KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

gavra
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la gavra » 08 jan 2009, 14:53

Jest vidjeli Vontigo Kamings potpisao za Vojvodinu,tako citam, mislim da nisu izrukali neke ogromne pare a on bi za Bosnu bio vrhunsko pojacanje, ne samo za Bosnu nego za bilo koji klub u nlb ligi

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jan 2009, 17:06

gavra je napisao/la:Jest vidjeli Vontigo Kamings potpisao za Vojvodinu,tako citam, mislim da nisu izrukali neke ogromne pare a on bi za Bosnu bio vrhunsko pojacanje, ne samo za Bosnu nego za bilo koji klub u nlb ligi
Apsolutno si upravu!
pa ovo je jos jedan u nizu propusta nase uprave! Al jarane nasi su doveli Rakica:) ma uzas fakat...
Kamings je najbolji pley u ovom dijelu Evrope,ali nasa uprava vjerovatno nije ni cula za njega!..
Al uprava ne moze prevariti navijace,dokaz tome su tribine u dvorani,svaki put sve praznije i praznije!

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 08 jan 2009, 17:12

cuj kamings u vojvodini ne mogu vjerovati,mogli smo ga i mi dovesti umjesto jadnog rakica al **** zna uprava sta radi hahahaha.doveli smo mi avdica on je gigant :lol:

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 08 jan 2009, 20:43

Evo , da se i ja javim , poslije odmora.
definitivno vam loše ide bez mene, morao sam da se uključim u forum,čisto da se nešto događa, inače ode sve u ...
Glavnu ulogu preuzeli likovi koji ni ne idu na utakmice, a pametuju tko treba a tko ne treba da igra, prepoznaće se...

Protiv Zadra očekujem pobjedu, jer smatram da nisu nadmoćni pod obručem, i nadam se da će zaigrati i Hajrić, sa njim smo sigurni favoriti (70/30) bez njega opet prednost(55/45).

Ovaj Avdič nije nikakvo pojačanje, jer da jeste uzela bi ga Cibona ili Zagreb, a ne Svjetlost Brod i tu se ,by the way, nije iskazao, možda ne bi bilo loše dovesti onog drugog Rimca iz Broda na probu , mlad je ,dobar šuter bar po kazivanju pojedinih forumaša koji su ga pratili.... :roll:

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 08 jan 2009, 20:46

cuj kamings u vojvodini,pa ti nasi idioti u upravi nista ne rade,pizda im materina

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jan 2009, 21:44

lolo je napisao/la:cuj kamings u vojvodini,pa ti nasi idioti u upravi nista ne rade,pizda im materina
Uprava je dno dna! sram ih bilo.... trebali smo pola ekipe otjerati i dovesti Kamingsa,covjeka koji je najbolji crni igrac kojeg sam ikada gledao u Skenderiji! na zagrijavanju sam jednom brojao..sut za 3 poena 30 od 30..
Upravi dati otkaz sto je prije moguce,mislim na Bukvu i Delibasica fol nekog nepostojeceg PR kluba..dovesti Konakovica i Avdica ,ljude koje nisu volili samo ljubomorni i zlonamjerni!
Jedino sto vrijedi u ovoj Bosni su Imamovic,Vukoicic i Ikonic!!!...
nisu uopste pare toliki problem,ima uzeti kredit,kao sto radi svaki klub u Evropi,i dovesti napokon igraca koji ce privuci publiku u dvoranu...a nase smote drze onog Burrella koji nekom anonimnom Trilandu jedva ubaci 8 poena..
Joj zbog ovakvih stvari mi se i neide na utakmice,kad vidim kako ti ljudi u upravi rade traljavo i neprofesionalno!
Ne znaam uopste koji igrac Bosne jednog obicnog navijaca moze privuci u dvoranu,izuzev Ikonica naravno!?
Upravi dati otkaz,platiti obestecenje Vojvodini 100 000 eura,uzeti im Kamingsa,dovesti Ratka Vardu,otjerati Burrela,Rakica i Bukvu i eto na svakoj utakmici Bosne puna Skenderija i osvojena dupla kruna u domacem prvenstvu!

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 08 jan 2009, 21:49

ars01 je napisao/la:Evo , da se i ja javim , poslije odmora.
definitivno vam loše ide bez mene, morao sam da se uključim u forum,čisto da se nešto događa, inače ode sve u ...
Glavnu ulogu preuzeli likovi koji ni ne idu na utakmice, a pametuju tko treba a tko ne treba da igra, prepoznaće se...

Protiv Zadra očekujem pobjedu, jer smatram da nisu nadmoćni pod obručem, i nadam se da će zaigrati i Hajrić, sa njim smo sigurni favoriti (70/30) bez njega opet prednost(55/45).

