bagrcavi je napisao/la:E nek sam dozivio da procitam da je bolje 3000 od 15000 navijaca...
Sent from my iPhone using Tapatalk
lik ionako vazda valja gluposti,ovo je samo još jedna u nizu.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
bagrcavi je napisao/la:E nek sam dozivio da procitam da je bolje 3000 od 15000 navijaca...
Sent from my iPhone using Tapatalk
mostarac1312 je napisao/la:kakav ugovor ima Tomislav Tomić, priče kruže da njegov manager pregovara sa nama.
Vjeruj da su price da je htio mogao je otici dzaba...Ovako je produzio ugovor na polusezoni.mostarac1312 je napisao/la:kakav ugovor ima Tomislav Tomić, priče kruže da njegov manager pregovara sa nama.
Kruze i price da ste voljni platiti 400k eura za otkup tomica....mostarac1312 je napisao/la:kakav ugovor ima Tomislav Tomić, priče kruže da njegov manager pregovara sa nama.
Tomin mendzer je njegov otac !mostarac1312 je napisao/la:Samo sam pitao šta je sa ugovorom, njegov manager je isti čovjek koji usko surađuje sa našom upravom, pa sam zato pitao jer valjda mu imate neke pare dužni. Nisam mislio ništa loše. On je dobar igrač i nama bi svakako bio pojačanje, ali vjerujem da nije jeftin,Ovdje se priča da je potencijalno pojačanje.
Ps. sretno u EL
Tomic ima svoga menadzera ,kakva otac...pile87 je napisao/la:Tomin mendzer je njegov otac !mostarac1312 je napisao/la:Samo sam pitao šta je sa ugovorom, njegov manager je isti čovjek koji usko surađuje sa našom upravom, pa sam zato pitao jer valjda mu imate neke pare dužni. Nisam mislio ništa loše. On je dobar igrač i nama bi svakako bio pojačanje, ali vjerujem da nije jeftin,Ovdje se priča da je potencijalno pojačanje.
Ps. sretno u EL
Tomin otac je dogovorio sve uslove sa Amarom i oko produzenja uostalom on je taj koji ga je i doveo u Zelju.zeljovolim je napisao/la:Tomic ima svoga menadzera ,kakva otac...pile87 je napisao/la:Tomin mendzer je njegov otac !mostarac1312 je napisao/la:Samo sam pitao šta je sa ugovorom, njegov manager je isti čovjek koji usko surađuje sa našom upravom, pa sam zato pitao jer valjda mu imate neke pare dužni. Nisam mislio ništa loše. On je dobar igrač i nama bi svakako bio pojačanje, ali vjerujem da nije jeftin,Ovdje se priča da je potencijalno pojačanje.
Ps. sretno u EL
A ako bude ici negdi to ce bit negdje dalje..
Ma bice na bht sigurnoAdiFKS je napisao/la:Hoce li biti na nekoj TV prenos vase tekme u cetvrtak?
Malta najjačak3lla je napisao/la:'Istina je da sam dobio jedan udarac na treningu. Nakon toga bio sam u bolnici gdje sam obavi pretrage i ne radi se o nekoj povredi. Trebao bih biti spreman za duel sa Lovćenom koji nas očekuje u četvrtak'' izjavio je za S****rt.ba, Tomislav Tomić.
i nova: [youtube][/youtube]