FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra vjerovatno jos 3 igraca!
ja danas cuo 5 sutra na predstavljanjupitar079 je napisao/la:Sutra vjerovatno jos 3 igraca!
4 uz ovog danasnjegSTARBUZZ je napisao/la:ja danas cuo 5 sutra na predstavljanjupitar079 je napisao/la:Sutra vjerovatno jos 3 igraca!

pitar079 je napisao/la:Sutra vjerovatno jos 3 igraca!

Polahko. Ne može biti gori od Vusljanina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Po ovim komentarima, ovaj igracina prava...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kakvo crno predstavljanje igraca sutra sta vam je ba
to vas neko fura opasno
Ako bude ko predstavljen ovaj momak ce biti, ostali ti neki tajanstveni, to nista od tog.

hahaahhaahaahhahaSarajlijc@ je napisao/la:Moj podojiMrWhite je napisao/la:Koji?Sarajlijc@ je napisao/la:
Jos da dodje onaj...![]()
![]()
![]()
![]()

Komazec u pregovorima.
Kallasi dogovoren i dalje se ceka.
Protic potpisao.
Pregovara se sa Oštrakovicem (golman Veleža)
Te se ceka jedan kapitalac koji ce potpisati ako mu propadnu angazmani u bolju ligu.
Kallasi dogovoren i dalje se ceka.
Protic potpisao.
Pregovara se sa Oštrakovicem (golman Veleža)
Te se ceka jedan kapitalac koji ce potpisati ako mu propadnu angazmani u bolju ligu.
Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 30 jun 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte mi rec da cekate jednog numera ili onog drugog iz torina kapitalca sredine terena:-D allahumubarek ramazan svima koji poste
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kakve gluposti neću pročitat ! Ko vas laže za te mahlske tipa Komazec itd
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ja dušman kluba, a haj se ti učlani u klub gospodine, pa pomozi klubu malo.
as roma fakat ti to nije ok...al eto, tvoja stvar
Clan kluba sa godisnjom,platio da gledam utakmice u SlovenijiaS_Roma je napisao/la:Ja dušman kluba, a haj se ti učlani u klub gospodine, pa pomozi klubu malo.
Ti meni uslikaj svoju godisnju i clansku,jos sad das dokaz da si uplatio da gledas utakmice ja ti ga popusim.
Dusmanine,lafo sve zna a ogranicen ko tegla.
1946
imas PP u roku 5 minHead je napisao/la:Clan kluba sa godisnjom,platio da gledam utakmice u SlovenijiaS_Roma je napisao/la:Ja dušman kluba, a haj se ti učlani u klub gospodine, pa pomozi klubu malo.
Ti meni uslikaj svoju godisnju i clansku,jos sad das dokaz da si uplatio da gledas utakmice ja ti ga popusim.
Dusmanine,lafo sve zna a ogranicen ko tegla.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Snimaj ga i izofiraj ko Severinu... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Jel ovo opet prica ako se spomenu pojačanja na forumu pregovori propadaju istog trena? hahaha

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, ErosViverosViv, johntravolta123, laznokrilo, skoJaa, ubipara i 69 gostiju.