Safet Sušić - Pape

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2014, 10:11

Virtu4l je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Unistit ce nam mlade igrace Safet :nedam: :nedam: neka ide gdje hoce samo neka ide.....
Da, baš je uništio Hajrovića, Bešića, Kolašinca, Pjanića, evo propadoše im karijere. Ponekad u toj ogromnoj želji da ocrnite čovjeka ne znate šta pišete.
Ajd ne rise bogati,iskreno jeb.e m ise za njega...On sa mladim igracima ne zna i to je dokazao 100 puta do sada sa svojim glupim izjavama,Kolasinac mu nije igrao protiv Nigerije,Besica je j.ebo u zdrav mozak 2 godine zajedno sa Jagodicem,Hajrovica je mogao 100 puta bolje iskoristiti....Nije pozvao par igraca u Reprezentaciju poput(Hrgote,Armina Hodzica itd..... i ti odma poceo da ga branis,on jednostavno pojma nema ni ocemu kao trener,sve sto se kreira od taktike ide na dusu Borcetu i saradnicima koji kao i Safet nisu dorasli da vode jednu ozbiljnu reprezentaciju,nisu spremni ni PL BIH klub da vode ako cemo realno....

Da igracima nije stalo da igraju na SP mi ga nikada nebi ni vidjeli......

Koliko samo gluposti kaze na jednoj pres konferenciji to ozbiljni treneri za 5 godina ne skupe.....Covjek koji sa igracima komunicira preko Avaza,Oslobodjenja itd....jos malo pa ce i preko oglasa da pravi komunikaciju....

Obicni debil kao trener,kao igrac sve se zna....Kasno se sjetio da uci i jos nista nije naucio...

Covjek bez muda i casti !!! :wave: :wave: :shh: :thumbdown:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 02 jul 2014, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2014, 10:14

Virtu4l je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Unistit ce nam mlade igrace Safet :nedam: :nedam: neka ide gdje hoce samo neka ide.....
Da, baš je uništio Hajrovića, Bešića, Kolašinca, Pjanića, evo propadoše im karijere. Ponekad u toj ogromnoj želji da ocrnite čovjeka ne znate šta pišete.
Nesto bi ti reko al postim.
Samo cu te zamoliti da se malo zamislis.

Toliko.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 jul 2014, 10:23

U augustu organizovati prijateljsku, kupiti mu Berberovu sliku, zahvaliti se i zabraniti prezimenu Sušić da priđu blizu stadionu.
Razlog: Zbog prezimena. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 02 jul 2014, 10:25

Virtu4l je napisao/la:
hahahaha ne on ih je stvorio

hahahaha momci sa 18-19 godina igrali u ligama petice osim Hajrovica koji je bio najbolji u Svici i Saji trebalo godina i godina da ih zovne...ovo sa Besicem ili sa Kolasincem protiv Nigerije je dovoljno svakom ko se malo razumije u fudbal.

i jos nesto, Kolasinac nije kriv za onaj autogol, nego prvenstveno smotani Mujdza i ona kapiten kojeg ne zasluzujemo koji pusta lopte u petercu, tako da ni neka kazna Kolasincu ne moze biti uzeta kao argument.

u svojoj zelji da kontriras, pises nekad nebuloze.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2014, 10:42

Baš je ovih dana teško biti opozicija :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 02 jul 2014, 11:00

Bogami kako stvari stoje, nas sajo ublehas ne samo da ce dobiti novi ugovor, nego ce dobiti i finansijski podebljan ugovor!! :plac:
Volim te Bosno!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 jul 2014, 11:14

Ako Teleci ostane ocekujem pozivanje jos kojeg germaniste, ali ne ocekujem da ce vise igrat s laznim bekom, takodjer ocekujem da stisne petlju i da raskrsti sa klanom, jer ako mozes biti gad i zvat Seadove igrace razjebi i klan, budi i glupan i gad odjednom Safete, i pored teleceg ocekujem da cemo biti drugi il prvi u grupi, jer kad mu neko drugi pripremi utakmicu tada odigramo fantasticno sto bi moglo biti u slucaju sa Belgijom, ali ipak ODLAZI teleci i ponesi suskavac

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 02 jul 2014, 11:47

Sto je nekako dobro i lose, mi smo opet sa nekom srecom dobili veoma dobru grupu za kvalifikacije.

Ko ce slusat' "Safet nas je odveo na EP" pored ovoga sto nas je "odveo" na SP :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
a... pehari su tu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2014, 11:54

pobjedesve je napisao/la:Sto je nekako dobro i lose, mi smo opet sa nekom srecom dobili veoma dobru grupu za kvalifikacije.

Ko ce slusat' "Safet nas je odveo na EP" pored ovoga sto nas je "odveo" na SP :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
niko od onih "odveo nas na SP" sad ne pise "odveo nas sa SP"
Niko me nikad nece moci ubjediti da je Nigerija bolja i da ima bolje igrace u vecim klubovima od BiH. Steta sto nam "odveo" unisti veliku, veliku sansu. : :plac: :
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 02 jul 2014, 12:00

lisander je napisao/la:Ako Teleci ostane ocekujem pozivanje jos kojeg germaniste, ali ne ocekujem da ce vise igrat s laznim bekom, takodjer ocekujem da stisne petlju i da raskrsti sa klanom, jer ako mozes biti gad i zvat Seadove igrace razjebi i klan, budi i glupan i gad odjednom Safete, i pored teleceg ocekujem da cemo biti drugi il prvi u grupi, jer kad mu neko drugi pripremi utakmicu tada odigramo fantasticno sto bi moglo biti u slucaju sa Belgijom, ali ipak ODLAZI teleci i ponesi suskavac
Lazni bek :rol: :rol: :rol: :rol: Safete, safete koji ti lik okrene mi se zeludac kad se sjetim Nigerije :evil:
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 02 jul 2014, 12:01

pobjedesve je napisao/la:Sto je nekako dobro i lose, mi smo opet sa nekom srecom dobili veoma dobru grupu za kvalifikacije.

ja sam cuo jednu dobru, kaze nije nas safet odveo u brazil, nasi igraci su safeta odveli u brazil.. :D
Volim te Bosno!!!

