'nači dan pauze.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Donnie Darko je napisao/la:
Možel neko naći koliko je Messi pretrčao danas?
Messi ove sezone nije ni blizu ko onda kad je osvajo zlatne lopte,ali ako osvoji sp za nekoga ko kaže da je najbolji ikada,poštujeme njegovo misljenje ,mada je za mene stari Ronaldo daleko najboljileorey je napisao/la:Po brojkama je daleko najbolji svih vremena, po klubskim i individualnim nagradama, tj trofejima također, samo mu jos mundijal fali, koji bi vrlo lako mogao osvojiti s obzirom da niti jedna, ali bas niti jedna repka nije briljirala dosada, tj bila uvjerljiva, tako da se ja pitam sta tebi nije jasno ?BiLy je napisao/la:Cuj Messi najbolji igrac turnira, pa sta si ti gledao Tita ti maršala, daj budimo realni
Jel i još možda, najbolji svih vremena ?
Nikad on nece osvojiti naslov s Argentinom
PS: Covjek doslovno hoda, najmanje trci a rijesava tekme, to samo moze klasa.Dovoljno mu je malo prostora samo, trenutak nepaznje i gubis tekmu.Kao sto nas Medunjanin kaze, nema ga 70-80 minuta i onda bljesne i izgubis utakmicuKo to jos moze? Daj mi samo jednog igraca, znaci samo jednog?
Dvamessilla je napisao/la:Slaviša sretniče.![]()
![]()
'nači dan pauze.
MaGiCa je napisao/la:Ameri na koljenima, @SiamoNoi u komi.SiamoNoi je napisao/la:Ameri u produzetku,Magica na aparatima
Klinsmanu je produzen ugovor jos u decembru nakon izvlacenja grupa do 2018 i jos je dobio da bude teh.direktor svih SAD selekcija. Ima da prsti sve 2016 na Copa America Centenario ovdje!rio_Ferdy88 je napisao/la:Zasluženo Belgijanci ipak, Ameri su imali svojih prilika al' jednostavno nije bilo koncentracije u završnici, izostala je ta realizacija, a Wondo, kao i Džemaili ili Pinilla neku noć, će da sanja onu priliku![]()
Nadam se da nije posljednje prvenstvo za Howarda, a Klinsiju bih produžio ugovor da nastavi sa dobrim radom, zaslužio je to
Blasfemija, razapet će te forumski romantičari na čelu sa MagicomSiamoNoi je napisao/la:a Nijemce,cemo podrzat tocno tim redom
Neka patUrio_Ferdy88 je napisao/la:Blasfemija, razapet će te forumski romantičari na čelu sa MagicomSiamoNoi je napisao/la:a Nijemce,cemo podrzat tocno tim redom
Auuuu za nekih 10-ak godina možemo očekivati totalnu ekspanziju i selekcije SAD u svim kategorijama da bude ravnopravneJoeCelt je napisao/la:Klinsmanu je produzen ugovor jos u decembru nakon izvlacenja grupa do 2018 i jos je dobio da bude teh.direktor svih SAD selekcija. Ima da prsti sve 2016 na Copa America Centenario ovdje!
Bulja mi zhvakala gace do 122. minuta.SiamoNoi je napisao/la:Jesi se treso do kraja,a?
Nema tu hejta prijatelju, makar ne sa moje strane. Evropljani nek udju u polufinale, pa nek pobedi najbolji. To je jedina zamisao, a ne antiamerikanizam ili shta vec.SiamoNoi je napisao/la:Ostale su jos samo dvije ekipe koje se opako hejtaju...Francuska i Brazil.Belgija i Nizozemska tako tako,a Nijemce,Argentince,Kolumbijce i Kostarikance cemo podrzat tocno tim redom
Prebaci se na pracenje MLBa, jer amerikanizacija SPa u fudbalu ovde staje.rio_Ferdy88 je napisao/la:Blasfemija, razapet će te forumski romantičari na čelu sa Magicom
LVG i Oranje su tu, to si zaboravio, sad se šaltamo na njihMaGiCa je napisao/la: Prebaci se na pracenje MLBa, jer amerikanizacija SPa u fudbalu ovde staje.![]()
rekord karijere.suhi je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
Možel neko naći koliko je Messi pretrčao danas?
DISTANCE COVERED 10702 m
mcmanaman je napisao/la:Belgija prolazi u polufinale 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.