FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

STARBUZZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la STARBUZZ » 02 jul 2014, 01:50

Ako negdje budemo osjetili gubitak Jajala to ce biti u velikim utakmicama, kada se fkt vidjelo da je igracina. U manjim utakmicama je bio nevidljiv, realno, po koji potez i to je to. Niti neko zalaganje, cak mogu reci da ga je vadio Cimirot u manjim utakmicama tipa Obarske, Radnika, Veleza. Medjutim u medjuvremenu Cimirot je pokazao da je kapacitet da nadomjesti Jajala, da li ce ostati na istom nivou vidjecemo, ja se nadam da hoce. Nasa ekipa je trenutno prema naprijed najjaca u drzavi, u to sam 100% siguran. Sto sa Purice, Todorovicem, Vusljaninom nismo bili. Desnog beka smo dobili konacno, od kako je Arsenijevic otisao nismo imali beka, to je "krpio" Comor, pa Tatomirovic koji je tu bio vise stoper nego bek. Lijevi bek je i nekako fercerao, nadam se da ce ako nista konkurencija Puzija natjerati da bude jos bolji, ako vec ne bude pojacanje ovaj momak, jbg dok se ne pokaze na terenu ne mogu reci da je pojacanje, dzaba sta ko prica.

Ovo sad Sarajevo je najkompletnije, mozda samo ona generacija Hota, Focic, Skoro, Turkovic, Ferhatovic, Tolja da je bila jaca ili tu negdje...

Samo nek ih fizicki napumpaju, nek dominiraju, bez fizike nema nista, dzaba ti znanje ako mi crknemo nakon 45 minuta. A ne sumnjam da ce ih Dzeno isforsirati.

Ugl konacno je doslo vrijeme da uzivamo u nasem Sarajevu i pratimo desavanja bez imalo brige i sekiracije.

:kafa: :opaopa: :zviz:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jul 2014, 02:39

STARBUZZ je napisao/la:Ako negdje budemo osjetili gubitak Jajala to ce biti u velikim utakmicama, kada se fkt vidjelo da je igracina. U manjim utakmicama je bio nevidljiv, realno, po koji potez i to je to. Niti neko zalaganje, cak mogu reci da ga je vadio Cimirot u manjim utakmicama tipa Obarske, Radnika, Veleza. Medjutim u medjuvremenu Cimirot je pokazao da je kapacitet da nadomjesti Jajala, da li ce ostati na istom nivou vidjecemo, ja se nadam da hoce. Nasa ekipa je trenutno prema naprijed najjaca u drzavi, u to sam 100% siguran. Sto sa Purice, Todorovicem, Vusljaninom nismo bili. Desnog beka smo dobili konacno, od kako je Arsenijevic otisao nismo imali beka, to je "krpio" Comor, pa Tatomirovic koji je tu bio vise stoper nego bek. Lijevi bek je i nekako fercerao, nadam se da ce ako nista konkurencija Puzija natjerati da bude jos bolji, ako vec ne bude pojacanje ovaj momak, jbg dok se ne pokaze na terenu ne mogu reci da je pojacanje, dzaba sta ko prica.

Ovo sad Sarajevo je najkompletnije, mozda samo ona generacija Hota, Focic, Skoro, Turkovic, Ferhatovic, Tolja da je bila jaca ili tu negdje...

Samo nek ih fizicki napumpaju, nek dominiraju, bez fizike nema nista, dzaba ti znanje ako mi crknemo nakon 45 minuta. A ne sumnjam da ce ih Dzeno isforsirati.

Ugl konacno je doslo vrijeme da uzivamo u nasem Sarajevu i pratimo desavanja bez imalo brige i sekiracije.

:thumbup: :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 jul 2014, 03:00

mene zivo ineteresuje hoce li biti sta od kalasa, a vjerovatno nece. :hmmmmm:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 jul 2014, 04:15

STARBUZZ je napisao/la:Ako negdje budemo osjetili gubitak Jajala to ce biti u velikim utakmicama, kada se fkt vidjelo da je igracina. U manjim utakmicama je bio nevidljiv, realno, po koji potez i to je to. Niti neko zalaganje, cak mogu reci da ga je vadio Cimirot u manjim utakmicama tipa Obarske, Radnika, Veleza. Medjutim u medjuvremenu Cimirot je pokazao da je kapacitet da nadomjesti Jajala, da li ce ostati na istom nivou vidjecemo, ja se nadam da hoce. Nasa ekipa je trenutno prema naprijed najjaca u drzavi, u to sam 100% siguran. Sto sa Purice, Todorovicem, Vusljaninom nismo bili. Desnog beka smo dobili konacno, od kako je Arsenijevic otisao nismo imali beka, to je "krpio" Comor, pa Tatomirovic koji je tu bio vise stoper nego bek. Lijevi bek je i nekako fercerao, nadam se da ce ako nista konkurencija Puzija natjerati da bude jos bolji, ako vec ne bude pojacanje ovaj momak, jbg dok se ne pokaze na terenu ne mogu reci da je pojacanje, dzaba sta ko prica.

