Zvjezdan Misimović
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
[youtube][/youtube]
Hvala debeli.
Hvala debeli.
Upravo to sam napisao. Nama treba autoritet u svakom smislu, i u svlačionici i u savezu( guranje igrača). Baki su svi zamjerali pozivanje raznih pulena, a ništa bolji nije bio Sušić. Samo kada pomislim da Salatića nije zvao, jer Spaha neda. Pa to nema nigdje. Skoro je bilo tako i sa Hajrovićem.Mozambik je napisao/la:Pa gdje zivimo mi jbga ti? Mi smo na Balkanu, pogledaj u svim reprezentacijama kako bude kad su okuplljanja.Pauleta je napisao/la: Izbornik je glavni i odgovorni. Najviše zaslužan i najviše kriv, ali nije mi jasno da neki igrač može biti tolika konjina, pa lokati u vrijeme priprema za SP. Isto tako, ne mogu vjerovati da je Savez dozvolio pripreme u Hrasnici, pored onakvog kampa u Zenici. Imamo Zenicu, Međugorje i Kupres, a oni na Ilidži... Ja sam za nekakvu sljedivost i uvijek bi dao šansu igrračima koji su generacija od pionirske do seniorske reprezentacije i bilo mi je drago što se ekipa Pandža, Vršajević, Ibričić, Salihović, Ibišević, Džeko tako progurala( još bih im dodao Burića), ali to očito dovodi do klanova i kada im se još pridruži stara mrcina kao Spahić imamo kaos protiv Nigerije. Baš zato treba izbornik autoritet i baš zato Sušić mora otići.
Al Pape nije makar kao Stimac vodio svoje da locu u Medjugorje![]()
![]()
![]()
Nasim igracima treba cvrsta ruka, Njemacka po mogucnosti. Vidis gdje je Niko odveo ekipu, u nekakva brda u Austriji, sto dalje od svijeta, sponzorusa, folkoteka , restorana itd..
Tako je i sa nasom, Hrvatskom, Srpskom reprezentacijom.
Kovač je autoritet prema igračima, ali prema savezu, tj Mamiću nije. Zanimljivo kako HNS-om godinama drmaju Bosnaci. Nekada Ćiro i Marković, sada Šuker, Mamić i Kovač( Livno, Tomislavgrad, Livno)
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Misimović ne treba da ide! Možda nema snage za 90 min (nema 100%
) ali on još uvijek može riješit utakmicu jednim potezom. Nemamo mi igrača da se tek tako možemo odreći nekih igrača, prvo moramo naći zamjenu za njega (kao i za Spahića) pa tek onda da ide penziju, postepeno, jednog po jednog a ne sve odmah.
Miske legenda bh fudbala. Genije s loptom! Naš Ronaldinho.
Miske legenda bh fudbala. Genije s loptom! Naš Ronaldinho.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Maestro je u obe utakmice koje je igrao napravio svoje.Protiv Argentine je smijesnom napravio citavu njihovu odbranu i u stopostotnu sansu gurnuo Hajrovica.To sto se ovaj nije snasao drugi je par opanaka.
Protiv Nigerije je takodje dao lucidan i pravovremen asist za Dzeku koji je ovaj pretvorio u gol.To sto je gol ponisten ne mjenja njegovo majstorstvo.
Zakljucak,neka te maestro.
Protiv Nigerije je takodje dao lucidan i pravovremen asist za Dzeku koji je ovaj pretvorio u gol.To sto je gol ponisten ne mjenja njegovo majstorstvo.
Zakljucak,neka te maestro.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ponovo fail Virtuala, ponovo blamaza, ne znas ti ipak Safeta dovoljno dobroVirtu4l je napisao/la:Vidjet cemo, nije za Papeta problem da ga stavi na klupu, ne brini, kad je Vedada stavio, stavit ce i njega, no sikirikiDonCorleone je napisao/la:Jeste razlika dragi Virtual, ali Misimovic meda ne moze. Nemoguce da me moje oci toliko varaju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ustati kad se spomene ime Zvjezdana Misimovića. Shvatam ja tebe Corleone, nedavno si se uključio u euforiju koja se zove Reprezentacija BiH, pa ti je teško shvatiti neke stvari. Sad bi da nadoknadiš 15 godina koje si propustio, ali Tirana, Italija, Danska... Belgija... se ne mogu nadoknaditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l zaboravio rafalanje izgleda.
