Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Nema menu
ako ti polovno odgovara, S2 je jedino sto valja za te pare, novo neces moci ovdje naci... druga opcija ti je eventualno da narucis kineski mobitel, mislim da se moze naci solidan njihov mobitel u tom budzetu s placenim dadzbinama, al' ako neces vec to da ganjas, a hoces nov mobitel, na Androidu se neces usreciti...
vidim editovao si post, al' opet moje misljenje ostaje isto
e ne znam sta vise da ti kazem, neka ti ovi s WP preporuce sta njihovo, al' od Androida i tog Huaweija nema nafake
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
vidim editovao si post, al' opet moje misljenje ostaje isto
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ima ovih huawei solidna cijena. Sad pitao sam ovako par ovih sto ih imaju, kazu solidan mob. Ne treba meni za surfanja i sl. Samo osnovne stavke, ali eto zatreba mi nekad internet. Svakako sam laik za mobitele, tako da mi nije toliko bitno. Hvala na uputama 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mani se kineza, kazem ti, oni jesu na papiru dobri, ganjaj nesto provjereno
wp za donji cjenovni rang ubija, jer microsoft prilagodjava wp prvo low budget telefonima, s toga su i zato dobri
1gb rama je danas minimum za android, a kamoli 512 mb, no opet tvoje pare i tvoj problem
evo lumia 630 u telekomu, pricam ko papagaj, do 320 km koliko vec kosta ne sjecam se cijene, za te pare boljeg telefona nema a jos nov, fin quad core cpu, nokia clearblack display, wp8.1 koji radi ko zmajcek
ne volim kineze jer koriste mediatek procesore, koji su crap teski
wp za donji cjenovni rang ubija, jer microsoft prilagodjava wp prvo low budget telefonima, s toga su i zato dobri
1gb rama je danas minimum za android, a kamoli 512 mb, no opet tvoje pare i tvoj problem
evo lumia 630 u telekomu, pricam ko papagaj, do 320 km koliko vec kosta ne sjecam se cijene, za te pare boljeg telefona nema a jos nov, fin quad core cpu, nokia clearblack display, wp8.1 koji radi ko zmajcek
Provjeri poruke.anell je napisao/la:dobra ova aplikacija, steta sta je samo 7 dana besplatna... Znas li mozda postoji li jos neka aplikacija slicna ovoj?
UH VAI MORRER
ja nisam licno isprobao taj 630 pa necu da preporucujem ali 520 jesam i odlican je za svoju cijenuQUARESMA 18<<< je napisao/la:mani se kineza, kazem ti, oni jesu na papiru dobri, ganjaj nesto provjereno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
evo koristim treći telefon sa MediaTek procesorom i prezadovoljan sam. Da li si ikad imao uređaj sa MTK procesorom? Zbog čega kažeš da nevalja?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne volim kineze jer koriste mediatek procesore, koji su crap teski
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Valja li cemu ovaj Alcatel One Touch Idol 2, vidim u telecomu 30 rata, a ima odlicne karakteristike ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja sam imao keca, i bio je vise nego dobar... Istina display je malo losiji ali ostalo je radilo sasvim ok.. a ne sumnjam onda da je dvica odlicna..Papastathopoulos je napisao/la:Valja li cemu ovaj Alcatel One Touch Idol 2, vidim u telecomu 30 rata, a ima odlicne karakteristike ?
Evo u telecomu od danas i LG G3 ,kompletirali su ponudu i sad imaju i S5 i M8 i G3..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesam imao par huawei telefona, jedan od njih je p6 cini mi se bio, ne mogu se sjetiti, i jedan jako lijep telefon ali usran mtk procesoromsony_91 je napisao/la:evo koristim treći telefon sa MediaTek procesorom i prezadovoljan sam. Da li si ikad imao uređaj sa MTK procesorom? Zbog čega kažeš da nevalja?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne volim kineze jer koriste mediatek procesore, koji su crap teski
ovaj je u pitanju bio http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa- ... i-gps.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zato sto je spor, s vremenom se desi da uspori telefon, lose perfomanse za razliku od konkurencije snapdragona, kasnije mu ni factory reset ne pomaze, onda ako neko bude zelio custom rom i cisti android dobice sipak, jer mtk ne da **** code od svojih cipova
s tim i da su mtk procesori ograniceni na 4.1 4.2 jelly bean android te nemaju mogucnost updatea na noviju verziju androida recimo na kitkat
koliko samo zablude s ovim procesorima, ne govorim sad da ja gotivim wp, ali tek kad uzmes jedan wp telefon ili appleov proizvod vidis razliku
naravno da je dobro imati sto jaci cpu, s njime i bolje perfomanse, ali optimizuj os pobogu
@QUARESMA 18<<< - Imaš već neke MTK uređaje sa Kit Kat-om, ali, da kasne kasne. Evo ja koristim MTK6592 sa 2 GB rama i nema usporavanja nikakvih kao što kažeš da je kod tebe bilo. Ni prije na MTK6582 nisam imao tog usporavanja, ali, na MTK6577 (ZTE Grand X Pro) sam imao lag koji je riješen instalacijom Nova launchera.
ima li neko iskustva sa ovom radnjom
hocu da kupim Lumiju 1020 pa ne znam kakvi su...
https://www.facebook.com/mobcomba?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/mobcomba?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
jel moze neko preporucit neku pik radnju gdje se moze kupit nov mobitel, da je sigurna da ste sardjvli sa njima
Imam ja ako zelis kupitCarli je napisao/la:Je l baCarli je napisao/la:Ima l' ko M2 Xperiu?
Mia San Mia
Carli,Carli je napisao/la:Je l baCarli je napisao/la:Ima l' ko M2 Xperiu?
Ovo me podsjeća na onaj vic "Ima l' ko 'vaki motor?"
Čekamo dalje...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Pa hoću je si uzet a ne znam kakav je mobitel. Ko mi može reći iz prve ruke kakva je kamera, prednja, zadnja.. Kako fercera.
Allegri je gospodin!
E ovako imam jedan problem pa bih cijenio ako netko zna odgovor da što prije odgovori.
Na Samsung Galaxy Note II mi se pojavio problem pri konekciji moba na PC. Spoji mi se samo na punjenje bez opcije prebacivanja podataka. Mislim da sam ja pobrisao greskom neki file u ''moje datoteke'', ali ne znam koji i jel u tome problem. Probao sam se spojiti drugim kablom jer sam mislio da je do toga i ponovo sam formatirao mob, ali ništa.
Na Samsung Galaxy Note II mi se pojavio problem pri konekciji moba na PC. Spoji mi se samo na punjenje bez opcije prebacivanja podataka. Mislim da sam ja pobrisao greskom neki file u ''moje datoteke'', ali ne znam koji i jel u tome problem. Probao sam se spojiti drugim kablom jer sam mislio da je do toga i ponovo sam formatirao mob, ali ništa.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to si ti nesto u postavkama zabrljo, prvo odi u settings, i sad ne mogu da se sjetim posto nemam vise samsungov telefon pri ruci evo ti link pa vidi ovde
http://www.samsung.com/us/support/suppo ... _seq=49567
http://www.samsung.com/us/support/suppo ... _seq=49567
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96, zamorano1plus8 i 18 gostiju.