naravno da ne isplati kad se za taj novac moze uzeti npr lumia 920 koja je pojam kvalitetaedgardavids je napisao/la:Kakav je ovaj alcatel one touch idol? Ispati li se dati 3 stoje za njega?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
edgardavids
- Kontakt:
Brate ova lumia polovna 300 KM 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jarane ti se odluci sta hoces kupiti, mi smo ti predlozili pa se odluci
Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
- Consigliere
- Kontakt:
Da vas sad vidim
:
Imam wirelles kuci, TP Link (ako je to uopste bitno) i radi sasvim normalno dok se na njega ne spojim sa svojim LG-om, a zatim nakon nekoliko minuta konekcija puca, i potreban je restart uredjaja. Dakle, na laptopu i Samsungu dvici radi bez problema, ali s mojim mobom ima problema. Da li je to uopste moguce? Sta bi moglo biti?
Imam wirelles kuci, TP Link (ako je to uopste bitno) i radi sasvim normalno dok se na njega ne spojim sa svojim LG-om, a zatim nakon nekoliko minuta konekcija puca, i potreban je restart uredjaja. Dakle, na laptopu i Samsungu dvici radi bez problema, ali s mojim mobom ima problema. Da li je to uopste moguce? Sta bi moglo biti?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- moustapha
- Kontakt:
Sta imas na tom LG-u? Android? Custom ili stock? Da li si radio neki upgrade nedavno? Da li je radilo prije?
Mnogo pitanja, malo odgovora.
#divovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije loša vizuelnoLenBias je napisao/la:lumia 520 i jos ti ostane sto markicaDonnie Darko je napisao/la:Možel mi neko reći koji je najbolji telefon do 300 maraka?
De napiši mi otprilike prednosti i nedostatke. Laik sam što se telefona tiče
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Promjebi wirelles kanal pa probajConsigliere je napisao/la:Da vas sad vidim:
- Consigliere
- Kontakt:
Android. A ovo ostalo ne razumijemmoustapha je napisao/la:Sta imas na tom LG-u? Android? Custom ili stock? Da li si radio neki upgrade nedavno? Da li je radilo prije?
nedostatak joj je samo sto nema blic i prednju kameru al mislim da ti to i nije toliko potrebno, pogotovo kad uzmes u obzir koliko kosta, vjerovatno best buy mobitel onako kad se sve uzme u obzir, letiDonnie Darko je napisao/la:Nije loša vizuelnoLenBias je napisao/la:lumia 520 i jos ti ostane sto markicaDonnie Darko je napisao/la:Možel mi neko reći koji je najbolji telefon do 300 maraka?![]()
sto se tice ovog gore problema, problem je sto je android i jos veci problem sto je lg
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JoseMourinho
- Kontakt:
do tvog wirellesa je sigurno zakrčen kanal, probaj ono trebalo bi rjesit ima bruku kanal 1,2,3... izaberi nekiConsigliere je napisao/la:Android. A ovo ostalo ne razumijemmoustapha je napisao/la:Sta imas na tom LG-u? Android? Custom ili stock? Da li si radio neki upgrade nedavno? Da li je radilo prije?
Mnogo pitanja, malo odgovora.Nista nisam radio, a radi mi recimo u kaficima bez problema.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
predost je to sto telefon radi najbolje za te pare, a nedostatke je nezahvalno navesti jer je to telefon od 200-300 kmDonnie Darko je napisao/la:Nije loša vizuelnoLenBias je napisao/la:lumia 520 i jos ti ostane sto markicaDonnie Darko je napisao/la:Možel mi neko reći koji je najbolji telefon do 300 maraka?![]()
inace rekao sam ti lumia 630 u bht, kosta jeftinije od 520, nov telefon, dolazi s wp8.1, ima blic, solidna kamera, znaci telefon je na mjestu
radije uzmi 630 nego 520, jer ima vec predinstaliran wp8.1, ne moras se zajebavat sa skines dev preview i onda 12 hiljada updatea kao sto sam ja morao na 520..
jer da budem iskren wp8 je los, barem na 520ki. wp8.1 je dobar napredak.
