Safet Sušić - Pape

Goalgetter
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 01 jul 2014, 17:09

Sto se tice postavke, evo kako se igralo protiv Nigerije:

slika

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 01 jul 2014, 17:32

Jasmin Baković: Pričali smo prije SP, pričati ćemo i ovih dana sa Safetom. Imamo 2 mjeseca do prve utakmice, dovoljno vremena da izaberomo novog selektora i da se upozna sa ekipom. ( Sad na FTV)

Nešto mi nije sigurno zvučao kao da će Safet ostati. :think:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 jul 2014, 17:39

Janez je napisao/la:Jasmin Baković: Pričali smo prije SP, pričati ćemo i ovih dana sa Safetom. Imamo 2 mjeseca do prve utakmice, dovoljno vremena da izaberomo novog selektora i da se upozna sa ekipom. ( Sad na FTV)

I hocel se za 2 mjeseca igrati u Zenici ili Hrasnici ???
Sta je gospodin odlucio ? :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 01 jul 2014, 17:42

@bparena

Legendo znaš kako je bio pričjiv, jedva 3 rečenica da je izustio haman što svaku riječ vaga po 5 puta i minuta. :? :crazy:

Maca jezik pojela :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jul 2014, 17:52

Ajax je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Sigurno medju slabijim selektorima na SP ako ne i najgori :?

Autoritet nula, takticar nula, motivator nula. Da li ima ijedan razlog zasto bi se Susicu ponudio ugovor ?
Ima. Jer postoji strah da nas ne zapadne jos gori od njega. Koji bi tek imao najvjerovatnije cudne odluke kod izbora ( od 18 do 23 igraca ). Sa slicnim klubskim (ne) iskustvom kao sto ga ima Pape. Steta da je izvukao nerjeseno protiv Nigerije sada bi mu bilo momentalno sve oprosteno. Dobio bi pojacan ugovor na koji niko nebi rijeci rekao. I velika vecina raje bi bila za njega bar do EP. A onda zavisi od rezultata utakmica na tom prvenstvu. Pape je jednostavno samo trebao prepisati taktiku i igrace iz utakmica protiv: Obale Bjelokosti, Meksika i Argentine ( na SP ). Samo to i nista vise. I najvjerovatnije bi stvari izgledale puno bolje. **** ga ponekad i sitnice odlucuju. Tako je to kada se igra na najvisem nivou. Ne mogu nas uvjek zapasti LLL ekipe i Grcka sa losim napadom. Lulic kao lazni bek :crazy: :crazy: . Medunjanin pored Misketa i Pjanica u veznom redu :crazy: :crazy:
Pa tu i lezi problem, taman smo se svi smirili i dali podrsku. Ja sam osobno bio prezadovoljan postavkom igre u prijateljskim utakmicama i onda kaos na SP. Prva tekma OK ipak je Argentina u pitanju, igrali smo sa njima i izgubili. Niko nije pravio probleme. Druga utakmica ludilo. Postavka 0 pa time i igra, spori vezni red pregazen, zamjene kao da ih je neki komicar radio. I onda treca po meni i najgora. Pljune nam svima u lice, ubaci cijelu Germaniju a momka kao Hajrovic ostavi na klupi. Zgadio mi se do zivota bez obzira na rezultat. To je ucinio vjerujuci da je gotov. Uvjeren sam 100%. I ne moze gore da bilo tko drugi dodje ne bi gori bio . Ovo je moje misljenje i nazalost ja mu vise nikad necu vjerovati a ti izvoli. Jer ako budemo tako gledali da ne dodje gori, tko zna koliko ce nam se jos puta Nigerija ponoviti. Cipar, Izrael ili Wales. On tu negdje kiksaje u to nema sumnje i sta onda. O Belgiji necu ni pricati. Svaka od ovih reprezentacija je bolja od Albanije, tko se jos toga da prosti sjeca.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jul 2014, 18:05

bparena je napisao/la:
Janez je napisao/la:Jasmin Baković: Pričali smo prije SP, pričati ćemo i ovih dana sa Safetom. Imamo 2 mjeseca do prve utakmice, dovoljno vremena da izaberomo novog selektora i da se upozna sa ekipom. ( Sad na FTV)

I hocel se za 2 mjeseca igrati u Zenici ili Hrasnici ???
Sta je gospodin odlucio ? :)
Ko? Spahic?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 01 jul 2014, 18:13

Pa logicno je da teleca glava bez obraza zeli ostati. Ogromna plata, desetak utakmica godisnje, izvlacenja i slicno ne **** ni dva posto, prijateljske su ionako rostiljada i jos moze gurati djecu i kopilad Seada Susica.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 01 jul 2014, 19:00

Očigledno da čeka još desetak dana kako bi vidio hoće li Sivac a spor ili Konj a spor, a možda i neki drugi spor, da pošalje ponudu za njegove usluge. Problem je što nakon katastrofalne postavke u susretu sa Nigerijom svi klubovi od njega bježe kao klošar od sapuna. Zbog toga je upregao sve kako bi novi ugovor iznudio. A kakav je naš Savez, uopće me ne bi čudilo da mu daju novi na potpis. Onda ćemo gledati kad na pola kvalifikacija sve ode u tri p jer će nas on sa svojom "genijalnom" postavkom uvaliti u drek kada zijani dobijenu utakmicu od Cipra, Walesa ili Izraela.

