geoxx je napisao/la:Varane nije napravio nijedan faul na SP.
http://www.fifa.com/worldcup/players/pl ... stics.html
Najbolji stoper na planeti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
geoxx je napisao/la:Varane nije napravio nijedan faul na SP.
uporedi njega i Kosa večeras, mislim da to ima negdje samo ne znam naći, da vidimo ko je bio boljisuhi je napisao/la:geoxx je napisao/la:Varane nije napravio nijedan faul na SP.
http://www.fifa.com/worldcup/players/pl ... stics.html
Najbolji stoper na planeti
Pa pusti momke, moraju u necem trazit utjehu...Consigliere je napisao/la:Navijaci Arsenala u misiji velicanja svega sto ima veze sa Arsenalom...Smirite se malo, popijte sta, gledajte SP

Nakloni se vodji koji je promjenio tok utakmiceDzoni je napisao/la:@suhi
Postio danasLenBias je napisao/la:benzema otac fudbala
rio_Ferdy88 je napisao/la:Postio danasLenBias je napisao/la:benzema otac fudbala
Varane:nedim93 je napisao/la:
uporedi njega i Kosa večeras, mislim da to ima negdje samo ne znam naći, da vidimo ko je bio bolji

Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
Sve su jace glasine da on potpisuje.
Logicno da je odbio,ko bi pored Real Madrida zelio igrati u čelziju,unitedu,barci itd...suhi je napisao/la:Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
a ko to ne zeli da mi ga je vidjetsuhi je napisao/la:Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
ma svi ti mediji nemaju nikakve izvore nego se samo pozivaju na natpise marce a marca nije jednom ofulala ko i ostali mediji u spaniji sto bace bombu cestoDzoni je napisao/la:Logicno da je odbio,ko bi pored Real Madrida zelio igrati u čelziju,unitedu,barci itd...suhi je napisao/la:Marca pise da je to gotovo navodno,25-30M bayernu i njemu 5M platu. Navodno je odbio chelsea,united,barcu jer naravno zeli igrati u realuDzoni je napisao/la:Nego sta ce biti sa ovim Kroosom,fakat?
I njemacki mediji pisu da je gotova stvar.
A vidio sam i na bbc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.