aahahhahahahahabakehz87 je napisao/la:Bogami i vi postadoste klub sa drugim imenima jel to se furate na nasChWilla je napisao/la:rade malobabić i nedeljko čabrinović, a čeka se i ovaj aleksandar obrenović ako ne nađe inostrani angažman.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
bakehz87 je napisao/la:Možel mi neko od vas da mi kaže imena igrača koji su došli u FK Željezničar pošto vidim da i vi dovodite igrače srpske nacionalnosti vama je krivo što je došao Vincent Tan da vašem Amawu pokvari dan i planove moje lično mišljenje je da vi dobijate Lovčen ali da će vas zigu Metalurg

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Da li neko zna do kada ce na dan utakmice raditi fan shop 
Hvala.

Hvala.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
nema istoka 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tačno ne mogu da vjerujem pa godinu dana se priprema za evropu.fedeltafrotta je napisao/la:nema istoka
-
- Kontakt:
Istočna tribina neće biti u funkciji
http://fkzeljeznicar.ba/istocna-tribina ... ciji/9485/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/istocna-tribina ... ciji/9485/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo A.Osima na bhtu 
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Re: Odg: FK Željezničar
Prvih 5 minuta dokazalo koliko je lik pametank3lla je napisao/la:Evo A.Osima na bhtu
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Odg: FK Željezničar
Sta tacno rade ?terabajt je napisao/la:Tačno ne mogu da vjerujem pa godinu dana se priprema za evropu.fedeltafrotta je napisao/la:nema istoka
NO PYRO NO PARTY
- bistrikboy
- Kontakt:
fuj lavor fujfkzeljeznicarba je napisao/la:Istočna tribina neće biti u funkciji
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mislim da vam je bolje sto ce navijaci biti koncetrisani na dvije tribine.
Puno ce to biti ljepse za vidjeti nego da budu rastrkani na tri.
Volio bih da i sa nama bude ista stvar kad budemo igrali.
Budimo realni, nema sanse da ce i vama i nama biti malo 17, 18 hiljada stolica koliko zapad i jug/sjever imaju.
Jedino ako se prodje do nekog treceg, cetvrtkog pretkola pa dodje neka jaka ekipa i digne se euforija u gradu.
Budimo realni, nema sanse da ce i vama i nama biti malo 17, 18 hiljada stolica koliko zapad i jug/sjever imaju.
Jedino ako se prodje do nekog treceg, cetvrtkog pretkola pa dodje neka jaka ekipa i digne se euforija u gradu.
-
- Kontakt:
jest al sad treba biti cijena zapada kao da je istokpisac je napisao/la:Mislim da vam je bolje sto ce navijaci biti koncetrisani na dvije tribine.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Daj ba, 10KM je super cijena i niko nema obraza reci da je to puno za evropsku tekmu.mukitmovac je napisao/la:jest al sad treba biti cijena zapada kao da je istokpisac je napisao/la:Mislim da vam je bolje sto ce navijaci biti koncetrisani na dvije tribine.
Svaka cast vasoj upravi na odluci da ne dizu cijene karata.
Ako neko ima 8 ima i 10 maraka. Nemoj zezati

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma Kosevo ko Kosevo, ako nas bude 4.000 bice mila majka!
Po meni i bolje sto ce sva raja biti koncentrisana na dvije tribine.
Nego cude me ove nekako odmjerene izjave igraca. Ma majka mu stara nije valjda da smo toliko bas slabi??
Po meni i bolje sto ce sva raja biti koncentrisana na dvije tribine.
Nego cude me ove nekako odmjerene izjave igraca. Ma majka mu stara nije valjda da smo toliko bas slabi??
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 jun 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
jest al sad treba biti cijena zapada kao da je istok[/quote]
Daj ba, 10KM je super cijena i niko nema obraza reci da je to puno za evropsku tekmu.
[/quote]
Za sve ostalo tu je Jug
Daj ba, 10KM je super cijena i niko nema obraza reci da je to puno za evropsku tekmu.

Za sve ostalo tu je Jug

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Jel samo mene nervira sto clanovi nemaju nikakve pogodnosti ovaj put 

Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma suti, neka zarade koliko god mogu, vidis da nam je upitan i prolazak u QR2...likusa je napisao/la:Jel samo mene nervira sto clanovi nemaju nikakve pogodnosti ovaj put
Pa mogli su nekom strategijom privuci jos ljudi da se uclaneDzoleZeljo je napisao/la:Ma suti, neka zarade koliko god mogu, vidis da nam je upitan i prolazak u QR2...likusa je napisao/la:Jel samo mene nervira sto clanovi nemaju nikakve pogodnosti ovaj put

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Tomic se ozljedio na treningu,u bolnici zavrsio ne ne znam sta je tako sam cuo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.