FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

materazzi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la materazzi » 20 feb 2010, 10:59

veceras protiv sampdorije , usli smo u seriju teskih tekmi , veceras moramo i pobjediti i odmarati igrace i cuvati se povreda , nece biti jednostavno , dobro je sto se stankovic oporavio nadam se njegovoj dobroj igri

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 feb 2010, 11:30

Mislim da večeras ako dobijete osvajate 90 % titulu ;) Jer, mislim, ne pamtim kad ste igrali "lahku" tekmu a i kad ste također izgubili ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 21 feb 2010, 11:16

ne moze niko intera pobjediti ni sa 9 igraca :lol: sada pobjediti chelsea uvjeren sam u to ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2010, 12:25

CRNI_SA je napisao/la:ne moze niko intera pobjediti ni sa 9 igraca :lol: sada pobjediti chelsea uvjeren sam u to ;)
Tesko ce pobijediti Chelsea, ali ko zna, svasta se moze izroditi.
Inter sa dva crvena na poluvremenu i sve do kraja utakmice s tim da je Sampdoria dobila takodjer jedan crveni karton oko 80-te minute. Nerrazuri su bili bolji i sa manjkom igraca i zasluzili su da pobijede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 21 feb 2010, 15:13

ova tekma iako bez pobjede je velika stvar i veliko samopouzdanje daje ekipi pred ovu vaznu tekmu protiv chelsea , a ja sam siguran u pobjedu 2-0

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 21 feb 2010, 17:35

Vazno je samo ne primiti gol a rezultat 1-0 bi bio odlican....a siguran sam da necemo....a ako primimo idemo na 3-1 ili 4-1....tako da pobjeda ne dolazi u pitanje

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 22 feb 2010, 15:34

Vratar milanskog Intera i brazilske nogometne reprezentacije Julio Cesar (30) doživio je u nedjelju prometnu nesreću vozeći Lamborghini u blizini San Sira. Gazzetta dello Sport piše da je Cesar prošao bez težih posljedica, s nekoliko posjekotina na licu i masnica po tijelu, kao i da je danas (ponedjeljak) propustio Interov trening iz predostrožnosti. Njegov nastup u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u srijedu, u kojoj Inter dočekuje Chelsea, ne bi smio doći u pitanje, iako će trener Mourinho u dogovoru s liječnicima i vratarom odluku donijeti u utorak.

Ovo ne valja :( :( :o
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 feb 2010, 16:28

^ Ma lazu, kakva nesreca :mrgreen:

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 24 feb 2010, 10:52

cesar ce igrati tako da bi danasnja postava trebala ovako izgledati
cesar
maicon - lucio-samuel-zanetti
stankovic-cambiasso-muntari
snijeder
milito -etoo

moguce promjene su zanetti u vezu a ona bi cordoba na beka tako da muntari ispada , i u napadu mozda pandev mjesto etooa
u svakom slucaju mozemo do pobjede , moje predvidjanje je 2-0
FORZZA INTER

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 24 feb 2010, 10:55

ocekujem laganu pobjedu velikog intera nad malim-chelseaom :P
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Nisde77
Kontakt:

Post Postao/la Nisde77 » 24 feb 2010, 12:35

ma kakav crni chelski...neče doči do kaznenog prostora...pa imamo Maicona Lucia Sameula Zanetti-ja...danas sigurni 2:0 il principe milito il leone eto'o :D :D :D :D

JULIO CESA
MAICON LUCIO SAMUEL ZANETTI
DEKI CAMBIASSO MUNTARI
SNEIJDER
MILITO ETO'O

MILITO + ETO'O = ORGASMO INFERNO :!: :!: :!: :!:
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 feb 2010, 23:41

Nije rezultat neki, al treba biti zadovoljan, nakon pobjede se ipak ne smije naci zamjerka, nezgodan je Chelsea i jako malo je ekipa ove godine koje su ih srusile. Al, moze im se i tamo dati gol sigurno, samo ne smije se orijentirati na defanzivu ili da se ponove uzvratne utakmice gdje se Inter nakon povoljnog rezultata raspane i ceka protivnika da ih dokrajci nakon sto sat vremena drze nulu. We believe, prolazimo ovo!
Igraci su bili na zadatku i visokomotivirani, al Eto'o me najvise nervirao rijesenjima u napadu. Pandeva ili Balotellia na njegovo mjesto, nema druge.
...Život za Široki...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 feb 2010, 10:24

