Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Njemačka - Alžir 1 i 3+
Muller gol
Muller gol
Kroos T. daje gol 4.50
Njemačka-Alžir over 10.5 kornera 2.00
Njemačka-Alžir over 1.5 1.pol 2.15
Njemačka-Alžir over 3.5 2.20
Njemačka-Alžir oba daju i 3+ 2.40
Njemačka-Alžir kazneni udarac 3.45
Očekujem dominaciju švaba i mislim da oni sami idu na 10-ak kornera, Alžir vjerujem isto da može do 3-4 jer neće se ni oni tako lako predati, Vaha je to dobro posložio i očekujem da zabiju gol, dobar start od početka za Elf i do poluvremena dva gola u nastavku još dva i eto ga to je to, nije bilo penala u prvoj i ne vjerujem da će proći dan bez penala ili crvenog, sudi Ricci, lijepo zvuči a kako će biti vidjet ćemo
Njemačka-Alžir over 1.5 1.pol 2.15
Njemačka-Alžir over 3.5 2.20
Njemačka-Alžir oba daju i 3+ 2.40
Njemačka-Alžir kazneni udarac 3.45
Očekujem dominaciju švaba i mislim da oni sami idu na 10-ak kornera, Alžir vjerujem isto da može do 3-4 jer neće se ni oni tako lako predati, Vaha je to dobro posložio i očekujem da zabiju gol, dobar start od početka za Elf i do poluvremena dva gola u nastavku još dva i eto ga to je to, nije bilo penala u prvoj i ne vjerujem da će proći dan bez penala ili crvenog, sudi Ricci, lijepo zvuči a kako će biti vidjet ćemo

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Mannarino - Hochwalt under 19.5 @ 1.85 (bet365) TR 2:0 @ 1.40
Ja ne mogu da vjerujem da je ova granica postavljena na meč između Mannarina koji je 81. igrač na svijetu i Hochwalta koji je 616.
Mannarino je puno kvalitetniji igrač, o tome ne treba ni pričati, Hochwalt je zadnje mečeve gubio od Bangoure, Quigleya, McMorrowa, Kinga. Mannarino ce sigurno imati motiva u ovom meču, trebaju mu bodovi. Ne vidim razlog zašto ovaj tip ne bi prošao
Turini - Collarini 2 @ 1.40 TR 0:2 @ 2.20
Ja ne mogu da vjerujem da je ova granica postavljena na meč između Mannarina koji je 81. igrač na svijetu i Hochwalta koji je 616.
Mannarino je puno kvalitetniji igrač, o tome ne treba ni pričati, Hochwalt je zadnje mečeve gubio od Bangoure, Quigleya, McMorrowa, Kinga. Mannarino ce sigurno imati motiva u ovom meču, trebaju mu bodovi. Ne vidim razlog zašto ovaj tip ne bi prošao

Turini - Collarini 2 @ 1.40 TR 0:2 @ 2.20
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
evo javio se pradjed iz Tađikistana i kaže sinko Deutschland 6+ a probaj i sa 7+

Hvala. Tek sad vidim tvoj post. Šarapova je sigurna, ali bolje digni pare.Rey je napisao/la:bravo willy za tenis. Koliko je sigurna Sharapova, jer mi nudi prijevremenu isplatu?Willy je napisao/la:

Samo golovi falili,, mater im švabskugonzales je napisao/la:

Lisicki osvaja Wimbledon kvota 8,00km
belgija - sad - 1X (P.P.) 3/5
raonic - nishikori - 1 (P.P.) 2/5
nadal - kyrgios (+5,5) - h1 4/5
halep - diyas (+6,5) - h2 2/5
sharapova - kerber - 1 3/5
kvota : 6,58
lisicki - shvedova - 1 2/5
wawrinka - lopez - zs(10,5) - vise 2/5
argentina - svicarska - zX2 2/5
kvota : 3,93
A.Murray(P) - p1 1/5
M.Sharapova(P) - p1 1/5
kvota : 10,50
raonic - nishikori - 1 (P.P.) 2/5
nadal - kyrgios (+5,5) - h1 4/5
halep - diyas (+6,5) - h2 2/5
sharapova - kerber - 1 3/5
kvota : 6,58
lisicki - shvedova - 1 2/5
wawrinka - lopez - zs(10,5) - vise 2/5
argentina - svicarska - zX2 2/5
kvota : 3,93
A.Murray(P) - p1 1/5
M.Sharapova(P) - p1 1/5
kvota : 10,50
15:15 Nadal R.( gs 3:0 ) - Kyrgios N. Ostalo DA @ 2.30
znaci da nece biti 3:0 za Nadala
ovaj mali ce biti zvijer ima 19 godina i 177 je na listi ali mislim poslije danasnjeg meca ulazi u top 100.
14:00 Sharapova M. - Kerber A. 1 @ 1.25
ovdje se nema sta dodati vise manje sve je jasno
22:00 Belgija - SAD / prolaz Belgije DA @ 1.50
Belgijanci dobro igraju u nizu su pobjeda, dok ameri posustaju prije svega u napadu...m,islim da ce biti lijepa utakmica sa ipak dosta golova i da prolazi Belgija jer ima fenomenalnu mladu generaciju koja je i fizicki veoma spremna. Belgija racunajuci pripreme i WC ima 6 pobjeda u nizu a posebno je bitna ova protiv koreje gdje je sastav bio promjenjen i gdje su imali igraca manje ali su ipak pobjedili.

znaci da nece biti 3:0 za Nadala
ovaj mali ce biti zvijer ima 19 godina i 177 je na listi ali mislim poslije danasnjeg meca ulazi u top 100.
14:00 Sharapova M. - Kerber A. 1 @ 1.25
ovdje se nema sta dodati vise manje sve je jasno
22:00 Belgija - SAD / prolaz Belgije DA @ 1.50
Belgijanci dobro igraju u nizu su pobjeda, dok ameri posustaju prije svega u napadu...m,islim da ce biti lijepa utakmica sa ipak dosta golova i da prolazi Belgija jer ima fenomenalnu mladu generaciju koja je i fizicki veoma spremna. Belgija racunajuci pripreme i WC ima 6 pobjeda u nizu a posebno je bitna ova protiv koreje gdje je sastav bio promjenjen i gdje su imali igraca manje ali su ipak pobjedili.