" onclick="window.open(this.href);return false;
slucajno naletim na ovaj video i ako pogledate na otprilike 1:10 nekad kad zvjezdan misimovic prolazi, cini mi se kao da se nije htio pozdraviti sa bakovicem Ne znam jel grijesim ili je stvarno tako. Ali Bakovic je ako se ne varam jedan od rijetkih koji je ostao iz onog starog saveza kada je uske vladao. Eh sad Miske je jedan od rijetkih tacnije jedini pored spahe bio ako se ne varam u ekipi od ovih trenutnih a spaha tada i nije bio neki faktor tako da mozda miske nema dobar odnos sa njim iz razloga sto je i on krao i svasta radio? A i da se ne lazemo u onakvom savezu da je bio finjak sigurno ne bi ni bio dio tog saveza.
slucajno naletim na ovaj video i ako pogledate na otprilike 1:10 nekad kad zvjezdan misimovic prolazi, cini mi se kao da se nije htio pozdraviti sa bakovicem Ne znam jel grijesim ili je stvarno tako. Ali Bakovic je ako se ne varam jedan od rijetkih koji je ostao iz onog starog saveza kada je uske vladao. Eh sad Miske je jedan od rijetkih tacnije jedini pored spahe bio ako se ne varam u ekipi od ovih trenutnih a spaha tada i nije bio neki faktor tako da mozda miske nema dobar odnos sa njim iz razloga sto je i on krao i svasta radio? A i da se ne lazemo u onakvom savezu da je bio finjak sigurno ne bi ni bio dio tog saveza.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bugari su 94 sa najvećom lokatorskom ekipon došli do polufinala. Imaju i zapisi o tome, oni se sada hvale time. Holanđani su 74 imali žene i djevojke sa sobom, pa umalo ne osvojiše titulu. I tako, ima tih primjera. Ništa nije našima smetalo ako su pokatkad zalomili. To uostalom pokazuje i nivo trčanja na prvenstvu, mi smo trčali, samo kao što ti kažeš, protiv nIgerije smo trčali uzalud.Mozambik je napisao/la:
Pa gdje zivimo mi jbga ti? Mi smo na Balkanu, pogledaj u svim reprezentacijama kako bude kad su okuplljanja.
Al Pape nije makar kao Stimac vodio svoje da locu u Medjugorje![]()
![]()
![]()
Nasim igracima treba cvrsta ruka, Njemacka po mogucnosti. Vidis gdje je Niko odveo ekipu, u nekakva brda u Austriji, sto dalje od svijeta, sponzorusa, folkoteka , restorana itd..
Tako je i sa nasom, Hrvatskom, Srpskom reprezentacijom.
Jedini krivac što mi sutra (jel sutra) ne igramo protiv Francuske je što je Sušić na prvestvo otišao da zaradi preko pordaje igrača, a ne da mi postignemo uspjeh. On je vejrovatno i postiogao uspjeh, neki od njegovih pulena će se i tušnuti, a osmina finala, pa to svakako nije bio primarni cilj, to je bilo usput....
Miske treba da bude tu. Prije svega zbog mlađih igrača, za koje je pozitivna stvar da imaju takvu legendu pored sebe, može im biti korisniji od kompletnog stručnog štaba jer Miske ima fudbal u malom prstu. On će u budućnost imati neku funkciju u savezu, tako da uvijek treba da bude uz reprezentaciju. Sad su tu Baljić i Rahimić i lijepo je vidjeti da bivši igrači polako preuzimaju funkcije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zar ti stvarno mislis da ce on dolaziti da bi sjedio na klupi,stvarno mislis da bi on radio u savezu ili obnasao drugu funkciju??Virtu4l je napisao/la:Miske treba da bude tu. Prije svega zbog mlađih igrača, za koje je pozitivna stvar da imaju takvu legendu pored sebe, može im biti korisniji od kompletnog stručnog štaba jer Miske ima fudbal u malom prstu. On će u budućnost imati neku funkciju u savezu, tako da uvijek treba da bude uz reprezentaciju. Sad su tu Baljić i Rahimić i lijepo je vidjeti da bivši igrači polako preuzimaju funkcije.
