Rose malo sekiro, al prodje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Ima jedna novina koja važi samo za članove Premier kluba. Ako si na tiketu pogodio bar 5 parova, radi ti se o velikom dobitku i ne želiš da čekaš one parove koji još nisu ni počeli odeš u kladžu i naplatiš ono što si pogodio.harry_90 je napisao/la:Juve i Shakhtar sutra najsigurniji sto se tice Evropa lige,ej mozel mi ko pojasnit sta je ovo novo u Premier kladi za clanove kluba,ako ko zna nek objasni,bicu mu zahvalan.
to atletico navijackiCRNI_SA je napisao/la:2 Atletico
1 Andrleht
2 barca
1 kimhki
ps 1 villareal
Nije loše, malo Bremen smrdi ... premala kvota za popriličan rizik ...Neutral je napisao/la:Brate kako možeš da odigraš toliko parova, ja sam prije po 8, ali sada maksimalno 7. Inače odigram tiket sa 3-4 po 1.85 , ono ko će postići više poena, ili odigram tiket radi reda. Košarku furam, a i fudbal. Evo od mene jedan tiket za danas ako Bog da.
Razmišljao sam dosta o ovom prvom paru , ali eto.
Real Madrid-Siena 1. (1.45).
James više ma koliko god nudili (1.85).
Wolfsburg Asian hendikep (1.50)
Werder Bremena 1 (1.40)
Navijački Partizan 1 (1.30)
Kvota 7.32, ulog 5km, dobitak 36.62 KM
Drugi listić smatram da će Pana~ dobiti Barcelonu, iako su igrački i jedni i drugi strašni s tim da je Barcelona meni bolja. Prednost Paoa~ dajem radi fanatične publike koja je jedan vrlo važan faktor. Partizan je pred svojom publikom dobio Barcu, što to ne bi ni Pana~. Kvota 1.80. Taj par može umjesto Jamesa poeni, ili Real Madrid.
Oba daju go - to je sta ja mislim - a ti kako hocesjalehordas je napisao/la:sta mislite fenerbahce 1
Može proćGunnerS je napisao/la:Šta mislite partizan - marousi manje od 141 koš ?!
Emir_ZENICA je napisao/la:Za danas
Gonzalez-Hanescu 1 1,15 POGODIO
Schwank-Greul 1 1,45 POGODIO
Monaco-Chela 1 1.25 POGODIO
Szavay-Voracova 1 1.20 POGODIO
V. Williams-Kanepi 1 1.10 POGODIO
Zheng-Chang 1 1.20 PROMASIO
Herco/Z. Stryco-M. Johan/Verdy 1 1.30 POGODIO
uplata 10 km dobitak 42.90
e,**** ga zivot vise![]()
Prosli put je glatko to proslo - ali sad igraju u Pioniru a Partizan ganja +8. Ja odigr'o hendikep da ce bit vise 8 razlike.GunnerS je napisao/la:Šta mislite partizan - marousi manje od 141 koš ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.