FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arhimed89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arhimed89 » 30 jun 2014, 19:33

aS_Roma je napisao/la:Ja dušman kluba, a haj se ti učlani u klub gospodine, pa pomozi klubu malo.
:urnebes:
Koji si ti kralj,svi nesto lafo kriju isto kao da su u pitanju obavjestajne informacije a ne neka transfer spekulacija.
Ja ne vidim sta je svrha ove neke tajnovitosti kao lafo ce neko na osnovu informacije sa foruma da ukrade sarajevu igraca ispred nosa.Sarajevo je i onako jedini klub u BiH koji moze ponuditi uslove da dovede ove igrace.

Protic sigurno ni u jednom drugom BH klubu ne moze imati bolje uslove nego u NP a za Komazeca da i ne govorimo.Tebi svaka cast forum i jest da se podijele informacije...al najsmijesni su ovi sto nesto lafo pjene sto lik napisa :rol:

Ekipa vam djeluje jako dobro i nadam se da cete sto dalje da dobacite u evropi.Svaki bod koji donesete u drzavu ce biti jako dobar za koeficijent cijele lige.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 30 jun 2014, 19:35

Aaaa,sto ovog Romu nesta prenese,mora da je ovaj led sto pade..

Svi mi burazeru ponesto znamo,ili "nabadamo",ali valjda smo se dovranisali da ne laprdamo sve i svasta ovdje,al' hajd,tvoja je to licna stvar,ali ovako se direktno udara na kolektiv,ne treba to nikom..

Sreca pa nisi po pravim imenima.. ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 jun 2014, 19:36

ajjjjjjjj hahahahahaahahahahahahahaha

ma ja iz zajebancije napisao brata mi , ne mogu da vjerujem kako su se upalili :lol: :lol: :lol:

MrWhite
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la MrWhite » 30 jun 2014, 19:37

Ma kakav Koma, lik je lijepo rekao da je otisao u Aziju zbog para, tamo ima 20k mjesecno, a mi mu sigurno ne mozemo toliko dati, izdrzava cijelu porodici, a Ostrakovic je prema rijecima rodjenih u Austriji.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 30 jun 2014, 19:38

Eto do sad nigdje nije pisalo da je Kallasi u pregovorima to je nesto novo u pm.
Da je ovaj momak iz NP potpisao i to nije sigurno.
Da se ceka kapitalac sto je Ibrakovic i sam rekao

svakakvi bolesnika ovdje

STARBUZZ
Kontakt:

Post Postao/la STARBUZZ » 30 jun 2014, 19:39

aS_Roma je napisao/la:ajjjjjjjj hahahahahaahahahahahahahaha

ma ja iz zajebancije napisao brata mi , ne mogu da vjerujem kako su se upalili :lol: :lol: :lol:
:rol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 jun 2014, 19:40

Vidim mišljenja su podijeljena što se tiče Protić-a. Moje mišljenje je da ne može biti gori od Puzigaće i ovaj momak će istejrati Puzigaću iz 1 postave živi bili pa vidjeli. Pa samo pogledajte prethodne utakmice Sarajeva i skontajte ko je u dosta utakmica od prvih 11 bio najgori igrač, pa možda skontate neke stvari. Vidim ima dosta onih koji su fol nezadovoljni ovim pojačanjem, a kada su Melun i Radulović dolazili tada su šutili, e pa neka vas je stid. Vi kontali da smo toliko moćni pa da možemo dovoditi igrače tipa Philipp-a Lahm-a :sick: . Ako vam je muka otiđite do Ibrakovića i iskeširajte mu par stotina hiljada za igrača, pa će vam Ibraković dovesti igrača po vašoj mjeri. Naš klub je još u fazi izgradnje i mi još ne možemo sebi priuštiti dovođenje igrača za veću lovu, tako da moramo ganjati kvalitetnije igrače koji bi došli džaba u klub (sad za sada). Stvarno, ali očekivanja pojednica nekada prelaze svaku granicu normale što kasnije prelazi u ludilo.

