Potencijalni selektori 2014-

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori 2014-

Post Postao/la zizu1991 » 02 jul 2014, 00:04

Ako je tačno za FSRS :clap:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 02 jul 2014, 00:05

pinoglavi je napisao/la:RS savez predlaže Bajevića,napokon da i oni rade nešto za korist reprezentacije.
Lose je to, nasi ultra desnicari ce za par dana Bajevica predstaviti kao enemy of the state no.1 ;)

Inace Bajevic bi nam tako legao nakon Susica. Njegovim angazmanom ocekujem prvo mjesto u kvalama i neocekivano dobar plasman na EP. On ima strucno znanje i profesionalnost da odvede ovu ekipu i njen talenat daleko :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jul 2014, 00:16

slika

Treba njega ponovo upitati :P . Mislim da je on tamo prije 7-8 godina bio kandidat. :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jul 2014, 00:23

aleksandar_veliki je napisao/la:Nije tacno, ali uzmimo i da jeste, sta znaci njihov prijedlog. Nazalost, selektor ce biti onaj ko bude imao najvise "bosnjackih ruku". Tu se kompromisi prave godinama, i tako ce ostati. Za javnost oni mogu i predloziti, ali ne ide to tako kako se nama cini. Kazem nazalost, ali stvari tako stoje...
J*biga. Nadam se da ćemo biti dovoljno pametni i dati povjerenje čovjeku koji je dostojan funkcije selektora i postaviti ovu selekciju na "zdrave noge".
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 jul 2014, 00:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ako je tačno za FSRS :clap:
Nije tacno, ali uzmimo i da jeste, sta znaci njihov prijedlog. Nazalost, selektor ce biti onaj ko bude imao najvise "bosnjackih ruku". Tu se kompromisi prave godinama, i tako ce ostati. Za javnost oni mogu i predloziti, ali ne ide to tako kako se nama cini. Kazem nazalost, ali stvari tako stoje...
Nema to veze sa bosnjackim rukama, u IO koliko sjedi Bosnjaka, toliko i Srba.

Samo je cista obmana , da je Bajevic prijedlog Srba.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 jul 2014, 00:57

aleksandar_veliki je napisao/la:
Head je napisao/la:Bajevic ili Susic 100 %,nema treceg, info sa drugog foruma,iz provjerenog izvora.
Meša najblize klupi...
odlicno,radujem se epskim govorima...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 02 jul 2014, 01:01

Ako bude Bajevic selektor, nek trener golmana bude Maric, a prvi pomocnik selektora Vladic pa da u Pariz idemo u bavarskoj limuzini.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 jul 2014, 01:02

Koliko ameri placaju Klinsmanna?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jul 2014, 01:04

Consigliere je napisao/la:Koliko ameri placaju Klinsmanna?
1.5 Miliona Funti godisnje. (Pape zaradjuje 210.000 Funti)

slika

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 02 jul 2014, 01:34

40% ostanak Sušića
40% Dušan Bajević
10% Vaha
8% Baždarević
2% Ostali

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 jul 2014, 01:43

stampy je napisao/la:Idi sam, Safete!
Nikad budala nece otici sama ! Kao traze ga i zvoni mu mobitel ! Jedino ako mu je mama ziva, mozda ona za njega pita ;) Za nista uzimati 400 000 kaemcica godisnje, nikome ne odgovaras za ono sto radis,( ne radis), nemas pritisak nikaakav i eto.. ugodno s korisnim !
Max Allegri

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jul 2014, 02:05

Goalgetter je napisao/la:slika

Treba njega ponovo upitati :P . Mislim da je on tamo prije 7-8 godina bio kandidat. :mrgreen:
ovog ne bi ni najgorem neprijatelju pozelio :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 02 jul 2014, 02:35

Dio clanka sa jednog portala

Kao jedini strani trener koji bi mogao zasjesti na klupu Bosne i Hercegovine smatra se Slovenac Matjaž Kek (52). Kek je nakon višestrukih uspjeha sa Mariborom preuzeo prvo mlade, a zatim i seniorsku reprezentaciju Slovenije sa kojom preko baraža u kojem pobjeđuje favorizovanu Rusiju odlazi na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, te tamo bilježi dobar rezultat u grupi sa Alžirom, SAD-om i Engleskom. Nakon angažmana u arapskim zemljama, Matjaž Kek preuzima NK Rijeka sa kojim izlazi na euroscenu gdje pobijedivši Stuttgart osigurava plasman u grupnoj fazi Europa Lige gdje se Rijeka nije obrukala protiv mnogo jačih protivnika.