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
jer da budem iskren wp8 je los, barem na 520ki. wp8.1 je dobar napredak.
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
wp8.1 je space shuttle za wp8
- Consigliere
- Kontakt:
Kako to da probam? Aj mi u 2-3 recenice, ak ti nije mrsko...JoseMourinho je napisao/la:do tvog wirellesa je sigurno zakrčen kanal, probaj ono trebalo bi rjesit ima bruku kanal 1,2,3... izaberi nekiConsigliere je napisao/la:Android. A ovo ostalo ne razumijemmoustapha je napisao/la:Sta imas na tom LG-u? Android? Custom ili stock? Da li si radio neki upgrade nedavno? Da li je radilo prije?
Mnogo pitanja, malo odgovora.Nista nisam radio, a radi mi recimo u kaficima bez problema.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Udji u postavke rutera 192.... u wirelles opcijama imaš chanel i da mjenjasConsigliere je napisao/la:Kako to da probam? Aj mi u 2-3 recenice, ak ti nije mrsko...JoseMourinho je napisao/la:do tvog wirellesa je sigurno zakrčen kanal, probaj ono trebalo bi rjesit ima bruku kanal 1,2,3... izaberi nekiConsigliere je napisao/la: Android. A ovo ostalo ne razumijemNista nisam radio, a radi mi recimo u kaficima bez problema.
Ako ne nadjes ajde poslije tekme se javi porukom pa ćemo sredit
nokia 520
, ko tu igračku može nekom preporučiti?
Niko do dušman najveći!
Arc s je po svim mogućim parametrima ispred. daleko ispred, od kamere, rezolucije ekrana i svega drugog, a cijena polovne-nove već od 180KM.
Sramota ih je i porediti.
Od novijih modela definitivno treba isprobti HTC, Sony mi dosadio, a Samsunga ne bih da je jedini na svijetu, tipični predstvnik ženskog mobitela, mrak mi na oči, Lumiu i Iphone, pa ljudi moji dođite pameti.
Na LG neću trošiti riječi, vjerovtno njomraženiji proizvođč tehnike, čuje Life's good.
Ko nekakav G flex, niđe veze s vezom.
Niko do dušman najveći!
Arc s je po svim mogućim parametrima ispred. daleko ispred, od kamere, rezolucije ekrana i svega drugog, a cijena polovne-nove već od 180KM.
Od novijih modela definitivno treba isprobti HTC, Sony mi dosadio, a Samsunga ne bih da je jedini na svijetu, tipični predstvnik ženskog mobitela, mrak mi na oči, Lumiu i Iphone, pa ljudi moji dođite pameti.
Na LG neću trošiti riječi, vjerovtno njomraženiji proizvođč tehnike, čuje Life's good.
kakvo objasnjenje :SKlare je napisao/la:nokia 520, ko tu igračku može nekom preporučiti?
![]()
Niko do dušman najveći!![]()
Od novijih modela definitivno treba isprobti HTC, Sony mi dosadio, a Samsunga ne bih da je jedini na svijetu, tipični predstvnik ženskog mobitela, mrak mi na oči, Lumiu i Iphone, pa ljudi moji dođite pameti.![]()
Na LG neću trošiti riječi, vjerovtno njomraženiji proizvođč tehnike, čuje Life's good.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
huawei y300, iskustva?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
malo je 512 MB RAM-a na Androidu za ista ozbiljnije, stopace ti dosta stvari i opcenito koji god Android mobitel gledas, gledaj da ima bar gigabajt RAM-a, koliko bi dao za mobitel ?Bosniacum Lilium je napisao/la:huawei y300, iskustva?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
do 200 KM (samo nov). Koristim samo za viber, twitter, fb... Sestri sam dao iphone 4. Bjezi kad se pokvari treba ti kredit da ga popravisanonimni je napisao/la:malo je 512 MB RAM-a na Androidu za ista ozbiljnije, stopace ti dosta stvari i opcenito koji god Android mobitel gledas, gledaj da ima bar gigabajt RAM-a, koliko bi dao za mobitel ?Bosniacum Lilium je napisao/la:huawei y300, iskustva?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.