Semper Fidelis
- EmirSioux89
- Kontakt:
Lisicki - Shvedova - 1 @ 1.25
Raonić - Nishikori - 1 @ 1.75
Wawrinka - F.Lopez - 1 @ 1.65
Nadal - Kyrgios (-33,5+) - z1 @ 1.90
Kvota : 6+
Raonić - Nishikori - 1 @ 1.75
Wawrinka - F.Lopez - 1 @ 1.65
Nadal - Kyrgios (-33,5+) - z1 @ 1.90
Kvota : 6+
Manchester United!
Raonic 1 1,90
Lisicki 1 1,25
Sharapova 1 1,20
Peya/Soares 1 1,50
Nestor/Zimonjic 1 1,30
Kvota 5,56
Lisicki 1 1,25
Sharapova 1 1,20
Peya/Soares 1 1,50
Nestor/Zimonjic 1 1,30
Kvota 5,56
Nadal - Kyrgios 1.7. 15:15 2 7,50
Nadal - Kyrgios(1.set) 1.7. 15:15 2 4,60
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 01 jul 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- fanatic1991
- Kontakt:
Svidja mi sesamirr je napisao/la:Nadal - Kyrgios 1.7. 15:15 2 7,50

Da nije off

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Argentina-Švicarska
Što se ove utakmice tiče mislim da nas čeka novi maraton i da ćemo pobjednika dobiti tek nakon produžetaka a možda i jedanaesteraca.
Švicarce bi moglo snaći prokletstvo Manausa, naime koja god je reprezentacija tamo igrala iduću utakmicu bi izgubila.
Prvo su tamo igrali Italija i Engleska a nakon te utakmice obje reprezentacije su poražene u idućim utakmicama, Italija od Kostarike 0-1, a Engleska od Urugvaja 1-2. Nakon te utakmice igrali su Hrvatska i Kamerun i nakon nje Hrvatska gubi od Mexica 1-3 a Kamerun od Brazila 1-4. Iduća utakmica bila je ona Portugala i SAD-a i nakon nje pogađate opet obje ekipe ostaju praznih ruku, SAD gubi od Njemačke 0-1 dok Portugal jedini uspijeva pobjediti 2-1 Ganu ali ispada. Na kraju igrali su Švicarska i Honduras i Honduras je već kući a Švicarci idu na megdan Argentini i vidjet ćemo hoće li se nastaviti prokletstvo Manausa. Moje mišljenje da će biti remi s golovima 1-1 i onda u produžetku ili na penale dalje idu gaučosi.
Argentina-Švicarska X 4.30
Argentina-Švicarska X/X 6.40
Argentina-Švicarska oba daju 1.80
Argentina-Švicarska oba daju u 1.pol 4.85
Argentina-Švicarska 2+ 1p 2.50
Argentina-Švicarska 1.gol do 26.min 1.95
Što se ove utakmice tiče mislim da nas čeka novi maraton i da ćemo pobjednika dobiti tek nakon produžetaka a možda i jedanaesteraca.
Švicarce bi moglo snaći prokletstvo Manausa, naime koja god je reprezentacija tamo igrala iduću utakmicu bi izgubila.
Prvo su tamo igrali Italija i Engleska a nakon te utakmice obje reprezentacije su poražene u idućim utakmicama, Italija od Kostarike 0-1, a Engleska od Urugvaja 1-2. Nakon te utakmice igrali su Hrvatska i Kamerun i nakon nje Hrvatska gubi od Mexica 1-3 a Kamerun od Brazila 1-4. Iduća utakmica bila je ona Portugala i SAD-a i nakon nje pogađate opet obje ekipe ostaju praznih ruku, SAD gubi od Njemačke 0-1 dok Portugal jedini uspijeva pobjediti 2-1 Ganu ali ispada. Na kraju igrali su Švicarska i Honduras i Honduras je već kući a Švicarci idu na megdan Argentini i vidjet ćemo hoće li se nastaviti prokletstvo Manausa. Moje mišljenje da će biti remi s golovima 1-1 i onda u produžetku ili na penale dalje idu gaučosi.
Argentina-Švicarska X 4.30
Argentina-Švicarska X/X 6.40
Argentina-Švicarska oba daju 1.80
Argentina-Švicarska oba daju u 1.pol 4.85
Argentina-Švicarska 2+ 1p 2.50
Argentina-Švicarska 1.gol do 26.min 1.95
Belgija - SAD PM3 ( oba daju i 3+ )
Lukaku gol
Dempsey gol
Belgija - SAD over 9,5 kornera
Kvota : 38
Lukaku gol
Dempsey gol
Belgija - SAD over 9,5 kornera
Kvota : 38
bravo Samire kraljusamirr je napisao/la:Nadal - Kyrgios 1.7. 15:15 2 7,50

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/99FEB9 ... VRp0mzcZxjzgmiky je napisao/la:bravo Samire kraljusamirr je napisao/la:Nadal - Kyrgios 1.7. 15:15 2 7,50
![]()
kakav meštar

Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.