Velika je stvar sinoćnja pobjeda nad Chelseaom jer je potvrdila da ova ekipa Intera ima karakter ( za razliku od prošlih godina ).Milan je pobijeđen sa igračkim deficitom , Sampdoria nije mogla ništa sa 2 igrača viška...To je pokazatelj da Mou stvara nešto vrijedno, jer je dug put do vrha

Inter je sinoć dobio , igrački gledano , možda najjaču ekipu na svijetu.Nema velike mudrosti pa reći da je Chelsea fizički jača i uigranije ekipa.Njihov srednji red bez problema osvaja prostor, prelazi iz odbrane u napad što je opet velika mana Motte, Stankovića i Cambiassa ( no nema se velikih zamjerki za njihovu sinoćnju predstavu ).

No ono što je sinoć falilo Chelseau je bilo na klupi do.Vidi se da Mou poznaje dušu ove ekipe koju je na kraju krajeva on selektirao i pravio.Ono gdje je sinoć Inter bio jači je psihički , voljni momenat , pogotovo reakcija nakon primljenog gola.Siguran san da Mou neće početi, kako mnogi očekuju ,na SB defanzivno, mišljenja sam da će napasti opet kao sinoć, zabiti što prije da se lakše diše.

Inter je odigrao dosta disciplinovano sinoć, kontrolisana je utakmica, Chelsea jeste imao nadmoć u posjedu lopte no ta "nadmoć " nije puno donijela.Drogba i Lampard su bili dobro udvajani. Ballack nije imao puno dodira sa loptom, najviše prostora su ,svjesno , imali Kalou ( iako je dao gol uz možda malu grešku Cesara no imajući u vidu da je imao udes ne treba mu uzimati za zlo ) i Ivanović.

Penal za Chelsea je bio, nema dvojbe, no gestikulacija Kaloua je navela sudiju da Kalou glumi , iako je jedva čekao da padne.

Neću nikaga izdvajati od Interovih igrača ( jer su odigrali odlično ) no opet ću se osvrnuti na nonšalatno ponašanje Balotellija.Čovjek uđe u 70-im minutama, hoda po lijevoj strani i čeka loptu, ne pomaže sredini oko odbrane gola, ne ganja zadnju liniju Chelsea i čim dobije loptu petlja sa njom, solira. Kod njega nema duplog pasa pa bježati u stranu i na taj način širiti igru i oslobađati prostor kako za sebe tako i kolege u napadu, samo dribling , često na silu pa šta bude.Eto'o jeste fulio čistu šansu i nije igrao na velikom nivou ali je zato aktivno igrao i oduzimao lopte.

Volio bih da griješim ali će mali Balotelli ako nešto ne promijeni u svojoj glavi ostati samo jedan u nizu talenata....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 feb 2010, 10:31

Balotelli bi mogao postati vrhunski igrac kad bi ono sto ima u nogama nadopunio onim "u glavi". Sa lakocom je prelazio igrace Celzija na desnoj strani ALI onda jedno veliko nista. Nema timske igre, ne razmislja da da loptu nekome, neki dupli pas ili akcija.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 feb 2010, 10:58

dobar rezultat samo balloteli mora igrati od pocetka ,ne znam sta je sa eto'om. :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 feb 2010, 11:08

velika takticka pobjeda i igra , a sto se balotellia tice on je radio ono sto je trebao da primi loptu zadrzi je da se ekipa moze pomjeriti i pozicioniorati u sredini i napadu , napravio sjajan potez kad je probijo po desnoj strani i uposlio cambiassa , druga njegova vrhunska akcija i lopta za pandeva ona dijagonala sa svoje polovine kad je pandev ostao jedan na jedan na 25 metara od gola da je prosao to bi bio zicer , dakle mario je odigrao vrhunski , a da ne bude da sam subjektivan ja ga ne volim jer sam rasista

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2010, 11:58

slaba igra intera..vi kao domacini ste igrali bunker,,dok je chelsea igrao dosta otvoreno sto nisam ocekivao...budete li igrali ovako u Londonu objektivno nemate sta traziti..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 25 feb 2010, 11:59

