekipa koja je istrčala protiv Veleža na generalnoj.ASD je napisao/la: Gdje su ti Jamak i Svraka?
Jamak ili Dado, muke za Adžema, ali vjerujem da će izabrati ono najbolje rješenje. Po meni, to je Dado
Ja te volim, volim Željo..
ma dado. njega treba pustiti da igra, kad je mogao onako lijepo odigrati u plzenu skoro prve seniorske minute može i protiv ovih. i mislim da i adžem misli isto.
-
- Kontakt:
Tomic na sve strane igra,cujem da je trener prezadovoljan s njim...
Možel mi neko od vas da mi kaže imena igrača koji su došli u FK Željezničar pošto vidim da i vi dovodite igrače srpske nacionalnosti vama je krivo što je došao Vincent Tan da vašem Amawu pokvari dan i planove moje lično mišljenje je da vi dobijate Lovčen ali da će vas zigu Metalurg
bakehz87 je napisao/la:Možel mi neko od vas da mi kaže imena igrača koji su došli u FK Željezničar pošto vidim da i vi dovodite igrače srpske nacionalnosti vama je krivo što je došao Vincent Tan da vašem Amawu pokvari dan i planove moje lično mišljenje je da vi dobijate Lovčen ali da će vas zigu Metalurg

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
To je taj div sa kosevabakehz87 je napisao/la:Možel mi neko od vas da mi kaže imena igrača koji su došli u FK Željezničar pošto vidim da i vi dovodite igrače srpske nacionalnosti vama je krivo što je došao Vincent Tan da vašem Amawu pokvari dan i planove moje lično mišljenje je da vi dobijate Lovčen ali da će vas zigu Metalurg

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
rade malobabić i nedeljko čabrinović, a čeka se i ovaj aleksandar obrenović ako ne nađe inostrani angažman.
Nije ni pocela EL a vec ce da bude zezanja na obje strane, nek'a komsiji crkne krava ...
Samo sabura da svi prođemo u sljedece kolo, pa i ovi iz "njihovog" Mostara.
Samo sabura da svi prođemo u sljedece kolo, pa i ovi iz "njihovog" Mostara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bogami i vi postadoste klub sa drugim imenima jel to se furate na nasChWilla je napisao/la:rade malobabić i nedeljko čabrinović, a čeka se i ovaj aleksandar obrenović ako ne nađe inostrani angažman.

-
- Kontakt:
svi na jug u cetvrtak 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"