btw.
Pustite se komentara Kakanj-ca magistra ubleharanja i primitivizma (što se da primjetiti preko pp), koji svoju diplomu može samo obrisati od gu.icu.
SRETAN BROJ - 1725

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 30 jun 2014, 19:43

Ma gotovo sad,izletilo covjeku i odjednom se alarmiralo oko 15 skauta da ukradu komazeca :rol:
Kakve djece ima ovdje na forumu,sto je najzalosnije ima njih i puno starijih koji su gori od djece :thumbdown:

Cuj onog lafo steta sto nije po imenima kao i udarao bi covjeka hahahhahaha

As_roma imas glas za forumasa godine :kralj: :urnebes:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jun 2014, 19:45

Podjeljena su mišljenja jer nam je svima taj igrač velika nepoznanica.
Teren je mjerilo, a ne vjerujem da bi ga naši angažovali da je lošiji od Puzija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jun 2014, 20:06

Sa moje strane momku dobrodoslica,licno ga nikada nisam gledao po je glupo da sudim valjali ili ne,ono sta ja znam iz mog aspekta gledanja je to da je nama falio jos jedan lijevi bek u najgorem slucaju kao zamjena za Puzigacu.I tako gledam na ovo da je doveden igrac koji ce ako nista natjerati Puzija jos bolje da radi,a od nas niko nebi bio sretniji da Rados bude jos bolji i uzme mijesto prvog beka.I sa tog gledanja veoma zdrav i dobar transfer koji bi svako od nas trebao podrzati jel nam je ta pozicija kriticna bila u smislu da smo tu imali samo jednog igraca,i iz tog razloga bravo za dovodjenja lijevog beka,momku nek je sa srecom
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 30 jun 2014, 20:10

Dali neko može da mi kaže kako da i ja gledam tekme iz Slovenije koji je proces kad odem u klub molim sve koji znaju neka mi jave na pp Unaprjed Hvala !!!!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 jun 2014, 20:17

Proticu dobro nam dosao sad smo pokrili i zamjenu za Puzigacu ma nece nam biti ravnog iduce sezone abd
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 30 jun 2014, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 30 jun 2014, 20:22

bakehz87 je napisao/la:Dali neko može da mi kaže kako da i ja gledam tekme iz Slovenije koji je proces kad odem u klub molim sve koji znaju neka mi jave na pp Unaprjed Hvala !!!!
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 jun 2014, 20:26

Napisite ovdje. Necemo kupovati stream-kucu pa da procuri info :D
4.10.2009.

cane7
Kontakt:

Post Postao/la cane7 » 30 jun 2014, 21:11

Teren je jedino mjerilo, sve će se vidjeti kakav je ko, i ko je šta dovodio ... ;) .... a za timijevce :beba:
FK Sarajevo 1946 !

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 30 jun 2014, 21:21

Kaže mi navijač Novog Pazara da je Protić jedan od najboljig igrača na poziciji lijevog beka u Jelen ligi.Jedan od omiljenih igrača među navijačima tog kluba.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 30 jun 2014, 21:58

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 2240_n.png" onclick="window.open(this.href);return false;

U izboru ****-a, lijevi bek, Radoš Protić nalazi se na 21. mjestu liste 25 najboljih fudbalera sezone 2013/2014.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 jun 2014, 22:14

:)
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 jun 2014, 22:18

Kao prvo da Radosu pozelim dobrodoslicu u bordo porodicu, i da kazem da me nas tehnicki sponzor neprijatno iznenadio, igraci jos uvijek treniraju u staroj opremi,a novog dresa ni na vidiku,cak su i kone dres objavile za novu sezonu...
Mislim da smo trebali potpisat neki ugovor sa daleko jacim proizvodjacem opreme

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 30 jun 2014, 22:36

dr.van nostrand je napisao/la::)
slika
Kako ovo funkcionise, nemam pay pal akaunt. Moze li preko visa kartice ili sl???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], JavierBosnia, juka55, keli, Proximic, rimljanin90, soe i 60 gostiju.