Ovaj Avdič nije nikakvo pojačanje, jer da jeste uzela bi ga Cibona ili Zagreb, a ne Svjetlost Brod i tu se ,by the way, nije iskazao, možda ne bi bilo loše dovesti onog drugog Rimca iz Broda na probu , mlad je ,dobar šuter bar po kazivanju pojedinih forumaša koji su ga pratili.... :roll:
Dobro nam se vratio,iskreno i nije isto bez tebe.A ovo o pametovanju si upravu .Slazem se s tobom o mogucoj pobjedi protiv Zadra,s tim da zaigra Hajric.Smrznuce se u dvorani a dalmosi vise vole da pecaju. :)
-the LORD of the RINGS-

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jan 2009, 22:27

Alhemicar je napisao/la:
ars01 je napisao/la:Evo , da se i ja javim , poslije odmora.

Dobro nam se vratio,iskreno i nije isto bez tebe.A ovo o pametovanju si upravu .Slazem se s tobom o mogucoj pobjedi protiv Zadra,s tim da zaigra Hajric.Smrznuce se u dvorani a dalmosi vise vole da pecaju. :)

ljudi pratite li vi bosnu uopste OSIM STO IDETE NA UTAKMINCE kao sta kaze ars??? pa Hajric ne trenira uopste jos se oporavlja od povrede i kako ce onda igrati sutra?
You are someone else I am still right here

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 jan 2009, 22:50

Hajric ima neugodnu povredu koljena, vjerovatno ce na teren za nekih cca. 15 dana.
Sport je lijek za tijelo i duh.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 08 jan 2009, 23:00

morali su neku peticu do sada uzeti
svi se klubovi pojačavaju
ipak je polusezona prošla valja se uigrati i za BiH ligu za šta će trebati pojačanje
povrijedi se jedan unutrašnji i onda nastaju veliki problemi
Zadar se može dobiti ako se zaustavi njihova vanjska linija te kontroliše skok i tranzicija gdje su najjači

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 09 jan 2009, 09:59

@Ars01,samo kazi s kim sam razgovarao na poluvremenu prosle utakmice,a to da ce bez Hajrica pobjediti je upitno! ;)
-the LORD of the RINGS-

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 09 jan 2009, 15:09

Nadam se pobjedi iako laganu prednost dajem Zadru.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jan 2009, 16:40

Vecerasnja utakmica ce otklonuti mnoge dileme,i pokazati koliko Bosna moze u ovom trenutku!..
Kamings u Vojvodini,ne mogu vjerovati! pa sta je nasa uprava radila,da mi je znati...

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 09 jan 2009, 21:44

Kako stvari stoje izgubili smo jos jednu utakmicu. Steta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jan 2009, 21:51

Evo opet izgubismo utakmicu, sa katastrofalnom igrom u 2 cetvrtini.
Ja ne znam sta je VV Bogu skrivio pa da mora ove kretene trenirati. Jedino ko vrijedi u ovj ekipi su Ivanovic i Ikonic ono ostalo sve treba poslati u pm.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jan 2009, 22:23

amerosm je napisao/la:Evo opet izgubismo utakmicu, sa katastrofalnom igrom u 2 cetvrtini.
Ja ne znam sta je VV Bogu skrivio pa da mora ove kretene trenirati. Jedino ko vrijedi u ovj ekipi su Ivanovic i Ikonic ono ostalo sve treba poslati u pm.
Upravu si!
Ovo veceras je bilo jako lose,traljavo i neprofesionalno!
Prvo poluvrijeme ispod svakog nivoa,sramota..u drugom smo nesto pokusali,ali pokazalo se da Burrell i Vucurovic ne zasluzuju da nose dres Bosne! Kao ni Suljagic,ali dobro on je mlad pa za njega ima neke nade!..
Zimic-katastrofa,Djordjevic-katastrofa,BURELL -KATASTROFA,Vucurovic-katastrofa..
-Kamings u Vojvodini,pa jos ne mogu doci sebi! Predlazem upravi da plati 100 000 eura obestecenja novosadjanima i da nam daju Kamingsa,a mi zauzvrat trebamo dati otkaz Rakicu(koji doduse i nije imao priliku da pokaze sta zna odnosno ne zna) Burrelu i Vucku. Suljagica i Pasalica odvesti negdje na posudbu i dovesti 3-4 ozbiljna igraca u Bosnu,vrijedna njenog imena i ugleda!
Treba nam ito odmah,veceras vec kvalitetan centar( dobro nisam otkrio toplu vodu,to i ptice na grani znaju) treba nam odmah i to veceras kvalitetan pley,po mogucnosti Kamings kada platimo 100 000 eura obestecenja Vojvodini za kaznu, jer su bili sposobniji da ga bez marke dovedu u svoje redove,i dovesti kvalitetnu dvojku umjesto Burrela!
Ja vise ne namjeravam ici na utakmice Bosne dok se uprava neuozbilji i konacno dovede igrace dostojne imena k.k.Bosna! A nisam nazalost jedini,jer to pokazuju i tribine u dvorani kao i atmosfera na utakmicama naseg proslogodisnjeg prvaka!

