Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Opet j.ebeni 4-3-3
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja mislim da bi mi sa foruma ovom pokusaju od odbrane uspijeli zabiti gol...
Zao mi Mertesackera i Neuera sto ih Modni-guru tjera da igraju sa tri amatera pozadi.
Zao mi Mertesackera i Neuera sto ih Modni-guru tjera da igraju sa tri amatera pozadi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odbrana visi, bekovi su prema naprijed neprobojni a prema nazad su kao sir suplji.
Brzi Alzirci koriste svako lose postavljanje kako bekova tako i stopera.
Neuer je u prvom poluvremenu bio najbolji odbrambeni igrac Njemacke sto dovoljno govori koliko je odbrana lose odigrala.
Napad je takodjer zakazao, no ne u tolikoj mjeri kao odbrana.
Bilo je nekih prilika a najveca ona kada je Gotze na odbitak natrcao ali nije pogodio.
Ako Loew zeli nesto napraviti mora jednostavno uvesti neke rezove.
Bilo ko od ofanzivnih igraca ce biti dovoljan ali pod uslovom da se Lahm prebaci na jednu od bekovskih pozicija pa da se problem rijesi barem za 50%, ovako su previse nesigurni i vrlo je mohguce da prime gol iz kontre sto moze znaciti kraj SP-a.
Brzi Alzirci koriste svako lose postavljanje kako bekova tako i stopera.
Neuer je u prvom poluvremenu bio najbolji odbrambeni igrac Njemacke sto dovoljno govori koliko je odbrana lose odigrala.
Napad je takodjer zakazao, no ne u tolikoj mjeri kao odbrana.
Bilo je nekih prilika a najveca ona kada je Gotze na odbitak natrcao ali nije pogodio.
Ako Loew zeli nesto napraviti mora jednostavno uvesti neke rezove.
Bilo ko od ofanzivnih igraca ce biti dovoljan ali pod uslovom da se Lahm prebaci na jednu od bekovskih pozicija pa da se problem rijesi barem za 50%, ovako su previse nesigurni i vrlo je mohguce da prime gol iz kontre sto moze znaciti kraj SP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izbaciti ovog kloca Mustafija yebo ga on u onu ulickanu facu, lik konstantno ispada a prema naprijed nula.Takođe i Ozila poslati na klupu totalno je neprimjetan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lamh ti igra u sredini,Mustafi beka a Khedira na klupi...mislim da to objašnjava svo fudbalsko znanje Šmekera iz Schönau-a
A.F.C. Bournemouth!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bolje da sad ispadnu, nego da ih Francuzi pregaze u 1/4 finalu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- anelbavarac
- Kontakt:
Probat sa Kloseom ili Schurlleom, ovo je stvarno jadno sto nam priredjuje Joakim.
Vrati Lahma na beka majmune balavi
Vrati Lahma na beka majmune balavi
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 30 jun 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil je najbolji igrac prvog poluvremena. Barem kad gledas ove naprijed.Saurman je napisao/la:Izbaciti ovog kloca Mustafija yebo ga on u onu ulickanu facu, lik konstantno ispada a prema naprijed nula.Takođe i Ozila poslati na klupu totalno je neprimjetan.
Uzimaju oni ovo dosta lagano ali cisto na individualni kvalitet...jasno je da u ovoj ekipi Lahm na zadnjem veznom ne daje nista vise od Khedire ili Schweinsteigera a na beku bi bio 10 klasa iznad Mustafija
Howedes,Ozil,Boateng pa i svi ostali nista specijalno...vidi se da ih je Low maksimalno zbunio.Jedino Neuer i Martesacker igraju na nekom ocekivanom nivou.