Trenerski, Matjaž Kek je možda i najbolje rješenje za našu reprezentaciju nakon Sušića i Bajevića, jer se radi o modernom, uspješnom i izuzetno aktivnom treneru.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 02 jul 2014, 02:58

Ne kontam ovog begica. Kao nije nista rjeseno i ne zna se nista a obostrano zadovoljni i zele produziti. Pa ko je ovdje lud? Ako su obostrano zadovoljni i zele saradnju onda ce ona i biti samo je u pitanju dogovor oko nove plate koju ce mu garant povecat. Pape garant glumi nesto u stilu jooj begicu imam bruku ponuda al eto hajd prihvatit cu i dalje bosnu jer je volim samo mi povecaj malo platu.
Da je pametan otisao bi sam dok ga jos iole smatraju odlicnim za te pozicije. Ako s*ebe i odemo tek u baraz ili ne daj boze ispadnemo kao cetvrti tek ce se onda posteno obrukat i upropastit sve sto je gradio. A koliko god vam se cinilo jednostavno vjerovatno je i belgija i vels najjaci iz svojih jakosnih grupa. da je sad izvlacenje belgiju uopce ne bi mogli dobit jer su jedni od najboljih tako i vels ako bale bude u fazonu nekom kontrom nasoze zeznut a izraelci su uzimali i rusiji i portugalu bodove tako da se sve moze dogoditi sa losom taktikom susica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 02 jul 2014, 03:30

http://nogolopta.com/?p=3894" onclick="window.open(this.href);return false;

Sport ima puno lica. Mozda je njegova sadrzajnost simbolicki izrazena dvosmislenim kredom olimpijskih igara. U jednu ruku je to ona stara De Kubertenova ”Vazno je ucestvovati” a u drugu je to zvanicni moto igara: ”Vise, brze, dalje”. Za nas fudbal su obadvije izreke aktuelne. U jednu ruku hocemo da pokazemo da postojimo i da smo dio svijeta kroz natjecanja na kojima sudjelujemo. U drugu ruku zeljni smo dokazivanja i sportskih podviga sto je odlika naseg balkanskog mentaliteta.

Za nogolopta.com: Samir S.

Nazalost letargija koja je opste zavladala nasim drustvom ogleda se i u fudbalu. Atmosfera da je ”dobro jer je moglo gore”, je vise nego prisutna. Bilo kakva konstruktivna kritika ili izrazavanje ambicije koja zahtjeva dublje i korjenite promjene ili vise zalaganja, pregalastva i napora je unaprijed osudjena na propast. Dobro nam je kako nam je. A to se sve mozda ogleda u izboru novog selektora reprezentacije koje se zadnju sedmicu proteze u medijima. Zaista, sta je nas krajnji domet? Mozemo li sa ovom reprezentacijom i ovakvim selektorom napraviti vise? Da li se smijemo nadati da cemo jednog dana biti jedna nova Danska, Grcka, Hrvatska ili Ceska?

Tekst je ogroman, neda mi se sad sve to kopirati. Uglavnom ovo je srz problema, sta zele ljudi iz saveza, da imaju nekog pasivca poput Papeta sto se nikad ne buni ili covjeka koji je spreman da nas povede jos uvijek neispitanim stazama slave ali koji cvrsto brani svoje stavove? :tokralju:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 02 jul 2014, 04:02

Ma kakvi potencijalni selektori, bezze ste otvorili temu, teleca glava ostaje na funkciji, cak sam cuo da ce dobiti novi suskavac, moderniji, kao nagradu za novu formaciju koju je pokazao protiv Nigerije, jer je sa tim pokrenuo novu revoluciju..sad ce i spanci aktivirati opet napadaca, ali zato ce igrati sa laznim bekom..Safet Susic kralj :tokralju:
Ne zasluzujemo ga, je li tako? :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 jul 2014, 13:13

Dakle, dosadanje sanse od 1% pale su na nulu- Vaha u Trabzonu dvije godine :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 02 jul 2014, 13:20

slika
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 jul 2014, 13:23

Neka, neka Vaha, kad ti budeš htio tad mi nećemo :mrgreen:

Ovo je njegov brat jučer izjavio za našu klupu:

Želja svih Bosanaca i Hercegovaca je vidjeti Vahida Halilhodžića na kormilu naše reprezentacije. Envera smo upitali hoćemo li i kada doživjeti taj dan, a on je odgovorio protupitanjem: "Kad je neko u Bosni i Hercegovini Vahidu dao neko priznanje i proglasio ga najboljim? Ja se ne sjećam da je iko. A u Alžiru da želi bio bi predsjednik države. Ankete koje su tamo provedene kazale su tako".
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 jul 2014, 13:38

Consigliere je napisao/la:Dakle, dosadanje sanse od 1% pale su na nulu- Vaha u Trabzonu dvije godine :salut:
Dje je onaj Calcionator koji me ubijedjivao do prije neki dan da Vaha nece u Trabzon nakon ovako dobro odigranog SP, dzaba sto je davno sve bilo dogovoreno i sto pare cuda cine :mrgreen: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 02 jul 2014, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.