On jedva ceka da zavrsi karijeru,da moze na miru da pusti stomak i guzove...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Svako će doći kad mu se predoči odgovarajući projekat, višegodišnji plan, a Begić ide u tom pravcu. Niko nije zaslužio više od Misketa da ostane uz reprezentaciju. Sve se može kad se hoće.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
O cemu ti?Head je napisao/la:Oprostio se zvanicno.
Rekorder po broju nastupa u dresu selekcije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović najavio je kraj reprezentativne karijere.drummer je napisao/la:O cemu ti?Head je napisao/la:Oprostio se zvanicno.
Bivši kapiten Zmajeva na Mundijalu u Brazilu je završio nastupe u reprezentativnom dresu.
U izjavi za njemačke medije po povratku sa Svjetskog prvenstva, Misimović je nastup izabranika Safeta Sušića ocijenio kao pozitivan uprkos činjenici da je BiH eliminisana u grupnoj fazi takmičenja u konkurenciji Argentine, Nigerije i Irana, prenosi Mondo.
Prema njegovim riječima, Zmajeve očekuje svijetla budućnost, ali bez njega.
“BiH ima mladu ekipu koja može da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Vrijeme radi za mlađe, ja sam svoje odigrao”, rekao je Miske.
U reprezentaciji BiH je nastupao punih deset godina, a svoj debi ostvario je 18. februara 2004. godine protiv Makedonije pod vodstvom selektora Blaža Sliškovića. Od tada do danas bio je stalan član Zmajeva odigravši ukupno 84 utakmice za BiH.
Mrežu protivnika tresao je 26 puta i drugi je na listi strijelaca svih vremena iza Edina Džeke (36).
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Miske ostani 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Miske neka te još!!! Možeš ti još 25-30 min vrhunskog fudbala pružit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako je ovo istina to samo pkazuje razliku izmedju velikih i malih ljudi.Head je napisao/la:Rekorder po broju nastupa u dresu selekcije Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović najavio je kraj reprezentativne karijere.drummer je napisao/la:O cemu ti?Head je napisao/la:Oprostio se zvanicno.
Bivši kapiten Zmajeva na Mundijalu u Brazilu je završio nastupe u reprezentativnom dresu.
U izjavi za njemačke medije po povratku sa Svjetskog prvenstva, Misimović je nastup izabranika Safeta Sušića ocijenio kao pozitivan uprkos činjenici da je BiH eliminisana u grupnoj fazi takmičenja u konkurenciji Argentine, Nigerije i Irana, prenosi Mondo.
Prema njegovim riječima, Zmajeve očekuje svijetla budućnost, ali bez njega.
“BiH ima mladu ekipu koja može da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Vrijeme radi za mlađe, ja sam svoje odigrao”, rekao je Miske.
U reprezentaciji BiH je nastupao punih deset godina, a svoj debi ostvario je 18. februara 2004. godine protiv Makedonije pod vodstvom selektora Blaža Sliškovića. Od tada do danas bio je stalan član Zmajeva odigravši ukupno 84 utakmice za BiH.
Mrežu protivnika tresao je 26 puta i drugi je na listi strijelaca svih vremena iza Edina Džeke (36).
Miske je covjek koji nece dozvoliti da ga neko tjera nego ce,kad bude vrijeme,otici sam,kao velikan a ne kao smrad i kukavica.
Sto se mene tice ja bih Misketa zadrzao jos ako on to zeli,takav majstor uvijek moze zatrebati i biti od velike pomoci.
A tjerali su ga vec neko vrijeme neki losi i zli ljudi,pisali svasta protiv njega,sigurno da je to njemu tesko palo kao sto bi palo svakom postenom covjeku.
Miske kralju,sta god odlucis ti si historija,ostaces upamcen kao najbolji igrac ove reprezentacije svih vremena.
@Goalgetter, de nađi to u njemačkim medijima. Ti si spretniji.
Miske
Miske
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hvala ti majstore za sve, nadam se da ce ovi uhljupi iz saveza naci ti mjesto koje zasluzujes ...
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 01 jul 2014, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 8 gostiju.