di bi igro?QUARTERBACK je napisao/la:Koja šteta što nismo doveli Cabayea.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Koji ce nam k? Nismo imali mjesta za Fabru a kamoli za Cabayea.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta je onda Walcott? 20 utakmica za redom ga nigdje nema, i u tih 20 u bar 10 da gol, a u ovih ostalih ima pet asistencija. Neka hvala, takav igrac ne treba. I Podolski je isti takav, nigdje ga nema, a daje golove.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
KAzem vam ja Big game player, najbolji i najkonstantniji argentinac danas ne znam sta ste gledali jedino je on i povremeno Messi probijao savrseno postavljenu odbranu Otmara Hitzfelda ako je Di Maria danas bio smijesan sta je onda bio Messi?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bolji sanchez na svjetskom tript od di marie što jes jes.
A što se tiče igra u klubovima to je već druga priča, mada nerijetko i di maria zna bit smiješan igrač u Realu, nekad mu dođe nafiksa se i poludi.
u pravu je AGB ovo je samo neka druga verzija Walcotta
A što se tiče igra u klubovima to je već druga priča, mada nerijetko i di maria zna bit smiješan igrač u Realu, nekad mu dođe nafiksa se i poludi.
u pravu je AGB ovo je samo neka druga verzija Walcotta
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- mordfustang
- Kontakt:
Di Maria je toplo/hladno tip igrača.
I upravo iz tog razloga ja nisam za njegovo dovođenje.
I upravo iz tog razloga ja nisam za njegovo dovođenje.
Paja je duboko razočaran šta mi pišemo ovdje 
Igrac utakmiceBigBigBang je napisao/la:KAzem vam ja Big game player, najbolji i najkonstantniji argentinac danas ne znam sta ste gledali jedino je on i povremeno Messi probijao savrseno postavljenu odbranu Otmara Hitzfelda ako je Di Maria danas bio smijesan sta je onda bio Messi?
Mada, Di Maria je strava igrac, cijelo prvenstvo jako dobar, moze igrat sta god hoce, danas ga bilo svuda, lijevo-desno..
On ili Alexis, prakticki svejedno ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
BigBigBang
- Kontakt:
Daj ba ne mozete slagiranog Walnuta porediti sa igracem koji je MOM u finalu lige sampiona, koji zabije gol u finalu kupa kralja koji u osmini finala svjetskog odvede svoju reprezeentaciju golom dalje, jednostavno ne mozete to reci...
Argentinci su sabanska reprezentacija bez ikakvog sistema igre sve sto rade je to da Messi, Di Maria i Aguero kad igra sami nesto iskombinuju i urade ne znaju akciju napraviti. ovo ostalo su sve balvani i prosjecni giraci i naravno da onda ovaj trojac i ne djeluje nesto posebno kao sto je to danas bio slucaj.
Di Maria je od Walnuta bolji jedno 3 puta realno, za Sancheza se slazem imao je bolje svjetsko od Di Marie, strasno je odigrao volio bi ga vidjeti u Arsenalu ako Di Maria ne dodje ali ne mora znaciti ako je bio bolji na svjetskom da je sveukupno bolji igrac mada oni meni uopste nisu za proedjenja Sanchez bi u Arsenalu sigurno bio vise napadac i golgeter a Di Maria klasicno krilo asistent.
Argentinci su sabanska reprezentacija bez ikakvog sistema igre sve sto rade je to da Messi, Di Maria i Aguero kad igra sami nesto iskombinuju i urade ne znaju akciju napraviti. ovo ostalo su sve balvani i prosjecni giraci i naravno da onda ovaj trojac i ne djeluje nesto posebno kao sto je to danas bio slucaj.
Di Maria je od Walnuta bolji jedno 3 puta realno, za Sancheza se slazem imao je bolje svjetsko od Di Marie, strasno je odigrao volio bi ga vidjeti u Arsenalu ako Di Maria ne dodje ali ne mora znaciti ako je bio bolji na svjetskom da je sveukupno bolji igrac mada oni meni uopste nisu za proedjenja Sanchez bi u Arsenalu sigurno bio vise napadac i golgeter a Di Maria klasicno krilo asistent.
Covjek je u vezi deset puta bolji nego na krilu. Ukoliko bi se tu koristio. Koristi jednu nogu, a konstantan nije nit' je kad bio. Do ove zadnje sezone prilicno sklon povredama koji obicno syebu one dvije sedmice kad uhvati neku konstantu.