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 02 jul 2014, 12:05

bparena je napisao/la:

niko od onih "odveo nas na SP" sad ne pise "odveo nas sa SP"
Niko me nikad nece moci ubjediti da je Nigerija bolja i da ima bolje igrace u vecim klubovima od BiH. Steta sto nam "odveo" unisti veliku, veliku sansu. : :plac: :
Bruka, majke mi, a onakvu Francusku bi rasturili, joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj
Sad na radiu M govore kako je Pape dobar ovo ono, i ona neka zena vodi emisiju.(inb4 sovinizam) Kaze da je dobar Pape ovo ono i cita komentare drugih zena koje naravno isto tako govore. A mozete mi ruku odsjeci po serijatu, ako ijedna od njih zna sta je ofsajd

slika
a... pehari su tu

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 02 jul 2014, 12:08

xavi26 je napisao/la:

ja sam cuo jednu dobru, kaze nije nas safet odveo u brazil, nasi igraci su safeta odveli u brazil.. :D
:clap: :clap:
Upravo tako, ja sam govorio da nas je pape otpratio u Brazil al ovo tvoje je bolje :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

0600

Post Postao/la 0600 » 02 jul 2014, 12:39

Pozdrav,

Trebali bi svi da saljemo e mail na NSF BiH da vide da ne podrzavamo Safeta............da se napokon vidi kolika je stvarna podrska.
:bih:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 jul 2014, 12:47

Novinari u Njemackoj ujedaju i napadaju Elf jer su prosli u 1/4 finale sa mnogo muke. Safet kreten izgubi protiv Nigerije sa laznim bekom, koristi utakmicu protiv Irana za prodaju bratovih igraca, a "novinari" sute, pa neki cak i hvale ga. I onda se neki pitaju gdje je taj napredak? :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 02 jul 2014, 12:49

Principatus je napisao/la:Novinari u Njemackoj ujedaju i napadaju Elf jer su prosli u 1/4 finale sa mnogo muke. Safet kreten izgubi protiv Nigerije sa laznim bekom, koristi utakmicu protiv Irana za prodaju bratovih igraca, a "novinari" sute, pa neki cak i hvale ga. I onda se neki pitaju gdje je taj napredak? :lol:
Ne podizu se standardi jednostavno. Nema glada za uspjehom, zadovoljavamo se "dobrom igrom" al znas zajebao nas sudija ili nismo imali srece i tako to. Nas mentalitet jednostavno. ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 jul 2014, 12:50

0600 je napisao/la:Pozdrav,

Trebali bi svi da saljemo e mail na NSF BiH da vide da ne podrzavamo Safeta............da se napokon vidi kolika je stvarna podrska.
:bih:
Dzaba ti je sve to i oni rade po svom kao i prije normalizacije. Ne obracaju paznju i misljenja navijaca i samo instaliraju hobotnicu koje ce se poslije biti tesko rijesiti. Ali ako nastave da ne pitaju one na kojima sve ovo lezi (navijace) bojim se da nam se proslost ne ponovi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 jul 2014, 12:51

Principatus je napisao/la:Novinari u Njemackoj ujedaju i napadaju Elf jer su prosli u 1/4 finale sa mnogo muke. Safet kreten izgubi protiv Nigerije sa laznim bekom, koristi utakmicu protiv Irana za prodaju bratovih igraca, a "novinari" sute, pa neki cak i hvale ga. I onda se neki pitaju gdje je taj napredak? :lol:
Nije lazni lijevi bek. Igrao je sa lijevim bekom koji je bio pozadi kada je trebao biti naprijed i naprijed kada je trebao biti pozadi. To je inace uvijek tako kada jedan igrac pokriva jednu stranu terena.

Ali kako objasniti to ljudima koji a) veze o fudbalu nemaju, b) nikada loptu sutnuli nisu i c) imaju CV u svojoj struci ispodprosjecan kao i on sam.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 jul 2014, 13:03

Hvala ti Pape što si nas odveo na SP i što si doveo Adidas u Bosnu. Sada je svaki klub dobio 50 lopti od Adidasa. :tokralju: Napokon se i fudbal u Premierligi igra sa pravim loptama. :tokralju:
Sve je ovo tvojom zaslugom. Oprosti im Pape, oni su svakako manjina. :bih:

Neki Vaha, neki spor, nešto Turska liga.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 02 jul 2014, 13:04

Rezultat podanickog mentaliteta bez ocekivanja sa uvjerenjem da je bilo vazno ucestvovati :thumbup: Ovdje je na forumu malo drugacije jer su svi vecinom ocekivali rezultat, da budemo sto bolji. Ja najvise ocekujem od saveza. Nadam se da ima tamo savjesnih ljudi koji ce uzeti za ozbiljno izvjestaj sa prvenstva i nogirati ovu neznalicu. Toliko sam bio iznerviran izjavom Susica koji se pokusava opravdati za katastrofalne pripreme. Tvrdi da su igraci bili maksimalno spremni. Cudim se kako vise nismo mogli trcati protiv Nigerije od polovine drugog poluvremena dok druge ozbiljne reprezentacije mogu odigrati 120 min. :roll:
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 02 jul 2014, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.