Ako negdje budemo osjetili gubitak Jajala to ce biti u velikim utakmicama, kada se fkt vidjelo da je igracina. U manjim utakmicama je bio nevidljiv, realno, po koji potez i to je to. Niti neko zalaganje, cak mogu reci da ga je vadio Cimirot u manjim utakmicama tipa Obarske, Radnika, Veleza. Medjutim u medjuvremenu Cimirot je pokazao da je kapacitet da nadomjesti Jajala, da li ce ostati na istom nivou vidjecemo, ja se nadam da hoce. Nasa ekipa je trenutno prema naprijed najjaca u drzavi, u to sam 100% siguran. Sto sa Purice, Todorovicem, Vusljaninom nismo bili. Desnog beka smo dobili konacno, od kako je Arsenijevic otisao nismo imali beka, to je "krpio" Comor, pa Tatomirovic koji je tu bio vise stoper nego bek. Lijevi bek je i nekako fercerao, nadam se da ce ako nista konkurencija Puzija natjerati da bude jos bolji, ako vec ne bude pojacanje ovaj momak, jbg dok se ne pokaze na terenu ne mogu reci da je pojacanje, dzaba sta ko prica.
Ovo sad Sarajevo je najkompletnije, mozda samo ona generacija Hota, Focic, Skoro, Turkovic, Ferhatovic, Tolja da je bila jaca ili tu negdje...
Samo nek ih fizicki napumpaju, nek dominiraju, bez fizike nema nista, dzaba ti znanje ako mi crknemo nakon 45 minuta. A ne sumnjam da ce ih Dzeno isforsirati.
Ugl konacno je doslo vrijeme da uzivamo u nasem Sarajevu i pratimo desavanja bez imalo brige i sekiracije.