FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 jul 2014, 17:01

Ljudi sto ste nervozni? Jel fino covjek rekao da radi u ministarstvu i da papire on mora potpisati? :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 01 jul 2014, 17:03

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ljudi sto ste nervozni? Jel fino covjek rekao da radi u ministarstvu i da papire on mora potpisati? :)
Jeste, tako je sve kako ti kažeš heheh <3
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 jul 2014, 17:12

Odbrana Fudbalskog kluba Sarajevo, u posljednje dvije sezone Premijer lige, statistički gledano bila je najbolja u državi, a golman bordo kluba, Dejan Bandović, ponio je velike zasluge za to.

A za narednu sezonu se ta odbrana još i pojačala, Dejo produžio ugovor... :opaopa:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 jul 2014, 17:49

Basic i Gabeljic nisu prosli na probi.

STARBUZZ
Kontakt:

Post Postao/la STARBUZZ » 01 jul 2014, 18:44

slika
slika

:kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jul 2014, 22:20

A dobro im gore drama. :kafa: :kafa:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 jul 2014, 22:23

hilmo je napisao/la:A dobro im gore drama. :kafa: :kafa:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Imaju sve uslove ovog svijeta.Sad je na njima da osvoje duplu titulu. :o

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jul 2014, 22:48

Za razliku od proteklih godina sad nam je okosnica tima ostala na okupu, to je veliki korak naprijed. Otišla su nam dva dobra igrača, došli su neki novi koji će imati motiva da se nametnu i ulete u početnih jedanaest.

Ne volim najavljivati titule i trofeje unaprijed, i vas bi zamolio da to ne radite, ali gledajući naš spisak igrača zaista imamo pravo biti veliki optimisti. Međutim to sad sve treba dokazati na terenu, činjenica je da će sve ekipe iz PL biti dodatno naložene kada budu igrale protiv nas i da će nam za bodove biti potrebno zalaganje svih na terenu. A to je ono, jedino, što ja od ove ekipe očekujem u predstojećoj sezoni, zalaganje, borba svih 90 minuta. Neka nastave onako kako su stali u maju i neće biti problema.

Sutra je taj žrijeb PL, i volio bih da u nekoliko ovih prvih kola igramo sa "slabijim" ekipama, jer ćemo biti malo umorni od evropskih utakmica. Koliko god mi imali dugu klupu, a zaista je imamo, ne vjerujem da će biti nekih drastičnih primjena u ekipi u domaćim i međunarodnim utakmicama.

EDIT:
Zipa reklame, šta ti je dobar marketing :cool:
slika

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 01 jul 2014, 23:39

Doslo je dosta novih igraca,ali na pozicijama na kojima je skripilo tako da ne vjerujem da novajlije mogu biti losije od svojih prethodnika.Tako npr. nema sanse da Baric bude bolji od Dzemice ili Puric od Duljevica.Jedino mjesto na kojem smo oslabili je pozicija zadnjeg veznog jer nam fali Jajalo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 jul 2014, 23:40

hilmo je napisao/la:Za razliku od proteklih godina sad nam je okosnica tima ostala na okupu, to je veliki korak naprijed. Otišla su nam dva dobra igrača, došli su neki novi koji će imati motiva da se nametnu i ulete u početnih jedanaest.
Jajala će biti teško nadomjestiti.Nabaca se nekih igraca po meni bolje uzet 2-3 kvalitetnija rješenja nego 5-6 sezonaca,a dosta njih prelazi ili bi preslo u Sarajevo zbog finih uslova ali nemaju kvalitetu da unaprijede igru..

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 01 jul 2014, 23:53

zgembo89 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Za razliku od proteklih godina sad nam je okosnica tima ostala na okupu, to je veliki korak naprijed. Otišla su nam dva dobra igrača, došli su neki novi koji će imati motiva da se nametnu i ulete u početnih jedanaest.
Jajala će biti teško nadomjestiti.Nabaca se nekih igraca po meni bolje uzet 2-3 kvalitetnija rješenja nego 5-6 sezonaca,a dosta njih prelazi ili bi preslo u Sarajevo zbog finih uslova ali nemaju kvalitetu da unaprijede igru..
Ali nadomjestio si na toj desnoj strani koja je bila najslabija umjesto Purica i Barica sada Duljevic i Berberovic pogledaj razliku.A Kostic tesko da je kvalitetom kao Jajalo ali momak je fajter i dobar igrac i moze ga zamijeniti Jajala uvjerit cete se sami znaju nasi iz uprave sta rade, vidis i da za ovog Protica slabo je ko cuo a ispade da je pravo pojacanje tako siguran sam da Kostic nije dosao da grije klupu ;)
Ti si opet šampion !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jul 2014, 23:55

Ja i dalje mislim da ne gubimo previse sa jajalom , jednostavno je klasa covjek, strasan je ali je gilo puno utakmica gje je "carinio" loptu... sad ce se igrati puno bolje a odlazak vuleta nadomjestio je dzemo-VOĐA NA TERENU I SVLAČIONICI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 jul 2014, 23:58

Imamo Radovca, Kostica, Kovacevica. Mislim da je Cimi sazrio da drzi sredinu uz pomoc nekog od ove trojice.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 jul 2014, 00:08

rammstein je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Rammstein najveći mahalac. Frajer sve neke informacije a nista ne može pogodit. Druze, bolje su ti kod mene informacije, bolje mene pitaj pa se ku*ci po forumu.
cujemo se za dan dva ;)
Sta sad dječače?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jul 2014, 00:09

cujemo se samo lakapo

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 jul 2014, 00:12

rammstein je napisao/la:cujemo se samo lakapo
Sljedeće ljeto?
Nemam nista protiv tebe, al me nervira to mahalanje.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jul 2014, 00:15

Joj ovih manijaka fukara padobranaca i slicnih sta vas ba briga za nas klub za nase transfere selektovanje ekipe imate svoju avliju i uzivajte u njoj danas ce vam bit izvlacenje parova pl i mastajte sta kako gdje cete koga uzet pustite ovu temu na miru covjek i dok posti ne moze nesto normalno procitat. Pa sta ako je ubleha u cemu je problem? Kakve veze ti i slicni imate veze sa tim ko ce doc i dal ce doc?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jul 2014, 00:16

Rule_hz je napisao/la:Joj ovih manijaka fukara padobranaca i slicnih sta vas ba briga za nas klub za nase transfere selektovanje ekipe imate svoju avliju i uzivajte u njoj danas ce vam bit izvlacenje parova pl i mastajte sta kako gdje cete koga uzet pustite ovu temu na miru covjek i dok posti ne moze nesto normalno procitat. Pa sta ako je ubleha u cemu je problem? Kakve veze ti i slicni imate veze sa tim ko ce doc i dal ce doc?
Pa najzanimljivijim smo :mrgreen:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jul 2014, 00:17

Valjda necemo ostati samo na Bandovica u ovim evropskim tekmama.Po meni suludo.Plakalo nije golman za Sarajevo.!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 02 jul 2014, 01:31

Ima li kakve nove pjesme za EL da je naucimo dok nije pocelo.... :D

Golmana obavezno dovesti, a Cimi ce biti kao Besic u repki u to sam siguran....a za Dulju nema price, on ce iz Sarajeva aBd preci u Ajax i donijet nam pare :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.