Vidim da neki mediji vrte čak i priču kako forumi (jesmo postali utjecajni, mi nerealizirani balavci :urnebes: ) žele uništiti reprezentaciju tako što traže njegov odlazak. Utrtao je u 60. minuti druge utakmice (kada je uveo TSS-a vjerujući da leti možda čak i nakon te utakmice) ali se onda ponovo okuražio kada je shvatio da Savez guta njegove šarene laže i da bi mogao izvuči još dvije godine od njih.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jul 2014, 19:03

revan je napisao/la: Vidim da neki mediji vrte čak i priču kako forumi (jesmo postali utjecajni, mi nerealizirani balavci :urnebes: ) žele uništiti reprezentaciju tako što traže njegov odlazak. Utrtao je u 60. minuti druge utakmice (kada je uveo TSS-a vjerujući da leti možda čak i nakon te utakmice) ali se onda ponovo okuražio kada je shvatio da Savez guta njegove šarene laže i da bi mogao izvuči još dvije godine od njih.
Pa hebo slobodno misljenje. :lol:

Naravno mislio je da je gotovo pa bar da malo proda bratica i one druge antitalente. Eno cuo sam da Tinu vec trazi...neka ekipa iz 2. belgijske lige, jer za 1. vec nije valjao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2014, 19:11

Drago mi je da je fudbalski savez ostvio Papetu vremena da razmisli da li želi nastaviti raditi sa ovom bagrom od igrača a posebno navijača. Čuo sam i da je malo bolestan, legendo ozdravi nam ako Bog da što prije i produži ugovor barem na dvije godine.
Ti si svojim rezultatima zaslužio da držiš sve konce u svojim rukama. Samo naprijed, mi ćemo te čekati koliko god vremena da trebaš. Nadam se da ćeš donijeti pravu odluku. Ako ti odlučiš da nas napustiš, razumjećemo te.
Iskreno, tvoji fanovi sa ss.ba :bih:
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 01 jul 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 jul 2014, 19:11

ako ovaj smrad odluci popisati se po svim navijacima i ostati na klupi,izvizdat ga na Bilinom nek se dobro osramoti

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 jul 2014, 19:16

Ako mi budemo samo prdili ovako preko foruma on ce ostat **** se njemu sta neko kaze na forumu.Gozova ce dat samo da ostane.Pa znamo kako je kad se seljak docepa fotelje.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jul 2014, 19:21

Goalgetter je napisao/la:Sto se tice postavke, evo kako se igralo protiv Nigerije:

slika
Moglo je bolje ali na papiru ni ovo nije losa postava. Problem je sto neki zele da nas ubjede da je Lulicev posao bio da cuva nigerijskog napadaca Emenikea, samo da bi opravdali uzasnu partiju kapitena i da bi popljuvali Susica.
Ali i pored toga, u svakoj analizi ove utakmice treba spomenuti da smo osteceni. Prvo je nas regularan gol ponisten a onda su oni postigli gol iz sumnjive situacije. To je brutalno i tesko se vratiti poslije toga. Da je priznat nas gol sve bi bilo drugacije.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 jul 2014, 19:38

mirzatele je napisao/la:ako ovaj smrad odluci popisati se po svim navijacima i ostati na klupi,izvizdat ga na Bilinom nek se dobro osramoti
Tad ce biti kasno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jul 2014, 19:45

MostaracVelezovac je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:ako ovaj smrad odluci popisati se po svim navijacima i ostati na klupi,izvizdat ga na Bilinom nek se dobro osramoti
Tad ce biti kasno.
Ccc kako dramatizujete. Kasno za sta? Treba li vas podsjetiti da govorite o nasem najuspjesnijem selektoru?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 jul 2014, 20:00

calcio je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
Tad ce biti kasno.
Ccc kako dramatizujete. Kasno za sta? Treba li vas podsjetiti da govorite o nasem najuspjesnijem selektoru?
Treba li tebe podsjetiti da ti ocito nemas pojma o cemu pricas.
Mi nismo dosli na SP zahvaljujuci Susicu nego USPRKOS Susicevom neznanju.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 jul 2014, 20:16

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sto se tice postavke, evo kako se igralo protiv Nigerije:

slika
Moglo je bolje ali na papiru ni ovo nije losa postava. Problem je sto neki zele da nas ubjede da je Lulicev posao bio da cuva nigerijskog napadaca Emenikea, samo da bi opravdali uzasnu partiju kapitena i da bi popljuvali Susica.
Zasto si tako nedokazan? Pogledaj duzinu Luliceve strelice i bice ti jasno da ni jedan igrac nije imao slican zadatak na terenu kao Lulic, a to je da cuva citavu lijevu stranu. Pogledaj desnu stranu i strelicu Mujdze i Hajrovica a pogledaj Lulicevu.

Normalnom insanu veci dokaz ne treba, jos ako se uzme u obzir da je Lulic bio nespreman (vidjelo se nakon 20 minuta igre!), sta reci nego takticki fijasko.

Ponavljam, potpuni takticki fijasko Susica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2014, 20:17

25 takmičarskih utakmica u četiri godine. 15 pobjeda, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 53:24.
Nastavi Pape niz, pusti neznalice šta pišu. Samo 6 poraza u četiri godine. :tokralju:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 jul 2014, 20:36

Henderson je napisao/la:25 takmičarskih utakmica u četiri godine. 15 pobjeda, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 53:24.
Nastavi Pape niz, pusti neznalice šta pišu. Samo 6 poraza u četiri godine. :tokralju:

Pises netacne informacije. To jest spinujes. To nije tacan skor utakmica sa papetom.
Pape je pobjedio, slovom i brojem 48% utakmica, a ne kako si ti naveo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2014, 20:39

Čovjek je naglasio takmičarskih utakmica. Dakle napisao je tačnu informaciju :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.