Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

BavaracZenica
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemačke - Elf

Post Postao/la BavaracZenica » 01 jul 2014, 01:11

Imena igraca nam govore da je ova ekipa spremna za titulu.

Ali proslih godina je ELF igrao ljepse , leprsavije ne znam kako da objasnim, ali opet dodju do polufinala i gotovo, valjda je radi trenera, sada igraju malo slabije i na misice vise, no i ostale ekipe su dobre nije samo Njemacka popustila.

E sad mozda sa ovakvom igrom koja se bazira na igri Bayerna i osvojee, mozda to nece biti toliko lijepo za oko, ali sta reci za jedne Italijane koji su osvajali na ko zna koje nacine :)

Ljudi sve je moguce pa cak i da Modni Guru osvoji ovo !!
FC Bayern !!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 jul 2014, 01:30

Ima li lošiji taktičar na ovom SP od Sušića ? :crazy: Jegulja Jegulja, kao kakav crtani lik :urnebes:

Njemačka nema šta tražiti kada su u igri zajedno Kroos-Gotze-Ozil a pogotovo Gotze i Ozil jer to su davitelji lopte a još manjak igrača koji će se boriti, naročito Ozil ... Presporo kombinovanje, igranje na silu, komplikovanje do maksimuma, nedostatak istrčavanja bekova ...

Meni je žao kada vidim kakve igrače Njemačka ima a da ih ovaj kloc tlači... Žalosno ali Njemačka pod Jogijem može do titule jedino da konkurenti zakažu a to im ide za sada fino, pola ih ispalo ili ne igra nešto posebno...

Nego Muller izvlači uveliko, jedna riječ - IGRAČINA ... Ono se ne može trenirati, onakav se rodiš i to je to... Kakav je ono podataka da od 20 i nešto golova na velikim takmičenjima za Njemačku Muller je postigao/asistirao 13 (?) golova ... Prejako ...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 jul 2014, 01:46

Možda Njemačka osvoji SP, imaju odlican tim , generaciju u zenitu, zrelu za titule.

ALI Joachim Löw je trenerska prevera i ubleha :!: vazda bio i ostao, mislim ja sam to znao i ranije (ne govorim sad nakon Alžira i neka naknadna pamet, NE, veceras je samo to dokazao)...on je taj koji koci ovu generaciju Elfa :!: on i niko drugi.
I ako uzmu titulu, nece je uzeti sigurno radi njega - vec radi ove skupine odlicnih igraca ;)

A bolje bi im bilo da su ostavili Klinsmana.

toliko

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 jul 2014, 02:02

.............Neuer
Lahm.... Hummels.... Per....Durm
.....Khedira...Schweini
..Muller......Ozil.......Gotze
....... Klose/Podolski

Mada, zar neko sumnja da cemo opet gledati Lahma u vezi i Ozila na krilu... :D

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jul 2014, 02:17

Kakav je samo sarlatan ova Loew, sto je najgore postoje sanse da Elf bude svjetski prvak ali ako se to desi to ce biti samo do igraca ovaj sarlatan ih godinama koci...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Arhivator
Kontakt:

Post Postao/la Arhivator » 01 jul 2014, 02:18

Lev ide ka tome da upropasti mozda i najbolju reprezentaciju na ovom SP

Sent from my C1505 using Tapatalk

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2014, 03:32

Low je uz Safeta najlošiji trener u Brazilu.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 01 jul 2014, 05:50

Uz njih bih jos dodao i scolaria :D

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 01 jul 2014, 09:52

A blento ? :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 jul 2014, 11:15

Protiv Francuske ce se vidjeti od cega su ovi njemci. Ja iskreno mislim da ce ih proci! Francuski trener je za klasu bolji, isto ko i sinoc Vaha, ali mislim da nemaju niti jedan niti drugi prave igrace koji mogu nadigrati lose trenirane njemacke super zvijezde!!!

Postava:------- Neuer-------------
Lahm - Hummels - Merte - Durm
-------Khedira - Schweini---------
--Muller----Ozil---Gotze/Poldi
----------------Klose-----------------

ce ostati vjerovatno nedosanjani SAN na ovom prvenstvu, a mogla bi biti postava koja bi se prosetala do titule,kao sto je recimo isto Brazil uradio 2002. godine!!!
Stern des Südens

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 01 jul 2014, 11:25

proFCB je napisao/la:Protiv Francuske ce se vidjeti od cega su ovi njemci. Ja iskreno mislim da ce ih proci! Francuski trener je za klasu bolji, isto ko i sinoc Vaha, ali mislim da nemaju niti jedan niti drugi prave igrace koji mogu nadigrati lose trenirane njemacke super zvijezde!!!

