nisu uopće otputovaliAndroid je napisao/la:Igrači otputovali u Azerbejdžan,nek im je sretno
vidio sam ih jučer u gradu
@Livnjak
nema..
edit: sude nam kazahstanci
nisu uopće otputovaliAndroid je napisao/la:Igrači otputovali u Azerbejdžan,nek im je sretno
Jbg,ja na stranici radija SB procitao to pa stavio ovdjeKevin je napisao/la:nisu uopće otputovaliAndroid je napisao/la:Igrači otputovali u Azerbejdžan,nek im je sretno
vidio sam ih jučer u gradu
@Livnjak
nema..
edit: sude nam kazahstanci

NK Široki Brijeg prvi i jedini u BiH ima razvijenu aplikaciju za live tekstualni prijenos
NK Široki Brijeg, kako ste mogli već i primijetiti na njihovoj službenoj stranici, uveo je, prvi od klubova u BiH, tekstualni live prijenos utakmica.
Prvi takav prijenos testiran je na finalnoj utakmici 15. Memorijala Gojka Šuška, Split – Široki Brijeg, a takva praksa praćenja utakmica Širokog Brijega, sa svim najzanimljivijim detaljima utakmice (golovi, prigode, kartoni, izmjene…) nastavit će se u novoj sezoni.
Razvijena je aplikacija koja će se automatski ‘izbacivati’ najnovije događaje s utakmice, a stranicu neće biti potrebno osvježavati kako bi se informacije osvježile.
Aplikacija se također automatski prilagođava vašem tablet i mobilnom uređaju, a sljedeći live prijenos moći ćete pratiti u četvrtak u 17 sati, riječ je o prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige FC Gabala – NK Široki Brijeg.
BurningLegion je napisao/la:
Vazda najjaci bili u drzavi.![]()
oceKEC je napisao/la:Dali ce biti prijenosa
Kevin je napisao/la:NK Široki Brijeg prvi i jedini u BiH ima razvijenu aplikaciju za live tekstualni prijenos
NK Široki Brijeg, kako ste mogli već i primijetiti na njihovoj službenoj stranici, uveo je, prvi od klubova u BiH, tekstualni live prijenos utakmica.
Prvi takav prijenos testiran je na finalnoj utakmici 15. Memorijala Gojka Šuška, Split – Široki Brijeg, a takva praksa praćenja utakmica Širokog Brijega, sa svim najzanimljivijim detaljima utakmice (golovi, prigode, kartoni, izmjene…) nastavit će se u novoj sezoni.
Razvijena je aplikacija koja će se automatski ‘izbacivati’ najnovije događaje s utakmice, a stranicu neće biti potrebno osvježavati kako bi se informacije osvježile.
Aplikacija se također automatski prilagođava vašem tablet i mobilnom uređaju, a sljedeći live prijenos moći ćete pratiti u četvrtak u 17 sati, riječ je o prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige FC Gabala – NK Široki Brijeg.
![]()
znaš od kad ima wifi na Pecari? pa ima jedno 5-6 godina...selfmade je napisao/la:Kevin je napisao/la:NK Široki Brijeg prvi i jedini u BiH ima razvijenu aplikaciju za live tekstualni prijenos
![]()
Ne znam cemu pravljenje lazne promocije. Treba biti iskren i iskrene stvari govoriti. Prvi Wi-fi na stadionima u BiH imaju Željo i Sarajevo, i to od januara ove godine. Aplikaciju za tekstualni prenos Sarajevo vec ima godinu dana...
Kao i GSD Pecara.Kevin je napisao/la:znaš od kad ima wifi na Pecari? pa ima jedno 5-6 godina...selfmade je napisao/la:
Ne znam cemu pravljenje lazne promocije. Treba biti iskren i iskrene stvari govoriti. Prvi Wi-fi na stadionima u BiH imaju Željo i Sarajevo, i to od januara ove godine. Aplikaciju za tekstualni prenos Sarajevo vec ima godinu dana...a Željo i Sarajevo od januara
![]()
što se tiče aplikacije ja osobno nisam primjetio nikakvu aplikaciju tekstualnog prijenosa za sarajevo? imas li link neki?
mozda on racuna od objave u medijimaBurningLegion je napisao/la:Kao i GSD Pecara.Kevin je napisao/la:znaš od kad ima wifi na Pecari? pa ima jedno 5-6 godina...selfmade je napisao/la:
Ne znam cemu pravljenje lazne promocije. Treba biti iskren i iskrene stvari govoriti. Prvi Wi-fi na stadionima u BiH imaju Željo i Sarajevo, i to od januara ove godine. Aplikaciju za tekstualni prenos Sarajevo vec ima godinu dana...a Željo i Sarajevo od januara
![]()
što se tiče aplikacije ja osobno nisam primjetio nikakvu aplikaciju tekstualnog prijenosa za sarajevo? imas li link neki?
Plus, da nadodam jos nedavne spektakularne clanke ovdje i po drugim portalima kako FK Sarajevo prvi u BiH dobiva, odnosno gradi moderni trening kamp uz popratni sadrzaj kao dokaz ''liderske pozicije u BiH'', i to pored trening kampa NK ŠB na Mostarskom Blatu, necega sto vec dugi, dugi niz godina nema pet klubova u cijeloj ex-yu, e to je vec vrh bio.![]()
Nije ti Široki Brijeg klub kojem je stalo toliko do hvalisanja i samopromocije. Ono sto se uradi, a uradilo se mnogo, uradi se bez velike pompe i bez ikakve pomoci sa strane. Tek kad je sve realizirano, kad su financijska sredstva osigurana, moze se i javno obznaniti, kao i gore navedeni projekt. Ista stvar je i sa transferima igraca i svemu ostalom.
Mjesate pojmove. Bio sam nekoliko puta u vasem trening kampu, i jako je uredno i lijepo. Naravno i za svaku pohvalu. Dobri rezultati Sirokog Brijega u proteklim godinama, i izbacen veliki broj mladih kvalitetnih igraca, rezultati su kampa.BurningLegion je napisao/la:Ma imas i sad, sa ciganskog brda, samo ne znam da je pokriven cijeli grad...
Ma dobro, hajde ovo, WiFi, tekstualni prijenosi, gluposti, ali izvaliti kako FKS pored SRC Musa-Karacic prvi u drzavi (pa i siroj regiji) dobiva svoj vlastiti trening centar i time se hvaliti po medijima kako toboze prednjace (kao i uvijek) ispred svih, e pa to je vec plac.![]()
Mislim, da se razumijemo, apsolutno nista protiv FKS i sl., al navijati za isti i reci Širokom Brijegu ''cemu pravljenje lazne promocije'', without getting your FACTS straight, e to je za.
Samo eto, kao sto rekoh, nama nije do takvih stvari u tolikoj mjeri, pa se nitko nije ni osvrtao na to, ne bi se ni ja osvrnuo evo da ovaj gore ne napisa glupost.
Inace, tko prenosi sutra utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bvsic, DoktorXabaras i 14 gostiju.