Saurman je napisao/la:slaba igra intera..vi kao domacini ste igrali bunker,,dok je chelsea igrao dosta otvoreno sto nisam ocekivao...budete li igrali ovako u Londonu objektivno nemate sta traziti..
budemo li ovako odigrali i u londonu sigurno prolazimo , opet pobjeda

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 25 feb 2010, 12:23

Mister No je napisao/la:Velika je stvar sinoćnja pobjeda nad Chelseaom jer je potvrdila da ova ekipa Intera ima karakter ( za razliku od prošlih godina ).Milan je pobijeđen sa igračkim deficitom , Sampdoria nije mogla ništa sa 2 igrača viška...To je pokazatelj da Mou stvara nešto vrijedno, jer je dug put do vrha

Inter je sinoć dobio , igrački gledano , možda najjaču ekipu na svijetu.Nema velike mudrosti pa reći da je Chelsea fizički jača i uigranije ekipa.Njihov srednji red bez problema osvaja prostor, prelazi iz odbrane u napad što je opet velika mana Motte, Stankovića i Cambiassa ( no nema se velikih zamjerki za njihovu sinoćnju predstavu ).

No ono što je sinoć falilo Chelseau je bilo na klupi do.Vidi se da Mou poznaje dušu ove ekipe koju je na kraju krajeva on selektirao i pravio.Ono gdje je sinoć Inter bio jači je psihički , voljni momenat , pogotovo reakcija nakon primljenog gola.Siguran san da Mou neće početi, kako mnogi očekuju ,na SB defanzivno, mišljenja sam da će napasti opet kao sinoć, zabiti što prije da se lakše diše.

Inter je odigrao dosta disciplinovano sinoć, kontrolisana je utakmica, Chelsea jeste imao nadmoć u posjedu lopte no ta "nadmoć " nije puno donijela.Drogba i Lampard su bili dobro udvajani. Ballack nije imao puno dodira sa loptom, najviše prostora su ,svjesno , imali Kalou ( iako je dao gol uz možda malu grešku Cesara no imajući u vidu da je imao udes ne treba mu uzimati za zlo ) i Ivanović.

Penal za Chelsea je bio, nema dvojbe, no gestikulacija Kaloua je navela sudiju da Kalou glumi , iako je jedva čekao da padne.

Neću nikaga izdvajati od Interovih igrača ( jer su odigrali odlično ) no opet ću se osvrnuti na nonšalatno ponašanje Balotellija.Čovjek uđe u 70-im minutama, hoda po lijevoj strani i čeka loptu, ne pomaže sredini oko odbrane gola, ne ganja zadnju liniju Chelsea i čim dobije loptu petlja sa njom, solira. Kod njega nema duplog pasa pa bježati u stranu i na taj način širiti igru i oslobađati prostor kako za sebe tako i kolege u napadu, samo dribling , često na silu pa šta bude.Eto'o jeste fulio čistu šansu i nije igrao na velikom nivou ali je zato aktivno igrao i oduzimao lopte.

Volio bih da griješim ali će mali Balotelli ako nešto ne promijeni u svojoj glavi ostati samo jedan u nizu talenata....
Slazem se u potpunosti s tobom, malom Balloteliju jos nije jasno da igra 1/8 lige prvaka.Mo je napravio strasan potez kad je ubacio ofanzivnog igraca umijesto mote po onoj strani i tako opteretio maludu ali mislim da je trebao ostaviti Etoa u igri jer to je igrac koji uvijek moze iz nicega zabit.Balloteli previse nonsalancije po ko zna koji put i mozda bi i bilo vrijeme da skokne do gradskih rivala za koje navija...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 feb 2010, 12:51

materazzi je napisao/la:velika takticka pobjeda i igra , a sto se balotellia tice on je radio ono sto je trebao da primi loptu zadrzi je da se ekipa moze pomjeriti i pozicioniorati u sredini i napadu , napravio sjajan potez kad je probijo po desnoj strani i uposlio cambiassa , druga njegova vrhunska akcija i lopta za pandeva ona dijagonala sa svoje polovine kad je pandev ostao jedan na jedan na 25 metara od gola da je prosao to bi bio zicer , dakle mario je odigrao vrhunski , a da ne bude da sam subjektivan ja ga ne volim jer sam rasista
zar ima ovakvih ljudi jos :shock: :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []