Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sto se tice postavke, evo kako se igralo protiv Nigerije:

Jasmin Baković: Pričali smo prije SP, pričati ćemo i ovih dana sa Safetom. Imamo 2 mjeseca do prve utakmice, dovoljno vremena da izaberomo novog selektora i da se upozna sa ekipom. ( Sad na FTV)
Nešto mi nije sigurno zvučao kao da će Safet ostati.
I hocel se za 2 mjeseca igrati u Zenici ili Hrasnici ???Janez je napisao/la:Jasmin Baković: Pričali smo prije SP, pričati ćemo i ovih dana sa Safetom. Imamo 2 mjeseca do prve utakmice, dovoljno vremena da izaberomo novog selektora i da se upozna sa ekipom. ( Sad na FTV)
Sta je gospodin odlucio ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@bparena
Legendo znaš kako je bio pričjiv, jedva 3 rečenica da je izustio haman što svaku riječ vaga po 5 puta i minuta.
Maca jezik pojela
Legendo znaš kako je bio pričjiv, jedva 3 rečenica da je izustio haman što svaku riječ vaga po 5 puta i minuta.
Maca jezik pojela
Pa tu i lezi problem, taman smo se svi smirili i dali podrsku. Ja sam osobno bio prezadovoljan postavkom igre u prijateljskim utakmicama i onda kaos na SP. Prva tekma OK ipak je Argentina u pitanju, igrali smo sa njima i izgubili. Niko nije pravio probleme. Druga utakmica ludilo. Postavka 0 pa time i igra, spori vezni red pregazen, zamjene kao da ih je neki komicar radio. I onda treca po meni i najgora. Pljune nam svima u lice, ubaci cijelu Germaniju a momka kao Hajrovic ostavi na klupi. Zgadio mi se do zivota bez obzira na rezultat. To je ucinio vjerujuci da je gotov. Uvjeren sam 100%. I ne moze gore da bilo tko drugi dodje ne bi gori bio . Ovo je moje misljenje i nazalost ja mu vise nikad necu vjerovati a ti izvoli. Jer ako budemo tako gledali da ne dodje gori, tko zna koliko ce nam se jos puta Nigerija ponoviti. Cipar, Izrael ili Wales. On tu negdje kiksaje u to nema sumnje i sta onda. O Belgiji necu ni pricati. Svaka od ovih reprezentacija je bolja od Albanije, tko se jos toga da prosti sjeca.Ajax je napisao/la:Ima. Jer postoji strah da nas ne zapadne jos gori od njega. Koji bi tek imao najvjerovatnije cudne odluke kod izbora ( od 18 do 23 igraca ). Sa slicnim klubskim (ne) iskustvom kao sto ga ima Pape. Steta da je izvukao nerjeseno protiv Nigerije sada bi mu bilo momentalno sve oprosteno. Dobio bi pojacan ugovor na koji niko nebi rijeci rekao. I velika vecina raje bi bila za njega bar do EP. A onda zavisi od rezultata utakmica na tom prvenstvu. Pape je jednostavno samo trebao prepisati taktiku i igrace iz utakmica protiv: Obale Bjelokosti, Meksika i Argentine ( na SP ). Samo to i nista vise. I najvjerovatnije bi stvari izgledale puno bolje. **** ga ponekad i sitnice odlucuju. Tako je to kada se igra na najvisem nivou. Ne mogu nas uvjek zapasti LLL ekipe i Grcka sa losim napadom. Lulic kao lazni bekdonniedarko je napisao/la:Sigurno medju slabijim selektorima na SP ako ne i najgori
Autoritet nula, takticar nula, motivator nula. Da li ima ijedan razlog zasto bi se Susicu ponudio ugovor ?![]()
. Medunjanin pored Misketa i Pjanica u veznom redu
![]()
Ko? Spahic?bparena je napisao/la:I hocel se za 2 mjeseca igrati u Zenici ili Hrasnici ???Janez je napisao/la:Jasmin Baković: Pričali smo prije SP, pričati ćemo i ovih dana sa Safetom. Imamo 2 mjeseca do prve utakmice, dovoljno vremena da izaberomo novog selektora i da se upozna sa ekipom. ( Sad na FTV)
Sta je gospodin odlucio ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa logicno je da teleca glava bez obraza zeli ostati. Ogromna plata, desetak utakmica godisnje, izvlacenja i slicno ne **** ni dva posto, prijateljske su ionako rostiljada i jos moze gurati djecu i kopilad Seada Susica.
Očigledno da čeka još desetak dana kako bi vidio hoće li Sivac a spor ili Konj a spor, a možda i neki drugi spor, da pošalje ponudu za njegove usluge. Problem je što nakon katastrofalne postavke u susretu sa Nigerijom svi klubovi od njega bježe kao klošar od sapuna. Zbog toga je upregao sve kako bi novi ugovor iznudio. A kakav je naš Savez, uopće me ne bi čudilo da mu daju novi na potpis. Onda ćemo gledati kad na pola kvalifikacija sve ode u tri p jer će nas on sa svojom "genijalnom" postavkom uvaliti u drek kada zijani dobijenu utakmicu od Cipra, Walesa ili Izraela.
Vidim da neki mediji vrte čak i priču kako forumi (jesmo postali utjecajni, mi nerealizirani balavci
) žele uništiti reprezentaciju tako što traže njegov odlazak. Utrtao je u 60. minuti druge utakmice (kada je uveo TSS-a vjerujući da leti možda čak i nakon te utakmice) ali se onda ponovo okuražio kada je shvatio da Savez guta njegove šarene laže i da bi mogao izvuči još dvije godine od njih.
Vidim da neki mediji vrte čak i priču kako forumi (jesmo postali utjecajni, mi nerealizirani balavci
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Principatus
- Kontakt:
Pa hebo slobodno misljenje.revan je napisao/la: Vidim da neki mediji vrte čak i priču kako forumi (jesmo postali utjecajni, mi nerealizirani balavci) žele uništiti reprezentaciju tako što traže njegov odlazak. Utrtao je u 60. minuti druge utakmice (kada je uveo TSS-a vjerujući da leti možda čak i nakon te utakmice) ali se onda ponovo okuražio kada je shvatio da Savez guta njegove šarene laže i da bi mogao izvuči još dvije godine od njih.
Naravno mislio je da je gotovo pa bar da malo proda bratica i one druge antitalente. Eno cuo sam da Tinu vec trazi...neka ekipa iz 2. belgijske lige, jer za 1. vec nije valjao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Drago mi je da je fudbalski savez ostvio Papetu vremena da razmisli da li želi nastaviti raditi sa ovom bagrom od igrača a posebno navijača. Čuo sam i da je malo bolestan, legendo ozdravi nam ako Bog da što prije i produži ugovor barem na dvije godine.
Ti si svojim rezultatima zaslužio da držiš sve konce u svojim rukama. Samo naprijed, mi ćemo te čekati koliko god vremena da trebaš. Nadam se da ćeš donijeti pravu odluku. Ako ti odlučiš da nas napustiš, razumjećemo te.
Iskreno, tvoji fanovi sa ss.ba
Ti si svojim rezultatima zaslužio da držiš sve konce u svojim rukama. Samo naprijed, mi ćemo te čekati koliko god vremena da trebaš. Nadam se da ćeš donijeti pravu odluku. Ako ti odlučiš da nas napustiš, razumjećemo te.
Iskreno, tvoji fanovi sa ss.ba
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 01 jul 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ako ovaj smrad odluci popisati se po svim navijacima i ostati na klupi,izvizdat ga na Bilinom nek se dobro osramoti
Ako mi budemo samo prdili ovako preko foruma on ce ostat **** se njemu sta neko kaze na forumu.Gozova ce dat samo da ostane.Pa znamo kako je kad se seljak docepa fotelje.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moglo je bolje ali na papiru ni ovo nije losa postava. Problem je sto neki zele da nas ubjede da je Lulicev posao bio da cuva nigerijskog napadaca Emenikea, samo da bi opravdali uzasnu partiju kapitena i da bi popljuvali Susica.Goalgetter je napisao/la:Sto se tice postavke, evo kako se igralo protiv Nigerije:
Ali i pored toga, u svakoj analizi ove utakmice treba spomenuti da smo osteceni. Prvo je nas regularan gol ponisten a onda su oni postigli gol iz sumnjive situacije. To je brutalno i tesko se vratiti poslije toga. Da je priznat nas gol sve bi bilo drugacije.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Tad ce biti kasno.mirzatele je napisao/la:ako ovaj smrad odluci popisati se po svim navijacima i ostati na klupi,izvizdat ga na Bilinom nek se dobro osramoti
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ccc kako dramatizujete. Kasno za sta? Treba li vas podsjetiti da govorite o nasem najuspjesnijem selektoru?MostaracVelezovac je napisao/la:Tad ce biti kasno.mirzatele je napisao/la:ako ovaj smrad odluci popisati se po svim navijacima i ostati na klupi,izvizdat ga na Bilinom nek se dobro osramoti
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Treba li tebe podsjetiti da ti ocito nemas pojma o cemu pricas.calcio je napisao/la:Ccc kako dramatizujete. Kasno za sta? Treba li vas podsjetiti da govorite o nasem najuspjesnijem selektoru?MostaracVelezovac je napisao/la:Tad ce biti kasno.mirzatele je napisao/la:ako ovaj smrad odluci popisati se po svim navijacima i ostati na klupi,izvizdat ga na Bilinom nek se dobro osramoti
Mi nismo dosli na SP zahvaljujuci Susicu nego USPRKOS Susicevom neznanju.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zasto si tako nedokazan? Pogledaj duzinu Luliceve strelice i bice ti jasno da ni jedan igrac nije imao slican zadatak na terenu kao Lulic, a to je da cuva citavu lijevu stranu. Pogledaj desnu stranu i strelicu Mujdze i Hajrovica a pogledaj Lulicevu.calcio je napisao/la:Moglo je bolje ali na papiru ni ovo nije losa postava. Problem je sto neki zele da nas ubjede da je Lulicev posao bio da cuva nigerijskog napadaca Emenikea, samo da bi opravdali uzasnu partiju kapitena i da bi popljuvali Susica.Goalgetter je napisao/la:Sto se tice postavke, evo kako se igralo protiv Nigerije:
Normalnom insanu veci dokaz ne treba, jos ako se uzme u obzir da je Lulic bio nespreman (vidjelo se nakon 20 minuta igre!), sta reci nego takticki fijasko.
Ponavljam, potpuni takticki fijasko Susica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
25 takmičarskih utakmica u četiri godine. 15 pobjeda, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 53:24.
Nastavi Pape niz, pusti neznalice šta pišu. Samo 6 poraza u četiri godine.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Henderson je napisao/la:25 takmičarskih utakmica u četiri godine. 15 pobjeda, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 53:24.
Pises netacne informacije. To jest spinujes. To nije tacan skor utakmica sa papetom.
Pape je pobjedio, slovom i brojem 48% utakmica, a ne kako si ti naveo.
Čovjek je naglasio takmičarskih utakmica. Dakle napisao je tačnu informaciju 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.