Ovo sad Sarajevo je najkompletnije, mozda samo ona generacija Hota, Focic, Skoro, Turkovic, Ferhatovic, Tolja da je

Mnogi bi pozavidili tvom poznavanju fudbala. Evo sto si neki brnjo ali gdje ces napisat Velez koji sa Sarajevom ima utakmica ko 70% lige medjusobno. Idi baci se s Avazove zgrade ako te puste u opancima sramoto ove teme
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 02 jul 2014, 07:44

Brate sto jest,jest ne diraj Veleza to su nasi ljudi ; )
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 02 jul 2014, 09:03

Nije vise stvar jesu li nasi ljudi ili ne, pastrmka je u pravu i realno je napisao. Mi imamo medjusobno utakmica kroz istoriju vise nego sto ce iko imati u premier ligi za vijeka i to je realnost koja treba da se postuje. Nego ima li koga na vidiku Ramoooo ? ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 02 jul 2014, 09:59

Momak nigdje nije napisao da je Velez mali klub, i uporedio ga sa nabrojanim. Napisao je manje utakmice, a nazalost vec duzi period su utakmice sa Velezom manjeg karaktera, jer nije ekipa sa kojom se boris za vrh tabele, i tu je 100% u pravu. U zadnje vrijeme postoje naznake da ce se to promijeniti, i nadam se da hoce, al do sad je bilo tako i bezveze napadate momka..

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 02 jul 2014, 11:25

Offtopic je, ali mi hitno treba ovo :D nadam se da admini neće izbrisat.

Da li neko zna adresu, broj telefona ili email adresu studentskog doma na Ilidži kojeg je sagradila turska fondacija? Ja bio na Ilidži, tražio ovaj dom i pitao ljude, ali niko ne zna. Dom je otvoren ove godine, mislim u martu.

Jesam iz Tuzle, ali nadam se da ćete pomoć :tokralju: :tokralju:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jul 2014, 11:29

Nantess je napisao/la:Nije vise stvar jesu li nasi ljudi ili ne, pastrmka je u pravu i realno je napisao. Mi imamo medjusobno utakmica kroz istoriju vise nego sto ce iko imati u premier ligi za vijeka i to je realnost koja treba da se postuje. Nego ima li koga na vidiku Ramoooo ? ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo sabura ramazan je :mrgreen:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 jul 2014, 11:31

Alibasa je napisao/la:Offtopic je, ali mi hitno treba ovo :D nadam se da admini neće izbrisat.

Da li neko zna adresu, broj telefona ili email adresu studentskog doma na Ilidži kojeg je sagradila turska fondacija? Ja bio na Ilidži, tražio ovaj dom i pitao ljude, ali niko ne zna. Dom je otvoren ove godine, mislim u martu.

Jesam iz Tuzle, ali nadam se da ćete pomoć :tokralju: :tokralju:
Hrasnicka cesta 15
sjedi na taxi na Ilidzi uzece ti 5km,poz..
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 02 jul 2014, 11:33

Hvala puno :D

STARBUZZ
Kontakt:

Post Postao/la STARBUZZ » 02 jul 2014, 11:57

@NeretvanskaPastrmka

Ja zaista simpatisem i uvazavam Velez kao klub i vashe navijace, uvijek ste mi bili dragi, medjutim cinjenica je da Velez nije sto je nekad bio i da je sistemski srozan na nivo Travnika sto je steta ogromna. Ja se zaista nadam da cete se vratiti na stari kolosijek, kakvi ste nekad bili. Zadnje 2 sezone su smjer u kojem Velez treba da ide. Nisam zelio da podcjenim Velez, samo kazem da na zalost utakmica s Velezom se ne moze vise nazvati velikom utakmicom ako gledamo s tog nekog sportskog aspekta ne, medjutim sa historijskog da moze se reci. Nadam se da cete uvijek biti ispred svih a iza nas :D

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 02 jul 2014, 12:51

Voljom žrijeba je odlučeno da će se vječiti derbi gradskih rivala odigrati na Grbavici u 13. kolu nove sezone u BHT Premijer ligi.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 02 jul 2014, 12:58

keramikr je napisao/la:Voljom žrijeba je odlučeno da će se vječiti derbi gradskih rivala odigrati na Grbavici u 13. kolu nove sezone u BHT Premijer ligi.
P.s prvo kolo na Kosevu protiv Zvijezde :opaopa: :opaopa:
Zadnja izmjena: keramikr, dana/u 02 jul 2014, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 02 jul 2014, 12:58

1.kolo: Sarajevo - Zvijezda, nije moglo bolje.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 jul 2014, 13:03

keramikr je napisao/la:Voljom žrijeba je odlučeno da će se vječiti derbi gradskih rivala odigrati na Grbavici u 13. kolu nove sezone u BHT Premijer ligi.
Kvota 1.01 bila da će Derbi biti između 12 i 14 kola :)

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 02 jul 2014, 13:06

Zar bihe derbi u 11 kolu?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 jul 2014, 13:07

Odlican raspored, sve konkurente na proljece cekamo na Kosevu. :D
1946

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 02 jul 2014, 13:08

JoseMourinho je napisao/la:Zar bihe derbi u 11 kolu?
u 13.kolu je
Zadnja izmjena: keramikr, dana/u 02 jul 2014, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 02 jul 2014, 13:08

2.kolo: Borac - Sarajevo
3.kolo: Sarajevo - Velež
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.