OK, posto je bila prica da treba u Tursku...AlemC85 je napisao/la:naravno da je ostao.MrWhite je napisao/la:Je li Hebibovic ostao?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Opet imamo dušebriznike na temi.Nemojte,svega vam,nemojte,možemo mi sami.Ponavljam,ima da karamo na jesen.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tepsija je napisao/la:Opet imamo dušebriznike na temi.Nemojte,svega vam,nemojte,možemo mi sami.Ponavljam,ima da karamo na jesen.

Imal neko od raje da zna sta se desava sa Ostrim,Leticem i sta je to novo za Merzica?
Pogotovo ovo sa Ostrim skroz tajnovito,jeli u Austriji na probi ili je nesto drugo u pitanju.Imali ikakve sanse da ostane jos barem polusezonu?
Pogotovo ovo sa Ostrim skroz tajnovito,jeli u Austriji na probi ili je nesto drugo u pitanju.Imali ikakve sanse da ostane jos barem polusezonu?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
negdje sam pročitao da Oštrija želi Sarajevo.rodjenisa je napisao/la:Imal neko od raje da zna sta se desava sa Ostrim,Leticem i sta je to novo za Merzica?
Zato me interesuje jer puno je spekulacija bilo a niko nista konkretno da kaze.Jasno je da ga zele Ostri je vjerovatno najbolji golman PL.Ja bi volio kad bi on naso nesto da uzme lovu,on je definitivno zasluzio.Definitivno mi je jedan od drazih u zadnje vrijemeAlemC85 je napisao/la:negdje sam pročitao da Oštrija želi Sarajevo.rodjenisa je napisao/la:Imal neko od raje da zna sta se desava sa Ostrim,Leticem i sta je to novo za Merzica?
Pustite raja nek misle da se raspadamo. 

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Amy, kraljice, nije baš pogodno za zdravlje brinuti se više o nama nego o klubu za koji navijaš.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
-
- Kontakt:
Oštri i Letić se neće vraćati 100%. Jazvin bi se mogo vratiti, trenira s timom. Bar po meni smo slabiji nego prošle sezone ali eto nadam se da će biti još 2-3 dobra pojačanja.
Bašić potpisao za Celje. Bila je u pitanju za sviju nas (tako raja kazu, sto znaci da moze bit i supljak) pa i prevelika cifra od 120 hiljada eura. Zao mi je sto nije imao priliku igrato za seniore, al zivot je pred njim. Nek mu je sa srecom
-
- Kontakt:
Andrija Dragojević se vratio ! Meni je on sasvim ok golman, branio je u Lovćenu, bio 1. golman prošle jeseni ..
Zar je pajdo iš'o nekud?
Tjeraj vnago, ne treba nam Lassie.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Vratio se treninzima, povrijeđen je bio. Ima ugovor još ovu sezonu.zizu1991 je napisao/la:Zar je pajdo iš'o nekud?![]()
A u međuvremenu primao plaću uredno. Oživotvorenje karijere is knocking on the door.
Valja nešto ćuknut' u nekih levata dok sam nesposoban. Tatek je jako simpatičan.
Valja nešto ćuknut' u nekih levata dok sam nesposoban. Tatek je jako simpatičan.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
čini mi se da je neko od forumaša napisao da se radi o finoj cifri novca koja će leći na račun kluba.shaman7 je napisao/la:Bašić potpisao za Celje. Bila je u pitanju za sviju nas (tako raja kazu, sto znaci da moze bit i supljak) pa i prevelika cifra od 120 hiljada eura. Zao mi je sto nije imao priliku igrato za seniore, al zivot je pred njim. Nek mu je sa srecom

Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?
-
- Kontakt:
Majstore da nisi fulio temu?STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?

Zar vas nisu nekad proljetos posjetili neki biznismeni iz tih kosookih drzava? Na klix forumu je na vasoj temi neko pisao da postoji ta mogucnost ulaganje u klub i... zato pitam.edgardavids je napisao/la:Majstore da nisi fulio temu?STARBUZZ je napisao/la:Ima li ista od onih korejanaca sto su dolazili, na jednom drugom forumu je pisalo davno da moglo biti nesta od te price?Odakle nas sa strancima koji nisu Srbi
-
- Kontakt:
Prva Drinaaaaaaaaaaaaaa! Mislim da nas je raspored maksimalno pomazio 

Drina za pocetak kod nas,znaci redaljka se nastavlja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.