rammstein je napisao/la:STARBUZZ je napisao/la:Nadam se samo da necemo fizicki pasti vec u 3. kolu zbog igre na evropskih utakmica kako nam se to uvijek desavalo...

fakat postaješ naporan, mozes li napisati i jedan post da je normalan, da ne sadrzi u sebi pesimizam i neke kritike?
Jel nam na proljece ekipa i u jednoj utakmici "pala fizicki"?
Nije... ne vidim zasto bi sada u mnogo boljim uvjetima
Ovo nije pesimizam, jaako sam optimistican pred narednu sezonu, samo govorim o stvari koja nam se do sada uvijek desavala i da smo zbog tih kikseva na pocetku prvenstva titule gubili... A sve pod izgovorom ekipa je umorna od evropskih utakmica. Kazem da se nadam da do toga nece doci, i da ce ih gore u Sloveniji napumpati da mozemo odigrati 70 minuta visokog ritma.
Ne znam sta je ovdje pesimisticno.
A ako se sta odnosi na ovaj moj prijasnji post vezano za pojacanja, evo da ti i to obrazlozim. Ti i jos par vas ovdje koji forsirate tu pricu o tim nekim igracima pojacanjima, bezveze lozite raju. Ako vec raspolazete s tim nekim mahalskim pricama, napisite sta kako i ko vam je rekao, pa da ocjenimo je li relevantno to sto pisete. Ako vam je neko rekao pa vas zamolio da ne iznosite dalje onda sutite, jer u protivnom ispadate lazovi prema ljudima koji su vam dali tu informaciju, ispadate smijesni i trolovi. Ovdje vec 2 puta najavljujete nesto za "sutra" i na kraju nista ne bude. Sutite radi sebe, sutite radi drugih ljudi koje bezveze lozite, i onda oni nalozeni vasom pricom, sutra kad potpise igrac kao ovaj jucer, kukaju... jer su ocekivali nekakve "aman" igrace, koji ce zaviti ligu u crno, od kojeg ce plakati komsije itd itd... A ako vec dodje taj neko radovat cemo se svi skupa. I ja imam par mahalskih informacija, ali ne pada mi na pamet da pisem, jer su prvo mahalske drugo vrlo vjerovatno daleko od istine. Eto nemojte se vi meni previse ljutiti sto ja vas prozivam ali bezveze vam je to sto radite.