Postava:------- Neuer-------------
Lahm - Hummels - Merte - Durm
-------Khedira - Schweini---------
--Muller----Ozil---Gotze/Poldi
----------------Klose-----------------

ce ostati vjerovatno nedosanjani SAN na ovom prvenstvu, a mogla bi biti postava koja bi se prosetala do titule,kao sto je recimo isto Brazil uradio 2002. godine!!!
S obzirom da je sinoc vidio kolika je odbrana katastrofa i koliko peglaju loptu ,postoje teoretske sanse da izvede ovaj sastav i formaciju koja je dominirala prije ovog pokusaja od tatike .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 jul 2014, 12:22

Ne treba da igraju lijepo treba da pobjeđuju
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 jul 2014, 12:59

Besic je napisao/la:Ne treba da igraju lijepo treba da pobjeđuju
Pobijediti Alzir tek u produzetcima, a pri tome se sjetiti kakve je sve napade NEuer osujetio, onda dolazimo do zakljucka da to uopce nije neka igra koju oni igraju, a sigurno nije igra koja moze donijet svijetsko zlato.

Njemci ce u vidu francuske imati svog prvog ozbiljnog protivnika. Jake ekipe, sa dosta zvijezda,koje se dugo godina poznaju, a uz to imaju trenera koji je sigurno dokazani strucnjak, a ne kao njemacki polu-maneken!!!
suhi je napisao/la:S obzirom da je sinoc vidio kolika je odbrana katastrofa i koliko peglaju loptu ,postoje teoretske sanse da izvede ovaj sastav i formaciju koja je dominirala prije ovog pokusaja od tatike .
Nema ti taj damu da istjera jednog Boatenga na klupu, te Lahma da vrati na beka!!! Bit ce sve isto kao i sinoc samo sto ce Merte i Hummy ciniti stoperski duo, a sv. Benedikt i Boateng bekove. Ista postava kao i protiv Portugala ;)
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2014, 13:02

A pazi u Ozila Turcina tetovaze. :crazy:

Ako protiv Francuza izvede Howedesa kao beka gube sigurno.
Valbuena ce ga vozati kao kantu, no ako se Loew imalo potrudi ima dobre sanse da odvede Elf u polufinale.
Besic je napisao/la:Ne treba da igraju lijepo treba da pobjeđuju
:opaopa: :opaopa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2014, 13:03

Njemacka je sretna jer ima Neuera. Ne znam jel to rade zbilja jer mu toliko vjeruju, ali onako spora obrana tj. posebno stoperski dvojac ne bi smijeli stajat tako visoko na terenu. Alzir ima solidne napadace, ali Francuzi imaju najbolju kontru na prvenstvu i ako se njima to dopusti nece im pomoc 10 Neuera...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jul 2014, 13:06

U Petak oko 20.00 h Modni-guru ce biti proslost, a onda ce u narednim godinama sa ovom generacijom don Jupp da ponovi uspjeh Spanije iz perioda 2008-2010...

Modni-guru je trebao letiti nakon Italije 2012-te, no klan je nazalost ubjedio Niersbacha da nastave unistavati ovu generacju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 jul 2014, 13:08

amerosm je napisao/la:U Petak oko 20.00 h Modni-guru ce biti proslost, a onda ce u narednim godinama sa ovom generacijom don Jupp da ponovi uspjeh Spanije iz perioda 2008-2010...

Modni-guru je trebao letiti nakon Italije 2012-te, no klan je nazalost ubjedio Niersbacha da nastave unistavati ovu generacju.
Ja koliko sam upucen Loew je zagaraniran posao i dalje,cak i da je sinoc ispao od Alzira...
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 jul 2014, 13:16

proFCB je napisao/la:
amerosm je napisao/la:U Petak oko 20.00 h Modni-guru ce biti proslost, a onda ce u narednim godinama sa ovom generacijom don Jupp da ponovi uspjeh Spanije iz perioda 2008-2010...

Ja koliko sam upucen Loew je zagaraniran posao i dalje,cak i da je sinoc ispao od Alzira...
Iako je produzio ugovor do 2016-te ima klauzula u ugovoru gdje DFB bez placanja odstete moze prekinuti saradnju...

Eh sada ja tebe pitam sta ti mislis hoce li se isti uspjeti zadrzati na klupi nakon ispadanja u 1/4 finalu ?
Treneri koji iza sebe imaju titule u historiji Elf-a nisu uspjeli prezivjeti ispadanje u 1/4 finalu (Schön, Vogts), a da ne pricamo o Modnom-guru-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 jul 2014, 13:57

amerosm je napisao/la:
proFCB je napisao/la:

Iako je produzio ugovor do 2016-te ima klauzula u ugovoru gdje DFB bez placanja odstete moze prekinuti saradnju...

Eh sada ja tebe pitam sta ti mislis hoce li se isti uspjeti zadrzati na klupi nakon ispadanja u 1/4 finalu ?
Treneri koji iza sebe imaju titule u historiji Elf-a nisu uspjeli prezivjeti ispadanje u 1/4 finalu (Schön, Vogts), a da ne pricamo o Modnom-guru-u.
Ne znam kada je doslo do tog produzenja ugovora, ali cisto sumnjam da je doslo do toga prije 2-3 dana, tj. u po prvenstva. Na RTL-u sam citao kao da Loew ima apsolutno njihovo povjerenje i da mu posao ne zavisi od uspjeha,cak i kada bih ispao prije polufinala, mislim da je tako izjava glasila.

Ne znam stvarno,ali mislim da bi cak ostao kao trener i da ispadne od Francuske, moje neko misljenje...
Stern des Südens

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 jul 2014, 14:24

slika
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.