STARBUZZ je napisao/la:Ovaj rammstein trola kvalitetno...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
STARBUZZ je napisao/la:Ovaj rammstein trola kvalitetno...
Gdje se ovo može nabaviti i koliko je lovetarikhordas je napisao/la:
Laž je da je tražio 10 hiljada km.samosarajvo je napisao/la:Jesmo finansijski jaki za nase uslove (ali ne za rijeku,dinamo,hajduk i zvezdu).Nasa jacina se vise ogleda u stabilnosti,redovni platama,premijama te sigurno dobrim nastupima u ligi,kupu i europi sto ce igracu pomoci da se proda.odjava je napisao/la:ne kazem da nije tako,ali na cemu temeljis to da financijski dobro stojite kad Jajalo nije htio produziti,otislo vam jos 3-4 igraca ?fcsforever je napisao/la:Imal ista novo ...dolasci , naravno...a Boga mi i odlasci. Nikad nismo imali manje odlazaka od 96 do ove god. Vidi se da je klub na dobrim finansijskim temeljima a to je uslov da igraci ostaju u klubu![]()
Jajalo je trazio 10 milja KM mjesecno, trosoban stan, te bonusa milion za određene rezultate uz sve to ugovor na godinu dana...![]()
![]()
A nije otislo 3-4 vec je otisao samo Jajalo i Vule u penziju.Ostali sto su otisli zato sto smo ih mi pustili jer se nisu dokazali i nametnuli u ekipi (Travančić)
Pa dobro, to stoji, ali kad bi tu uletio neki kvalitetniji lijevi beklicencirani je napisao/la:hilmo,
ne bi mogla lijeva strana odgovorit adekvatno, puzigaca ne bi mogao spartati gore dole non stop, usljed stojcevog prirodnog ulijetanja u sredinu.
STARBUZZ je napisao/la:šema tupa lapa
tika taka ovo ono
![]()
I ako zagusti Bilbija u 16 da skace![]()
Kallas je desni bek a ovo je lijevi bek. ...Rodman je napisao/la:Znači ništa od Kallasha.
kakve veze on ima sa ovim lik je desni bek .Rodman je napisao/la:Znači ništa od Kallasha.
kalas desni, a ovaj je lijevi bekRodman je napisao/la:Znači ništa od Kallasha.
izvini, mogu znati zbog cega ???Sabinho je napisao/la:Ne svidja mi se ovo ni sekunde.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amypitar, benko21, bosnas_, EastMadness, enzo1, Gomis99, JavierBosnia, Kyle88, macahz, mire971, Mostarska, muhamedhulk, napoleon72, Tarapi, Tatamata1946, Turo i 187 gostiju.