Howedes,Ozil,Boateng pa i svi ostali nista specijalno...vidi se da ih je Low maksimalno zbunio.Jedino Neuer i Martesacker igraju na nekom ocekivanom nivou.
s tim da igra krilo....klasikageoxx je napisao/la:Ozil je najbolji igrac prvog poluvremena. Barem kad gledas ove naprijed.Saurman je napisao/la:Izbaciti ovog kloca Mustafija yebo ga on u onu ulickanu facu, lik konstantno ispada a prema naprijed nula.Takođe i Ozila poslati na klupu totalno je neprimjetan.
A.F.C. Bournemouth!
Ne znam zašto nije dao prednost Durmu umjesto ovog klauna Mustafija.E moj modni guru Vaha te taktički išamarao u ovih 45 min.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gross i Durm na klupi, a panjevi na bekovima...
Howedes možda jest iskusniji, ali to ne znači da je bolji.
U Bauernu kad bi Lahm bio golman, a Neuer špic, Low bi to isto uradio u Elf-u
U Bauernu kad bi Lahm bio golman, a Neuer špic, Low bi to isto uradio u Elf-u
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
(Dječji) Jogi i njegove taktike prilikom slobodnih
@Semir bvb bitno da ti nađeš vezu sa Bayernom i da su kompleksi i dalje tu ... Grosskonj može samo igrati beka iza direka i biti vodonoša prije Howedesa, Mustafija, Lahma i Boatenga.
@Semir bvb bitno da ti nađeš vezu sa Bayernom i da su kompleksi i dalje tu ... Grosskonj može samo igrati beka iza direka i biti vodonoša prije Howedesa, Mustafija, Lahma i Boatenga.
Hvala Bogu pa najkasnije u Petak dolazi njegov kraj...
Zatim ce gospodin sa slike hladno da izdominira sa ovom fantasticnom generacijom Elf-a...

Zatim ce gospodin sa slike hladno da izdominira sa ovom fantasticnom generacijom Elf-a...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj Grosskreutz.
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Lahm drugacije ne bi ni otisao na beka da se Mustafi nije povrijedio. Ovo mora da je neki znak.
Nakon te izmjene je vidljivo da igraju bolje a u takvom ozracju su uspjeli stvoriti nekoliko prilika, pogotovo ona Mullerova kada je glavom sutirao sa nekoliko metara.
Neuer!
Najbolji golman na dunjaluku.
Njegovo kretanje.

Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Lahm drugacije ne bi ni otisao na beka da se Mustafi nije povrijedio. Ovo mora da je neki znak.
Nakon te izmjene je vidljivo da igraju bolje a u takvom ozracju su uspjeli stvoriti nekoliko prilika, pogotovo ona Mullerova kada je glavom sutirao sa nekoliko metara.
Neuer!
Najbolji golman na dunjaluku.
Njegovo kretanje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Do kad će Ozil igrat krilo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Poceli su se krumpirati i guzlati, onako bas svapski. Jegulja bez bekova i spice do cetvrtine. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
ova ekipa je spremna za titulu u svakom trenutku...naravno kad bi ih sa klupe predvodio lik koji ne kopira guardiolu....danas su i Fracuzi pokazali svoje slabosti,tako da u toj tekmi "lucidnost" jednog igrača može prelomit utakmicu
A.F.C. Bournemouth!
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako ovako budu igrali, ubit' ce ih Francuzi k'o mraz paprike.
Smijesna igra zaista...
Smijesna igra zaista...
Mislim da je jasno ko dan da ako Francuzi izbore prolaz u cetvrtfinale da ce najzasluzniji za to da bude Jogi sa svojom taktikom.Hummels koliko vidim da je bolestan, pa je zbog toga Mustafi dobio sansu na desnom beku a Boateng zauzeo mesto stopera.Ako Jogi ne napravi korekcije u vezi i na poziciji desnog beka tj da pomeri Lama tamo gde mu je mesto i izbaci Boatenga, crno se pise Svabama protiv neugodnih Francuza.
Zadnja izmjena: DrDule, dana/u 01 jul 2014, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.