Po mom misljenju Alexis je bolje rijesenje za Arsenal.
Po mom misljenju Alexis je bolje rijesenje za Arsenal.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovi sto kazu da je bolji u vezi nego na krilu neka mi onda objasne iz kojih je to pozicija Di Maria u utakmici ligaskoj protiv Barcelone kad je namjestio 2 gola i 2 zicera probijao po 3 igraca Barcelone i sa koje je to pozicije probijao Atletico u finalu LP poslije kojeg je i pao onaj gol Balea?
To sto on na papiru igra vezu i trci stalno i pomaze u sredinu je drugi par rukava on je najbolji i najopasniji kad sa krila napada. Uostalom Arsenalovi vezni igraci se stalno rotiraju, igrao bi on i tu svasta.
To sto on na papiru igra vezu i trci stalno i pomaze u sredinu je drugi par rukava on je najbolji i najopasniji kad sa krila napada. Uostalom Arsenalovi vezni igraci se stalno rotiraju, igrao bi on i tu svasta.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nek on igra i dalje u Realu. Alexis bi sigurno bio jeftiniji, a i mnogo je direktniji igrac sto je Arsenalu prijeko potrebno. On i Walcott po krilima i dosta samo da Ozil asistira, ostali nek se brane. 
Celik!3,2,2.
Ove sezone ima statisticki najacu sezonu u Realu a igra u vezi. Puno trci i radi u oba pravca i upravo je on ta veza izmedju Xabija-Luke i napada. Napredak koji je on kao igrac napravio prelaskom sa krila na vezu je ogroman sto je i ocito kad svim parametrima usporedis prethodne i ovu sezonu. Proslih sezona na krilu je bio uglavnom solidan. Imao je dobrih perioda kao npr. u sezoni 2011-2012 je jedan period bio brutalan, ali kao sto rekoh sitna povreda i nakon nje izadje drugi igrac.BigBigBang je napisao/la:Ovi sto kazu da je bolji u vezi nego na krilu neka mi onda objasne iz kojih je to pozicija Di Maria u utakmici ligaskoj protiv Barcelone kad je namjestio 2 gola i 2 zicera probijao po 3 igraca Barcelone i sa koje je to pozicije probijao Atletico u finalu LP poslije kojeg je i pao onaj gol Balea?
Bio bi on vama i na krilu veliki upgrade ali cijenim da je Alexis bolje rijesenje.
Di Maria nije bio na svom nivou danas jer je igrao vise na krilu nego poziciju na kojoj pruza najbolje partije. Najveci problem je taj sto on u Realu zahtjeva da igra na krilu i to bi mogao biti jedini razlog njegovog odlaska.
Kada bi dosao u Arsenal, to bi omogucilo igranje sa trojicom u sredini i to Jack-Ramsey-Angel, samo kad bi ga Wenger nagovorio na poziciju u vezi
Sto se mene licno tice, uzmite Ronalda ili Baleta, Anhela ne dirajte
Kada bi dosao u Arsenal, to bi omogucilo igranje sa trojicom u sredini i to Jack-Ramsey-Angel, samo kad bi ga Wenger nagovorio na poziciju u vezi
Sto se mene licno tice, uzmite Ronalda ili Baleta, Anhela ne dirajte
Ne vjerujem da je Di maria u ičijim planovima u Arsenalu osim u Pajinim, dok se za Sančeza mnogo šuška.
mislim da će vjerovatno pojačanja napadu biti Campbell i Sanchez i to je to.
mislim da će vjerovatno pojačanja napadu biti Campbell i Sanchez i to je to.
Ma ako ce igrati krilo sto se mene tice nek' ide onda. Jos mu vamo konkurencija Bale.
Alexis je na krilu bolji igrac i vjerovatno bi bio jeftiniji.
Alexis je na krilu bolji igrac i vjerovatno bi bio jeftiniji.
Dobar je ali ne i WC igrač,od kako je u Realu tek prošlu sezonu je odigrao na nivou a to je premalo s obzirom koliko je plaćen.
Da sam na mjestu Wengera glavni cilj bi trebao biti dovođenje Reusa koji je klasa iznad Sancheza i Di Marie.
Da sam na mjestu Wengera glavni cilj bi trebao biti dovođenje Reusa koji je klasa iznad Sancheza i Di Marie.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Reus je bezbroj puta ponovio kako nema namjeru da ide iz Dortmunda..Alexis i Angel su na prodaju i Profa MORA jednog da dovede...
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.