pop84
Kontakt:

Post Postao/la pop84 » 09 jan 2009, 22:29

Trener Vojvodine,Minic ne zeli Cummingsa,pa mislim da bi ga dobili i dzabe samo da ga vodite. Inace,ne treba vam bek,moze Cummings sa 191 cm i beka igrati.

fanbosna
Kontakt:

Post Postao/la fanbosna » 09 jan 2009, 23:06

bosnas_ je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Evo opet izgubismo utakmicu, sa katastrofalnom igrom u 2 cetvrtini.
Upravu si!
Ovo veceras je bilo jako lose,traljavo i neprofesionalno!
Prvo poluvrijeme ispod svakog nivoa,sramota..u drugom smo nesto pokusali,ali pokazalo se da Burrell i Vucurovic ne zasluzuju da nose dres Bosne! Kao ni Suljagic,ali dobro on je mlad pa za njega ima neke nade!..
Zimic-katastrofa,Djordjevic-katastrofa,BURELL -KATASTROFA,Vucurovic-katastrofa..
-Kamings u Vojvodini,pa jos ne mogu doci sebi! Predlazem upravi da plati 100 000 eura obestecenja novosadjanima i da nam daju Kamingsa,a mi zauzvrat trebamo dati otkaz Rakicu(koji doduse i nije imao priliku da pokaze sta zna odnosno ne zna) Burrelu i Vucku. Suljagica i Pasalica odvesti negdje na posudbu i dovesti 3-4 ozbiljna igraca u Bosnu,vrijedna njenog imena i ugleda!
Treba nam ito odmah,veceras vec kvalitetan centar( dobro nisam otkrio toplu vodu,to i ptice na grani znaju) treba nam odmah i to veceras kvalitetan pley,po mogucnosti Kamings kada platimo 100 000 eura obestecenja Vojvodini za kaznu, jer su bili sposobniji da ga bez marke dovedu u svoje redove,i dovesti kvalitetnu dvojku umjesto Burrela!
Ja vise ne namjeravam ici na utakmice Bosne dok se uprava neuozbilji i konacno dovede igrace dostojne imena k.k.Bosna! A nisam nazalost jedini,jer to pokazuju i tribine u dvorani kao i atmosfera na utakmicama naseg proslogodisnjeg prvaka!
znaj moze bosna i bez tebe.ne znam gdje ti zivis al ti nisi odavde,ti si u nekom svom svijetu.otkud bosni 100000 eura molim te.ne pricaj svasta.dovodila je bosne i prije te igracine za 100000 eura pa sta sad ima od njih.jedno veliki minus na bankovnom racunu i vise nista.buducnost bosne je u njenim mladim igracima.toce trazi vremena i strpljenja.al ja vjerujem da u sarajevu i sirom bosne nase ima dovoljno mladih i talentovanih kosarkasa.pogledaj ekipu iz sampionske generacije bosne sa delibasicem sve igraci koji su godinama stvarani.ta generacija je stvarana sedam godina.za prave rezultate treba vremena.ak to to ne mozes da shvatis onda i nisi pravi navijac bosne.ne moze se ne ic i ne navijat za bosnu.to kod navijaca nije upitno jer on voli svoj klub srcem bez uvjeta.to se zove bezuslovna ljubav.bosna je stvorila velike igrace .npr. nenad markovic jedan velikan nase kosarke.to bojkotiranje utakmica i nije neka furka da ti kazem.drugo poluvrijeme nam daje nadu da oova ekipa ima buducnost
jedna si jedina....nasa bosna

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 09 jan 2009, 23:08

ovo veceras protiv zadra je bilo smijesno...nemam snage uopste da pisem dug post, ali ako onaj zimic ima imalo obraza lik ce sam otici iz kluba...pa on je jadan zalutao u ovaj sport, on nije uopste dobar u glavi, samo gleda u pod, krene izaci kad ne treba izaci, a o poenima ili nedaj boze skokovima da i ne trosim rijeci...
ko je gledao protiv partizana i zadra zna o cemu pricam :evil:
1942 1983 2001

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 09 jan 2009, 23:12

zadar je jedna od jacih ekipa NLB lige .
pobjedili su Cibonu desetak razlike a mi imamo igraca ali nedovoljan kvalitet za borbu protiv prvih pet NLB lige.
vidjelo se to u drugoj cetvrtini kada su izasli IVANOVIC I IKONIC --nema ko da dadne kosa .
sve u svemu dobro smo prosli --odnosno -dobro smo se vratili u igru.
nas kvalitet je za vrh nase lige 13.
Ivanovic i Ikonic mogu parirati njihovoj petorki a ostalo je sve neki prosjek donjeg djela NLBlige.
NASA DVA CENTRA DALA 1 KOS PA STA DA OCEKUJEMO -POBJEDU-
SRANJE .....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.