FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad za sad to je to. Na svakoj poziciji bukvalno imas alternativu.
Niko nije siguran to je najbitnije. Sada jedino ako neki bash doobar igrac ne pronadje klub pa ga privolimo da dodje kod nas. Bitno je da je rijesen kostur ekipe koji treba da se uigra za 3. pretkolo EL. Za 3. pretkolo, aBd kad prodjemo, ima jos vremena ukoliko neko uleti, a pogotovo kada je liga u pitanju.
Niko nije siguran to je najbitnije. Sada jedino ako neki bash doobar igrac ne pronadje klub pa ga privolimo da dodje kod nas. Bitno je da je rijesen kostur ekipe koji treba da se uigra za 3. pretkolo EL. Za 3. pretkolo, aBd kad prodjemo, ima jos vremena ukoliko neko uleti, a pogotovo kada je liga u pitanju.
Ovdje se neki kao nama smiju pojacanjima?
I to oni kojima je Nedo Turkovic pojacanje?
P.s. pazite da se ne zakacite sa bajom zvjerkom, dobit cete pp u kojem se hvali da je dipl. Mag.
I to oni kojima je Nedo Turkovic pojacanje?
P.s. pazite da se ne zakacite sa bajom zvjerkom, dobit cete pp u kojem se hvali da je dipl. Mag.
Imamo igraca na izvoz,tacno mozes napraviti dvije ekipe koje se mogu boriti ravnopravno za titulu. 
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos da dodje onaj...Head je napisao/la:Imamo igraca na izvoz,tacno mozes napraviti dvije ekipe koje se mogu boriti ravnopravno za titulu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sutra vjerovatno jos 3 igraca!
ja danas cuo 5 sutra na predstavljanjupitar079 je napisao/la:Sutra vjerovatno jos 3 igraca!
4 uz ovog danasnjegSTARBUZZ je napisao/la:ja danas cuo 5 sutra na predstavljanjupitar079 je napisao/la:Sutra vjerovatno jos 3 igraca!
pitar079 je napisao/la:Sutra vjerovatno jos 3 igraca!
Polahko. Ne može biti gori od Vusljanina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Po ovim komentarima, ovaj igracina prava...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kakvo crno predstavljanje igraca sutra sta vam je ba
to vas neko fura opasno
Ako bude ko predstavljen ovaj momak ce biti, ostali ti neki tajanstveni, to nista od tog.
hahaahhaahaahhahaSarajlijc@ je napisao/la:Moj podojiMrWhite je napisao/la:Koji?Sarajlijc@ je napisao/la:
Jos da dodje onaj...![]()
![]()
![]()
![]()
Komazec u pregovorima.
Kallasi dogovoren i dalje se ceka.
Protic potpisao.
Pregovara se sa Oštrakovicem (golman Veleža)
Te se ceka jedan kapitalac koji ce potpisati ako mu propadnu angazmani u bolju ligu.
Kallasi dogovoren i dalje se ceka.
Protic potpisao.
Pregovara se sa Oštrakovicem (golman Veleža)
Te se ceka jedan kapitalac koji ce potpisati ako mu propadnu angazmani u bolju ligu.
Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 30 jun 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte mi rec da cekate jednog numera ili onog drugog iz torina kapitalca sredine terena:-D allahumubarek ramazan svima koji poste
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kakve gluposti neću pročitat ! Ko vas laže za te mahlske tipa Komazec itd
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ja dušman kluba, a haj se ti učlani u klub gospodine, pa pomozi klubu malo.
as roma fakat ti to nije ok...al eto, tvoja stvar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.