Sabinho je napisao/la:Ne svidja mi se ovo ni sekunde.
Niti mi se svidja nit mi se ne svidja....
Nije mi samo jasno gdje su ovog nasli.
Prije nego sto pocne ona prica da je ovo strasan igrac, molim neke da mi kazu koliko su doticnog puta gledali na TV-u?
Kakav je, i to?
Ma mislim da od tog Kallasija nema nista . Imamo trenutno sad 2 prava lijeva beka i 2 prava desna (Baric,Džemo) i + Tatko ako zafali . Tako da ne vjerujem da ce se on dovesti ovo ljeto , ja ocekujem jos 1 golmana ili vratiti Abdihodžica i to bi bilo to , eventualno 1 napadac ako uleti ali nije primarno to .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bar se lako moze saznati kakav je ovaj. Sigurno neko poznaje nekoga ko redovno prati Novi Pazar.
Ja jedino sto znam je to da je NP prosle sezone bio dosta dobra i cvrsta ekipa, zasigurno puno bolja od svih ekipa u nasoj ligi. Gledao sam ih protiv Partizana, malo iza one nase pripremne sa njima. Znaci protiv prve ekipe Partizana NP je djelovao puno bolje nego mi protiv njihovih zamjena.
Sad kakav je ovaj momak, vidjet cemo.
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 30 jun 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je sasvim dovoljno pojacanja, ja vise nebi nikog dovodio....sa ovom ekipom mozemo se nadati dobrom nastupu u Evropi i demoliranju PL i Kup-a........
Amca007 je napisao/la:Treba Melunovica vratiti za kup utakmice
Ovo je sasvim dovoljno pojacanja, ja vise nebi nikog dovodio....sa ovom ekipom mozemo se nadati dobrom nastupu u Evropi i demoliranju PL i Kup-a........
Popunjeni smo na svim pozicijama definitivno, možemo se gurati na 3 fronta, a grehota bi bila ne uzeti titulu.
daj ba head pusti ih vidis da ocekuju ronaldinjo da osvane,...najbolje je nista ne pisati
Kako ste pisali neku noc ni Ronaldinjo vam nije bio ravan..
Upravo lože za nekog crnca , svi fol sve znaju, fol trebo bit predatavljen neki uz Džemu al kad ne bi ništa pišu šta hoćete vamo tamo.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Koliko vidim standardan bio u NP i to je dobro.Dolazi iz mnogo jace lige od nase.Ono sto treba naglasiti da je NP u ovoj sezoni se borio za vrh u Srbijanskoj ligi .Po ovome sto da sada sam vidio,i cuo o njemu ,garantujem da ce Puzigacu izbiti iz prve postave.
amypitar je napisao/la:Koliko vidim standardan bio u NP i to je dobro.Dolazi iz mnogo jace lige od nase.Ono sto treba naglasiti da je NP u ovoj sezoni se borio za vrh u Srbijanskoj ligi .Po ovome sto da sada sam vidio,i cuo o njemu ,garantujem da ce Puzigacu izbiti iz prve postave.
Njihovi su navijaci prizeljkivali njegov ostanak, i bio im je jedan od najboljih igraca ako ne i najbolji, i ja sam siguran da ce preseliti Puzigacu na klupu.
Rammstein najveći mahalac. Frajer sve neke informacije a nista ne može pogodit. Druze, bolje su ti kod mene informacije, bolje mene pitaj pa se ku*ci po forumu.
amypitar je napisao/la:Koliko vidim standardan bio u NP i to je dobro.Dolazi iz mnogo jace lige od nase.Ono sto treba naglasiti da je NP u ovoj sezoni se borio za vrh u Srbijanskoj ligi .Po ovome sto da sada sam vidio,i cuo o njemu ,garantujem da ce Puzigacu izbiti iz prve postave.
Njihovi su navijaci prizeljkivali njegov ostanak, i bio im je jedan od najboljih igraca ako ne i najbolji, i ja sam siguran da ce preseliti Puzigacu na klupu.
Evo upravo sam na fb.dobio poruku,a u poruci pise da smo im pokupili najboljeg igraca NP.
ja sam ga gledao protiv partizana i mogu reci da mi je ostavio dosta jak utisak bio je najbolji u odbrani bio je neprolazan veoma jak u duelu i veoma borben a prema naprijed i nije mogao nesto pokazati jer su se branili mada je par puta dobro protrcavao...ali vidjet cemo kad dodje dali ce se uklopiti
Ma problem je sto je raja kod nas nerealna. Svi kontaju "ta ce novi pazar". Mi i sad sa pojacanjima smo losiji od njih 100%. Ne znam pojedinacno kako je ko kod njih igrao, ali oni su bili odlicna ekipa prosle sezone, sasvim ravnopravno igrali sa najacim ekipama u ligi. Da nije bilo vracanja bodova za neke predhodne sezone, vjerovatno bi i Evropu izborili na kraju.